Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ποσο κοστισε ομως το ευκολα & απλα παππου...
:ernaehrung004:
Αυτη ειναι η διαφορα του εξοπλισμενου εργαστηριου και του εργαστηριου δειγματων.
Εισαι ο αρχοντας της μαραγκικης! (καλοπροαιρετα)
:a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ρούτερ περιθωρίων = Ρούτερ περιθωρίων.
Υπάρχει κ το Verto κ το Black & Decker.

Τι δηλαδή δέν κάνει τό παραπάνω σόκορο,εγώ γιαυτό τό ήθελα.

Ποσο κοστισε ομως το ευκολα & απλα παππου...
:ernaehrung004:
Αυτη ειναι η διαφορα του εξοπλισμενου εργαστηριου και του εργαστηριου δειγματων.
Εισαι ο αρχοντας της μαραγκικης! (καλοπροαιρετα)
:a0210:

Σε ευχαριστώ Νεκτάριε.

Για τα υπόλοιπα γραφόμενα σου αφου τα έχουμε πει από κοντά μαζί, παλιότερα :a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι δηλαδή δέν κάνει τό παραπάνω σόκορο,εγώ γιαυτό τό ήθελα.

Ρε Δημήτρη από την Πάτρα στην Αθήνα μπορεί να πας κ μπουσουλώντας κ τρέχοντας.
Αν όμως έχω τέτοιο bit αύριο θα το δοκιμάσω σε πεύκο πρώτα.

Με τα άλλα πιο μεγάλα ρούτερ τότε τι θα πρέπει να στρογγυλέψουμε ? :ernaehrung004:

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ελήφθη Κώστα,είμαι περίεργος άν τά καταφέρει,νά σαι καλά -bye-

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σε ευχαριστώ συνΓέροντα.

Αλλά ήμουν έτοιμος να επιστρέψω αύριο πρωί - πρωί πίσω στο e-Shop το νέο ψευτοMAKITA μου, για αυτό ανέβηκα περισσότερο επάνω ρε Παναγιώτη, να δω τι βλακεία πήρα & πάλι.

Είπαμε είμαι σε "καταστολή" από τα ρακόμελα & το ρακί του Diabolic, αλλά έχω αρχίσει & σηκώνω 'πρέσσο" & όχι τίποτα άλλο είναι ρυθμισμένο χαμηλά σε bar το ασφαλιστικό μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μα..............ΕΥΚΟΛΑ & ΑΠΛΑ & ΣΦΗΝΩΤΑ !

Πολύ όμορφο και με πολύ μεράκι Παππού!

Τα τσίπουρα δεν είναι δικαιολογία, πρόσεχε!
Επίσης ποτέ αλκοόλ και μαστοριλίκι ταυτόχρονα, μην πας να κάνεις καμιά τρύπα για ρεσώ στο ξύλο και την κάνεις στο χέρι, γιατί μετά ποιος ακούει την γιαγιά!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολύ όμορφο και με πολύ μεράκι Παππού!

Τα τσίπουρα δεν είναι δικαιολογία, πρόσεχε!
Επίσης ποτέ αλκοόλ και μαστοριλίκι ταυτόχρονα, μην πας να κάνεις καμιά τρύπα για ρεσώ στο ξύλο και την κάνεις στο χέρι, γιατί μετά ποιος ακούει την γιαγιά!

Την γιαγιά ή τον παππού που θα βρίζει και θα φωνάζει;;; :furious3:
Ποτέ εργασία όταν είμαστε κουρασμένοι ή υπό την επήρεια αλκοόλ. (Αυτό είναι νόμος)

Καλημέρα.
Ρε εσείς θα με βγάλετε & πότη ενώ είμαι "Ιππότης" !!! :flipout: :flipout: :flipout:

Πάω για καφέ μπας & συναντήσω (λέμε & κανά αστείο τώρα) & τον Κοτσίδα σε κάνα μαγαζί κάτω στο Κέντρο.

Καλημέρα.
Ρε εσείς θα με βγάλετε & πότη ενώ είμαι "Ιππότης" !!! :flipout: :flipout: :flipout:

Πάω για καφέ μπας & συναντήσω (λέμε & κανά αστείο τώρα) & τον Κοτσίδα σε κάνα μαγαζί κάτω στο Κέντρο.

