Πόρτακι για την είσοδο, για να μην ανεβαίνει το μπόξερ μου, από τάβλες 100χ20 και δύο κολώνες 40χ50.
Κόπηκαν με το φαλτσοπρίονο του lidl, βιδώθηκαν με τα νέα Bosch και τρίφτηκαν με το έκκεντρο τριβείο της Skill.
Βάφτηκαν με ένα βερνίκι εμποτισμού από leroy merlin και περιμένουν καλωπισμό από την κόρη μου για να σφραγιστούν με βερνίκι.
Καλή ανάσταση.
image hosting no sign upcertificity.comΝαι κατάλαβα τι λες. ΕυχαριστώΑντώνη για να σου κρατήσει περισσότερο και να μην σου κρεμάσει μαζι με τις 2 οριζόντιες σανιδες που έχεις βάλει για να "δεσεις" τα κάθετα βάλε και μια διαγώνιο μεταξύ τους . Απο την πανω σανιδα και την πλευρα που ειναι ο μεντεσες εώς την απέναντι κάτω γωνια και δέσε και στην διαγωνιο επάνω όλες τις κάθετες .
Φαίνεται αμυδρά στην παρακάτω φωτο (αντίστοιχη πόρτα για να "περιορισω" ροτβαιλερ) .
Χρόνια πολλα .
image hosting no sign upcertificity.com
:worshippy:
Πολυ χαριτωμενο το καθισματακι του Steve, το πετυχες μια χαρα!
Γιατι δεν εβαλες μια πινελια χρωμα στα αυτια,μυτη,γλωσσα?
Εμένα μου αρέσει πολύ το σκαμνί με το Χ στην έδρα. Θα μπορούσε να γίνει και σαν βοηθητικό τραπεζάκι για δίπλα σε κάποιον καναπέ ή πολυθρόνα.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο Παππού!
Το Χ μου κάθεται καλύτερα στο μάτι επειδή τα πόδια ανοίγουν προς τις γωνίες της έδρας. Επιπλέον ίσως να έχει και καλύτερη στήριξη έτσι μιας και στην περίπτωση του σταυρού αν κάποιος ανέβει στο σκαμνί πατώντας σε κάποια από της γωνίες, ενδεχομένως να κάνει πιο εύκολα μοχλό και να ανατραπεί.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαστρο κωστα![]()
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
:firstprize:
:firstprize:Βγαίνει κ με σταυρό για την εκκλησία !
Ευχαριστώ παιδιά!
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ώραιες δουλειές Νεκ. Από αυτές που δεν έχω την παραμικρή μυρωδιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.