Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

σας ευχαριστω! πεθάναμε στο μπάλωμα... δεν φοράω ποτέ γάντια..

Μπράβο μάστορα.
Θα πρέπει όμως να φοράς πάντα δερματοπάνινα γάντια κ μπλούζα με μακριά μανίκια. Θα ξεχαστείς κ θα ακουμπήσεις κάπου κ θα καείς άσχημα.
Επίσης με τόση ώρα συγκόλληση πρέπει να φοράς κ δερμάτινη ποδιά.
Τα Μ.Α.Π. ποτέ μην τα παραμελείς.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπράβο Δημήτρη από ότι αναφέρει ο Σωτήρης έκανες πολύ καλή δουλειά,καί ένας λόγος παραπάνω πού είσαι αξιέπαινος είναι ότι γιά τό νεαρό τής ηλικίας σου γνωρίζεις πάρα πολλά στό αντικείμενο καί όχι μόνο.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μέ τόν Κώστα γιά τά Μ.Α.Π καί θα συμπληρώσω ότι καί στόν γωνιακό τροχό δέν σέ είδα νά φοράς προστατευτικά γυαλιά πού είναι απαραίτητα γιά τά φλεγόμενα γρέζια.

εμένα όταν μου έκαναν κάποιες κολλήσεις έβαζαν απο κάτω μπετοφόρμ που είχαν πρόχειρα για να μήν καούν τα πλακάκια
και παρόλα αυτά έγιναν λίγες ζημιές

δε γνωρίζω, αλλά απορώ που δεν υπάρχουν μέτρα προστασίας!

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

πολύ δουλειά και σήμερα....η πόρτα επιτέλους κλείνει χαλαρααααααά, κλειδώνει πανεύκολα και επιτέλους έκανε το λιφτινγκ που ονειρευόταν να κάνει χρόνια...
τα δύο φύλλα ευθυγραμμίστηκαν, καθαρίστηκαν και γέμισαν όλες οι τρύπες, όπου χρειάστηκε μπαλώθηκε και φυσικά το εντελώς σάπιο τμήμα αντικαταστάθηκε με γαλβανιζέ 40χ80, μπήκαν 6 νέοι ωραίοι μεντεσέδες, νέο πάνω μάνταλο, νέο χειροποίητο κάτω μάνταλο και νέο αντικρυστό χειροποίητο για να χρησιμοποιηθεί η υφιστάμενη κλειδαριά.

σε δεύτερη φάση θα αναλάβω το στοκάρισμα, το μινιάρισμα και το βάψιμο

αύριο σειρά έχει η συρόμενη εξωτερική γκαραζόπορτα.

όλα αυτά τα κατάφερε ο Δημήτρης που εκτός από νέος (και ωραίος) έχει τρομερές αντοχές και πολύ μεγάλο πείσμα....εγώ σήμερα ομολογώ πως κυριολεκτικά τά 'παιξα από την κούραση... ο Δημητράκης...ντούρασελ......

gif uploader

Last edited:

πολύ δουλειά και σήμερα....η πόρτα επιτέλους κλείνει χαλαρααααααά, κλειδώνει πανεύκολα και επιτέλους έκανε το λιφτινγκ που ονειρευόταν να κάνει χρόνια...
τα δύο φύλλα ευθυγραμμίστηκαν, καθαρίστηκαν και γέμισαν όλες οι τρύπες, όπου χρειάστηκε μπαλώθηκε και φυσικά το εντελώς σάπιο τμήμα αντικαταστάθηκε με γαλβανιζέ 40χ80, μπήκαν 6 νέοι ωραίοι μεντεσέδες, νέο πάνω μάνταλο, νέο χειροποίητο κάτω μάνταλο και νέο αντικρυστό χειροποίητο για να χρησιμοποιηθεί η υφιστάμενη κλειδαριά.

σε δεύτερη φάση θα αναλάβω το στοκάρισμα, το μινιάρισμα και το βάψιμο

αύριο σειρά έχει η συρόμενη εξωτερική γκαραζόπορτα.

