Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Και εγώ έχω pvc και παρόλο που έχω μήκη περίπου 0.70-1.00 (δε θυμάμαι τώρα) έχουν πετσικάρει πολύ λίγο.
Φαίνεται μόνο απο κοντά.

Στο >1.5 που έχεις το φοβάμαι πολύ.
Μπορείς να βάλεις έξτρα στήριγμα στα μισά χωρίς να φάινονται οι βίδες απο μπροστά.
Δές το με τον καιρό.

Αυτό είναι όντως ένα θέμα.
Έχει σπίτι κοντά μου παρόμοια με άνοιγμα 3m και δεν τα βλέπω να έχουν παραμορφωθεί,αλλά μένει να το δούμε.
Πριν τα βάλω έκανα μια δοκιμή με 2 ενδιάμεσα στηρίγματα και δεν είδα μεγάλη διαφορά στον τζόγο σε σχέση με το 1.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Υψηλής αισθητικής ποιότητας δουλειά από τον Μάκη. :award: :worshippy: Την επιθεώρησα και εγώ αυτοπροσώπως, αφού πέρασα από εκεί την ώρα όμως που είχε σχεδόν τελειώσει :cool4: μιας και εκτός από συντοπίτες που είμαστε, :a0210: με τον Μάκη ....... ξεραινόμαστε κάποια χρόνια!!!! :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Υψηλής αισθητικής ποιότητας δουλειά από τον Μάκη. :award: :worshippy: Την επιθεώρησα και εγώ αυτοπροσώπως, αφού πέρασα από εκεί την ώρα όμως που είχε σχεδόν τελειώσει :cool4: μιας και εκτός από συντοπίτες που είμαστε, :a0210: με τον Μάκη ....... ξεραινόμαστε κάποια χρόνια!!!! :2thumb22sup:

Σε ευχαριστώ Κώστα,
άμα καταφέρω να βρω χρόνο να ξεκινήσω την πόρτα θα σε πάρω να έρθεις για παρέα να κεράσω καφεδάκι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σε ευχαριστώ Κώστα,
άμα καταφέρω να βρω χρόνο να ξεκινήσω την πόρτα θα σε πάρω να έρθεις για παρέα να κεράσω καφεδάκι.

Εννοείται, αναμένω..... :2thumb22sup:

Καλημέρα σε όλους,

ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τέτοιου είδους παξιμάδια για μέγγενες που να έχουν αυτό το τετραγωνικό σπείρωμα; Γιατί σε μία παλιά που έχω έχει σπαει και έχει χαθεί και ψάχνω τρόπο να την επισκευάσω. Μια λύση είναι να αλλάξω και τον άξονα με ντίζα αλλά πιστεύω δεν είναι και το καλύτερο λόγω αντοχών.

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καλημέρα σε όλους,

ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τέτοιου είδους παξιμάδια για μέγγενες που να έχουν αυτό το τετραγωνικό σπείρωμα; Γιατί σε μία παλιά που έχω έχει σπαει και έχει χαθεί και ψάχνω τρόπο να την επισκευάσω. Μια λύση είναι να αλλάξω και τον άξονα με ντίζα αλλά πιστεύω δεν είναι και το καλύτερο λόγω αντοχών.

Ευχαριστώ

Ρεππας η Δαμιγος πιστεύω θα έχουν..

Αν δεν βρεις εκεί που σου προτείνει ο Κυριάκος θα πρέπει να απευθυνθείς μετά σε μηχανουργείο για custom κατασκευή κοχλία & και κοχλιοτομημένης βίδας με τριγωνικό σπείρωμα.

Ωραια δουλεια η μαντρα Μακη!
Βαλε καμια φωτο απ τα τελειωματα στον τοιχο οταν μπορεσεις.

Με γεια η μέγγενη Σωφρον.

Καλημέρα σε όλους,

Ευχαριστώ

Ρεππας η Δαμιγος πιστεύω θα έχουν..

Πανάκριβες τουλάχιστον;;;;;;; :drool:

Πάρε τηλ. μωρέ ή παίρνα από εκεί. Ένα κομμάτι θες εσύ.

