Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Γεια σου ρε παππου, μας εκανες και γελασαμε :flipout:
Εγω θα προσεφερα στη γυναικα την επιλογη να παρουμε οικιακη βοηθο για τη καθαριοτητα για να μην κουραζεται... :afro: (επιθετικη απαντηση) για κανε μια δοκιμη, να δουμε τι θα πει :smash:

Γεια σου ρε παππου, μας εκανες και γελασαμε :flipout:
Εγω θα προσεφερα στη γυναικα την επιλογη να παρουμε οικιακη βοηθο για τη καθαριοτητα για να μην κουραζεται... :afro: (επιθετικη απαντηση) για κανε μια δοκιμη, να δουμε τι θα πει :smash:

Εκεί μάλλον θα το πάω ! ! !

Πήρα "2ωρη" από την σημαία & το τελείωσα. Στεγνώνει τώρα !

Tip: Εκεί που φαίνετε η μαύρη ροδέλα την χρησιμοποιώ ως "δακτύλιο αντιγραφής" & με το μολύβι κάνω το περίγραμμα της βάσης στην επιθυμητή διάσταση.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραίο, αλλα πολλά μολύβια !
Τα τελειώνεις γρήγορα με τόσες κατασκευες, ε ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Εχθές είχαμε λίγο κλάδεμα :flipout:

20170208_165129_zpseaocfoxm.jpg
[/URL][/IMG]

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Βάρα & εσύ Χρήστο !

Ίσα, ίσα
Εγω "ζηλεύω" που εχεις χρονο και χώρο κι ασχολείσαι.
Για μένα ειναι ηρεμία και χαλάρωση, αλλα έλα που οι υποχρεώσεις δεν μου αφήνουν όσο χρονο θα ηθελα.
Οπως λέει κι ο Παναγιώτης :

Ο χρόνος και τα λεφτά, ειναι λίγα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Λοιπον αυτο το "πατρινοπουλο" ή βγαζει την καταπιεσμενη του δημιουργικοτητα μετα απο τοσα χρονια στη "φαμπρικα", ή το παει για ημιεπαγγελματικη ενασχοληση.
Ασε που πρεπει να εχει και υπερενεργεια (οπως ελεγε η προγιαγια μου, δεν εχει ο κωλος του στασώ)
Δεν εξηγειται αλλιως που αψηφα ακομα και θεμελιωδεις νομους της ανθρωπινης υπαρξης, τον κινδυνο της εκνευρισμενης συζυγου εννοω.
Παρολα αυτα εμας μας συμφερει, γιατι βλεπουμε ομορφα πραγματα, και θα του πουμε περαστικα οταν θα εχει "ραματα" στο κεφαλι.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Λοιπον αυτο το "πατρινοπουλο" ή βγαζει την καταπιεσμενη του δημιουργικοτητα μετα απο τοσα χρονια στη "φαμπρικα", ή το παει για ημιεπαγγελματικη ενασχοληση.
Ασε που πρεπει να εχει και υπερενεργεια (οπως ελεγε η προγιαγια μου, δεν εχει ο κωλος του στασώ)
Δεν εξηγειται αλλιως που αψηφα ακομα και θεμελιωδεις νομους της ανθρωπινης υπαρξης, τον κινδυνο της εκνευρισμενης συζυγου εννοω.
Παρολα αυτα εμας μας συμφερει, γιατι βλεπουμε ομορφα πραγματα, και θα του πουμε περαστικα οταν θα εχει "ραματα" στο κεφαλι.

All under control, Dim !

Δύο ράφια από OSB με γωνίες βαρέως τύπου για τον Θείο - Αγρότη.

Κατασκευή από OSB 15mm με ρουταρισμένες γωνίες και με γωνίες αντοχής 20 κιλών έκαστη!
Χωρίς φινίρισμα αφού είναι από την φύση του ανθεκτικό!

IMG_20170212_124627.jpg

Εγώ είχα σήμερα διάλυση παλετων και ξεχονδρισμα των ξύλων τους.
Και που είναι το οπτικό ακουστικό ρεπορταζ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δύο ράφια από OSB με γωνίες βαρέως τύπου για τον Θείο - Αγρότη.

Κατασκευή από OSB 15mm με ρουταρισμένες γωνίες και με γωνίες αντοχής 20 κιλών έκαστη!
Χωρίς φινίρισμα αφού είναι από την φύση του ανθεκτικό!

IMG_20170212_124627.jpg
Νίκο, για συρτάρια το osb3 το χρησιμοποιούμε; θέλει κάποια επιπλέον στηριξη;
Πρέπει να φτιάξω κάποιες συρταριερες για το ρημάδι μου. Έχεις κάτι να πεις για αυτή τη λυση; τα κουτιά είναι έτοιμα από μελαμινη

τα φαρμακα κανονικα θα επρεπε να ηταν σε ντουλαπι με κλειδαρια. στον επομενο ελεγχο για την ολοκληρωμενη σε βλεπω να το ξαναπιανεις...LOLOL

Και που είναι το οπτικό ακουστικό ρεπορταζ;

Νίκο, για συρτάρια το osb3 το χρησιμοποιούμε; θέλει κάποια επιπλέον στηριξη;
Πρέπει να φτιάξω κάποιες συρταριερες για το ρημάδι μου. Έχεις κάτι να πεις για αυτή τη λυση; τα κουτιά είναι έτοιμα από μελαμινη

Κανονικά Αντώνη. Θα προσθέσει και μία νότα διαφορετικότητας!

τα φαρμακα κανονικα θα επρεπε να ηταν σε ντουλαπι με κλειδαρια. στον επομενο ελεγχο για την ολοκληρωμενη σε βλεπω να το ξαναπιανεις...LOLOL

Σε αποθήκη μέσα είναι Κώστα και σε επαρκές ύψος για να μην το φτάνουν τα παιδιά! :)

Δεν είναι επικίνδυνα φάρμακα άλλωστε (πλέον είναι πολύ αραιά)!

Να φανταστείς μέχρι και χθες ήταν σε κούτες από κάτω και μάλιστα χύμα!! :)

Κανονικά Αντώνη. Θα προσθέσει και μία νότα διαφορετικότητας!

Σε αποθήκη μέσα είναι Κώστα και σε επαρκές ύψος για να μην το φτάνουν τα παιδιά! :)

Δεν είναι επικίνδυνα φάρμακα άλλωστε (πλέον είναι πολύ αραιά)!

Να φανταστείς μέχρι και χθες ήταν σε κούτες από κάτω και μάλιστα χύμα!! :)
Και οικονομιας..