όλα αυτά τα κατάφερε ο Δημήτρης που εκτός από νέος (και ωραίος) έχει τρομερές αντοχές και πολύ μεγάλο πείσμα....εγώ σήμερα ομολογώ πως κυριολεκτικά τά 'παιξα από την κούραση... ο Δημητράκης...ντούρασελ......

gif uploader

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Γειά στά χέρια τού Δημήτρη :SFGSFGSF:,σάς πήρε η νύχτα.
Βλέπω πολλά καί καλά εργαλεία Evolution.

Νεκτάριε πολύ καλή δουλειά :a0210:

Τι ανάγκη έχει ο Δημήτρης.
Μετά πάει για ποτάκι και άμα λάχει μπορεί να φορτώσει και κανένα κοράσιο!

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Τι ανάγκη έχει ο Δημήτρης.
Μετά πάει για ποτάκι και άμα λάχει μπορεί να φορτώσει και κανένα κοράσιο!

Εσένα σε πήρανε τα χρόνια Diabolic?
O Μήτσος το έχει ήδη φορτωμένο το (όμορφο) κορίτσι.

Απλά το άτομο αυτό δεν παίζεται. Ζήτησε του ότι πληροφορία ή αγγελία θες να σου βρει κ θα σε καλύψει, ειδικά στα "σιδηρικά".
Εδώ για έναν πλάνη κοντεψαμε για πλάκα να πάμε εκδρομή στην Καρδίτσα πριν λίγο καιρό. Είναι κ καλός φοιτητής.

Μπράβο Μητσάρα κ καλά κάνει κ ο Σώτος που δείχνει όλη την δουλειά που έγινε με πλήρες φωτορεπορταζ.
Ζηλεύω τα κολατσιά που θα έγιναν εκεί πάνω κ τον Καρχαριάκα που θα τους έβαζε σε σειρά ατσαλάκωτος.

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Εσένα σε πήρανε τα χρόνια Diabolic?
O Μήτσος το έχει ήδη φορτωμένο το (όμορφο) κορίτσι.

Απλά το άτομο αυτό δεν παίζεται. Ζήτησε του ότι πληροφορία ή αγγελία θες να σου βρει κ θα σε καλύψει, ειδικά στα "σιδηρικά".
Εδώ για έναν πλάνη κοντεψαμε για πλάκα να πάμε εκδρομή στην Καρδίτσα πριν λίγο καιρό. Είναι κ καλός φοιτητής.

Μπράβο Μητσάρα κ καλά κάνει κ ο Σώτος που δείχνει όλη την δουλειά που έγινε με πλήρες φωτορεπορταζ.
Ζηλεύω τα κολατσιά που θα έγιναν εκεί πάνω κ τον Καρχαριάκα που θα τους έβαζε σε σειρά ατσαλάκωτος.

Θα βγάλεις σύντομα τα συμπεράσματα σου! :)

εμένα όταν μου έκαναν κάποιες κολλήσεις έβαζαν απο κάτω μπετοφόρμ που είχαν πρόχειρα για να μήν καούν τα πλακάκια
και παρόλα αυτά έγιναν λίγες ζημιές

δε γνωρίζω, αλλά απορώ που δεν υπάρχουν μέτρα προστασίας!
πρέπει να έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα να καλύψω με κάτι το δάπεδο πριν ξεκινήσει η πολλή ηλεκτροσυγκόλληση....

αλλά με μεγάλη μου χαρά είδα ότι το σταμπωτό μπετό που είναι κάτω δεν έχει πάθει τίποτα...τουλάχιστον τόσο εμφανές που να φαίνεται πριν σκουπιστεί και καθαριστεί εντελώς από το ρίνισμα ο χώρος (καθάρισα λίγο την περιοχή τριγύρω από την κάσα της πόρτας που έγιναν και τα περισσότερα κολλήματα και δεν έχει σημάδια από καψίματα κάτω)...λεπτομέρειες μόλις τελειώσουμε γιατί είμαι και εγώ περίεργος να δω εάν η μαλακία που έκανα άφησε σημάδια ή όχι....

