Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μιας και πιάσαμε τα σπρέι, αν πάρω μερικά χρωματιστά σπρέι από εδώ, και ένα καλό αστάρι, πιστεύετε ότι σε βαφές ξύλου (κυρίως έλατο) θα έχω καλό αποτέλεσμα; Βάζω το συγκεκριμένο λινκ γιατί είναι τα πιο οικονομικά που βρίσκω και θέλω αρκετά χρώματα..

Για να κανεις οτιδηποτε με αυτα, πρωτα πρεπει να ριξεις απο την ιδια μαρκα και ασταρι.

Για να κανεις οτιδηποτε με αυτα, πρωτα πρεπει να ριξεις απο την ιδια μαρκα και ασταρι.

Δυστυχώς δεν υπάρχει (η δεν βρίσκω) το ίδιο καθώς προσεγγίζει πιο πολύ σχολικά είδη... Θα πρέπει να βρώ λοιπόν μια άλλη αντίστοιχη συλλογή. Την θέλω κυρίως για μικρές ξυλοκατασκευές και δε θέλω να μου βγεί ο κούκος αηδόνι..

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Εμένα το τραπεζάκι του Μπάμπη μου αρέσει τελικά, είχα συνηθίσει να βλέπω το ανάποδο, μεταλλικά πόδια σε ξύλινη επιφάνεια (σαν κάτι το διαφορετικό από το όλο ξύλινο), αλλά αφού το είδα και το ξαναείδα μερικές φορές μου άρεσε αυτή η ιδιαιτερότητα που έχει καθώς και η λεπτομέρεια που χώνεται στο ξύλο και φυσικά το βάψιμο είναι πάρα πολύ καλό. Για τα πόδια δεν με ενοχλούν που δεν είναι ξύλο μάρκας, όλα τα ξύλα είναι όμορφα.
Το δε κουτάκι από την ελιά που έχει πάνω στα τραπεζάκι, επειδή το έχω δει από κοντά....είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, από τα καλύτερα φινιρίσματα που έχω δει και από τις καλύτερες εφαρμογές στα κοψίματα και ενώ δεν του φαίνεται πρέπει να είχε πολύ δουλειά για να φτιαχτεί!.

Σ´ευχαριστώ πολύ Σώτο. :ernaehrung004:
Όντως, στο κουτάκι αυτό έχω δώσει πολύ φροντίδα και προδέρμ.

Ωραιο και ετσι θα βαζεις παντα την υπογραφη σου!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολυ ενδιαφερον! Ευχαριστω Γιαννη.
Ειναι διαθεσιμα η φτιαχνονται κατα παραγγελεια??

Δεν εχω ιδεα αλλα πιστευω οτι ειναι ετοιμα, και καποιος ή ο ιδιος εχει κανει εισαγωγη στην Ελλαδα.

Ωραιο και ετσι θα βαζεις παντα την υπογραφη σου!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολυ ενδιαφερον! Ευχαριστω Γιαννη.
Ειναι διαθεσιμα η φτιαχνονται κατα παραγγελεια??

Γείτονας του ειναι βρε Κυριάκο!
Γι αυτο το βρήκε ευκολα ο Μπάμπης.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Γείτονας του ειναι βρε Κυριάκο!
Γι αυτο το βρήκε ευκολα ο Μπάμπης.

Του το λέω ρε Χρήστο... Αλλά μάστορας με Dewalt, τι περιμένεις; :flipout:

Σήμερα είχε τρίψιμο... Για τις καρφιτσούλες.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    242.8 KB · Views: 100

Πολύ όμορφα βγήκαν κ. Μπάμπη.

Δύο χωριστά κομμάτια είναι, τα οποία κόπηκαν ξεχωριστά κ μετά κολλήθηκαν? ή ένα κομμάτι ενιαίο ?

Σήμερα είχε τρίψιμο... Για τις καρφιτσούλες.

Α και δεν μπορω να ξεχωρισω τι εκφραζουν, δεν βλεπω χελωνες εγω, φανταζομαι θα λαμπουν μετα απο το γυαλισμα και το λαδωμα!

Κατάλαβα.., Για να μην ξεχωρίζεις αν είναι χελώνα ή όχι, μάλλον κάτι έκανα λάθος.
Η αλήθεια βέβαια είναι οτι ειλναι δύο γατούλες και μία χελώνα.
Κώστα, ξεχωριστά κομμα.τια ειλναι, και δεν είναι κολλημένα. Είναι καρφιλτσες για πουλόβερ, κασκώλ ή οτιδήποτε με χοντρή πλέξη.
Τα κομμάτια είναι αυτά που έκοψα προχθές για να δοκιμάσω την Proxxon.

attachment.php

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    255.1 KB · Views: 158

Τωρα μαλιστα Μπαμπη!
Αντε ξεκινησε αλλη μια μαζικη παραγωγη...
:Banane0:

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπράβο ρε χρυσοχόε !!!:worshippy:

Άμα δε ζεστάνει ο καιρός... Όλο με τέτοια μπινελίκια θλ ασχολούμαστε...
Όσι δεν έχουν εργαστήρια βεβαίως βεβαίως...
Ξέρεις, απ´ αυτά που κρεμάνε τα ποδήλατα στα ταβάνια... :ernaehrung004:

Κατάλαβα.., Για να μην ξεχωρίζεις αν είναι χελώνα ή όχι, μάλλον κάτι έκανα λάθος.
Η αλήθεια βέβαια είναι οτι ειλναι δύο γατούλες και μία χελώνα.
Κώστα, ξεχωριστά κομμα.τια ειλναι, και δεν είναι κολλημένα. Είναι καρφιλτσες για πουλόβερ, κασκώλ ή οτιδήποτε με χοντρή πλέξη.
Τα κομμάτια είναι αυτά που έκοψα προχθές για να δοκιμάσω την Proxxon.

attachment.php

η καλή φωτογράφηση έκανε την διαφορά. στην πρώτη φώτο δεν μου άρεσαν αλλά επάνω στο ρούχο μπάμπη έδειξε πανέμορφο. μπράβο!

γιατί δεν εμφανίζεται η δεύτερη φώτο; δεν κατάλαβα τι έγινε.

Όλο γύρο γύρο το πας με τις μικρο κατασκευές. Τραβάτε με κι ας κλαίω...:flipout:
Μπράβο!