Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;
Ρε σεις ο Κωστα εχει τορνο!!!
Χαχαχαχα!
Ωραιος ! Το γλυκοκοιταζα και εγω αυτο το φωτιστικο!
Χαχαχαχα!
Χαχαχαχα!
Για να τα γυρίσεις και να μείνουν ετσι θα πρεπει να τα "ατμισεις" . Δηλαδη να εχεις μουλιασει τα ξύλα σε νερο πχ μια μερα και μετα με ενα καμινετο και μια σωλήνα να δημιουργήσεις μια ζέστη επιφάνεια που σιγά σιγά θα λυγίζεις το ξύλο καθώς θα εξατμίζεται η υγρασία . Αν απλα τα βρέξεις και πας να τα λυγίσεις θα τα πάρεις σε δυο κομμάτια σίγουρα .
Δες παραδείγματα στο YouTube πως λυγίζουν δουγιες για μπουζούκια και αλλα καμπυλωτα οργανα.
Πολυ τυχαία η καμπύλη ομως. Εγω σου λέω για τεχνική που δίνεις οτι σχήμα θες . Μεχρι και "S"
ναι το ξέρω Κώστα, αλλά δεν θα κόβω ποσότητες...ξέρεις, κανά ξύλο που ο μάστορας το έφερε μεγάλο για το τζάκι να το σχίζω με το τσεκούρι για να χωράει μέσα.Σώτο, σίδερο με σίδερο (στην χειρολαβή) θα σε τρανταζει για τα καλά όταν δουλεύεις το τσεκούρι.
δεν έχω κότες καρντιά μου....Σωτο γιατί δε μου αρέσουν καθόλου οι κότες σου????
Σου κουνιοταν το μάτσο με τα ξύλα μήπως?
ξέχασα να βάλω κάτι να στηρίξω τα ξύλα που κόβονταν και σηκώνονταν δυστυχώς προς τον δίσκο...αύριο που έχω το ένα καβαλέτο έτοιμο θα μπορώ να στα στηρίξω και να μην μου πέφτουν κάτω....αλλά πέρα από τις κοπές που φαίνονται σημάδια και καψίματα (που σε μικρότερα κομμάτια που δεν σηκώνονται δεν έχει ούτε ένα), δεν σου αρέσει το κάθετο και το φάλτσο κόψιμο?Σωτο γιατί δε μου αρέσουν καθόλου οι κότες σου????
Σου κουνιοταν το μάτσο με τα ξύλα μήπως?
ναιΣωτηρη τον μαμα δισκο φορας;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.