"τον Κοτσίδα σε κάνα μαγαζί". Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις; :flipout: :flipout: :flipout::flipout::flipout: :flipout:

πιστεύω να το κλείσεις το κινητό και να απολαύσεις τον καφέ σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Οοοοχι τέτοια ώρα,όποτε ευκαιρήσεις.
Αλλα κοίτα τέτοιο σόκορο θέλω νά κανεις καλλιτεχνικό
έχω κάνει εγώ με της μικρότερης ακτίνας ίδιο κοπτικό χωρίς κανένα πρόβλημα, στην πετσετοθήκη που έκανα πρόσφατα.
και το έχω δοκιμάσει σχεδόν με όλα τα κοπτικά του φτηνού σετ σε ρετάλια για να δω πως λειτουργεί η όλη φάση.

002.jpg

Χμ...
Ίσως ο Νίκος εννοεί σε περίπτωση που βάλεις πιο μεγάλης διαμέτρου ρόλο!

Και εγώ παίρνω 700-800 γραμμαρίων επειδή είναι οικονομικά.

Πάντως είναι ωραία και απλή κατασκευή.

Θα δοκιμάσω και εγώ να φτιάξω κάτι παρόμοιο αλλά πιο νάτουραλ!

Πολύ ωραίο παππού!
Αν έχεις θέμα με την σταθερότητα μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις μία πιο μεγάλων διαστάσεων βάση! ;)

Κώστα θα σου φωτογραφίσω το δικό μου να δεις :captain:-bye-

Σίγουρα από το συρμάτινο είναι πολύ καλύτερο .... τέλειο θα έλεγα !!!

Last edited:

Μόλις γύρισα από μια "μικρή κατάθεση" στο κοντινό Sup. Mark.

Κυριάκο, Diabolic k Osatosa σας ευχαριστώ.

Δώστε μου διαστάσεις βάσης, αυτή είναι 14 x 14 cm, για να φτιάξω το επόμενο (εύκολα κ απλά).
Θέλω να το κάνω δώρο στον Πατρινό Νικόλα αυτήν την φορά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

έχω κάνει εγώ με της μικρότερης ακτίνας ίδιο κοπτικό χωρίς κανένα πρόβλημα, στην πετσετοθήκη που έκανα πρόσφατα.
και το έχω δοκιμάσει σχεδόν με όλα τα κοπτικά του φτηνού σετ σε ρετάλια για να δω πως λειτουργεί η όλη φάση.

002.jpg

Ευχαριστω Σωτήρη,μπορείς νά βγάλεις μιά φωτογραφία τό bit πού έκανες τό παραπάνω σόκορο ?

Επίσης συνάδελφοι δέν έχω δεί κανέναν από τήν ομάδα νά φτιάχνει αυτό τό πανέμορφο παρακάτω σόκορο,καί θέλω νά ρωτήσω τό bit Tactix έχει τήν ικανότητα νά φτιάξει αυτό τό ωραίο σόκορο η όχι ? Καί επίσης τά κοινά ερασιτεχνικά ρούτερ 1200 watt μπορεί να κάνει τό παραπάνω σόκορο,η θέλει επαγγελματικό ρούτερ χειρός η πάγκουμ´,και μεγάλη εμπειρία καί εξάσκηση,γιατί προσωπικά άν κάνω σόκορο θέλω νά κάνω πάντα κάτι αντίστοιχο,καί άν ναί γιά πείτε μου οι έμπειροι τόν τρόπο π.χ ποσα περάσματα καί γενικά σάν νά τα λέτε βήμα-βήμα σέ πρωτάρη δηλαδή.
Θέλω να κάνω τό παρακάτω σόκορο σέ επιφάνεια ελάτης καί σε 18 mm ύψος και σέ 30 mm ύψος

Επειδή το sled πιάνει αρκετό χώρο, όταν δεν το χρειάζομαι, ο οποίος είναι λίγος και πολύτιμος το κρέμασα πίσω από τον πάγκο.

s_IMG_20170119_100628.jpg

s_IMG_20170119_100647.jpg