αντίθετα πρίν 2 χρόνια όταν έκοψα με τον τροχό κάτι σίδερα με τον τροχό δίπλα σε κάτι πλακάκια της πίσω σκάλας και δεν το κάλυψα...δημιούργησα ένα ωραίο κάψιμο στο πλακάκι...

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

πρέπει να έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα να καλύψω με κάτι το δάπεδο πριν ξεκινήσει η πολλή ηλεκτροσυγκόλληση....

αλλά με μεγάλη μου χαρά είδα ότι το σταμπωτό μπετό που είναι κάτω δεν έχει πάθει τίποτα...τουλάχιστον τόσο εμφανές που να φαίνεται πριν σκουπιστεί και καθαριστεί εντελώς από το ρίνισμα ο χώρος (καθάρισα λίγο την περιοχή τριγύρω από την κάσα της πόρτας που έγιναν και τα περισσότερα κολλήματα και δεν έχει σημάδια από καψίματα κάτω)...λεπτομέρειες μόλις τελειώσουμε γιατί είμαι και εγώ περίεργος να δω εάν η μαλακία που έκανα άφησε σημάδια ή όχι....

αντίθετα πρίν 2 χρόνια όταν έκοψα με τον τροχό κάτι σίδερα με τον τροχό δίπλα σε κάτι πλακάκια της πίσω σκάλας και δεν το κάλυψα...δημιούργησα ένα ωραίο κάψιμο στο πλακάκι...

Αν είναι επιφανειακό το κάψιμο μπορεί με βούρτσα πλυστικού να φύγει!

Πολύ ωραία Νεκ, ευγε.
Κώστα δυστυχώς μόνο το Σάββατο κατάφερα και είδα λίγο τον Δημήτρη, με εντυπωσίασε, με τουμπάνιασε και η αγαπητή Λία με την μαγειρική της και το απογευματάκι αποχώρησα.

Εγινε η μία μεριά της αυλής.Πάμε για την πόρτα τώρα.
20170507_130645_zpsytrr2gp8.jpg
[/URL][/IMG]

Εγινε η μία μεριά της αυλής.Πάμε για την πόρτα τώρα.
20170507_130645_zpsytrr2gp8.jpg
[/URL][/IMG]

Wow!

Πολυ ωραιο. Για πες μας και ενδεικτικο κοστος/μετρο. Επειδη παιζει σαν περιπτωση να το κανω και γω.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Η κάθε σανίδα pvc είναι 3,60mx15 και την πήρα 19 τη μία.
Για στηρίγματα χρησιμοποίησα γαλβανιζέ 40χ40 γωνιά και μπήκαν κασονόβιδες 6χ30.
Βίδες και στηρίγματα περίπου 50 .
Το μήκος στο πρώτο κομμάτι είναι 3,45 και στο δεύτερο 3,55.Το ύψος στο κομμάτι των σανίδων είναι 1,15 .
Επίσης στο πάνω κομμάτι των σανίδων θα μπει ένα 20χ20 γαλβανιζέ για να δέσει και να φαίνεται σαν frame,έχω αφήσει αέρα στα στηρίγματα γι αυτό.
Μας τα χάλασε η βροχούλα και δεν πρόλαβα να το βάψω.
Στον τοίχο για τα στηρίγματα έχω βάλει στριφόνια ανα 30cm.

Τα ίδια υλικά θα χρησιμοποιήσω και για την πόρτα αλλά με 40χ30 γαλβανιζέ.

Last edited:

Και εγώ έχω pvc και παρόλο που έχω μήκη περίπου 0.70-1.00 (δε θυμάμαι τώρα) έχουν πετσικάρει πολύ λίγο.
Φαίνεται μόνο απο κοντά.

Στο >1.5 που έχεις το φοβάμαι πολύ.
Μπορείς να βάλεις έξτρα στήριγμα στα μισά χωρίς να φάινονται οι βίδες απο μπροστά.
Δές το με τον καιρό.