Πολύ όμορφος ο φράκτης!
Καλά έκανες και προτίμησες το pvc γιατί αντέχει πολύ καλύτερα από το ξύλο και δεν θέλει ετήσια συντήρηση (ή ανα 2 χρόνια).
Άσε που το κόστος είναι σχεδόν ίδιο!

image hosting
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

και η γκαραζόπορτα έτοιμη, κόπηκαν τα περιμετρικά σάπια στρατζαριστά και αντικαταστάθηκαν με γαλβανιζέ, κολλήθηκαν τα εσωτερικά μασίφ, φτιάχτηκε γαλβανιζέ οδηγός και σφηνώθηκε με 8ρα βέργα στο μπετό εναλλάξ, αντικαταστάθηκαν τα σάπια ροδάκια με άλλα βαρέως τύπου, αντικαταστάθηκαν τα κολλημένα ρουλεμάν με άλλα που είναι από τεφλόν και δημιουργήθηκε βάση για αυτά η οποία σφηνώθηκε με με 8ρα βέργα στο μπετό και ρυθμίστηκε η απόσταση για να εφαρμόζει η βαριά αυτή πόρτα απόλυτα σωστά, τέλος κολλήθηκε και η γλώσσα για το λουκέτο.

στην πόρτα της αποθήκης τοποθετήθηκε στο πάνω μέρος σύρτης και στο κάτω μέρος δημιουργήθηκε σύστημα για να σφηνώνει ένας πείρος στο μπετό.

το evo κόβει πολύ γλυκά και πολύ σωστά όπως φαίνεται στο βίντεο.

μετά την εξεταστική του Δημήτρη θα συνεχίσουμε δυναμικά....

Έχουμε τιμή και μοντέλο του Evolution; Προφανώς το έχεις πάρει απ´έξω έτσι;

ευχαριστω για τα καλα σας λογια των προηγούμενων ημερων ! παππου μια πρόφαση θέλουμε και θα το πάμε το ταξίδι!

το 355 ειναι το raptor, που εχει κανα 500αρικο+το δίσκο 180 περίπου Ελλάδα
εγω ειχα κάνει μια μεγάλη δουλειά σε ενα κοντινό μου πρόσωπο και επειδή δεν ηθελα να του παρω λεφτα μου εκανε μονο του δωρο το rage 2 που ειχε τότε (2 χρονια πριν ) 400 ευρω σκρουζ , παρόλα αυτα επειδή ειχε ενα κουσούρι που δεν μου άρεσε πηγα στον αντιπρόσωπο και μετα απο προσωπική του εισήγηση μου το αντικατεστησαν απο την αγγλια με το raptor δωρεάν για να ειμαι ευχαριστημενος !

το 185 το πηρα απο παλέτα στα 40 ευρω αν θυμαμαι καλά

Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Έλα ρε... Τι λες τώρα, πολύ πρωτότυπο....:worshippy: :award:

στοκαρίστηκε η πόρτα να καλυφθούν οι τρύπες, και τρίφτηκε.
μπήκε κόλλα μονταρίσματος σε διάφορα σημεία, στο πλάι του σταμπωτού που κούφωσε από το χτύπημα καθώς και σε όλα τα εσωτερικά πλαίσια της πόρτας με την λαμαρίνα, στο πλάι της κλειδαριάς και όπου αλλού χρειάστηκε.

013.jpg

014.jpg

015.jpg

016.jpg

βρέθηκε και μία άλλη ζημιά. το ένα λατάκι 10χ10 που στηρίζει την μία πλευρά της σκεπής είχε σαπίσει το είχαν φάει μάλλον μυρμήγκια...έλειπε ένα κομμάτι κάπου στους 40 πόντους....είχε μείνει μόνο μία εξωτερική φλούδα και μέσα έλειπε όλο το ξύλο....ευτυχώς είχα ένα τσουβαλάκι από σταμπωτό σοβά...γρήγορο καλούπωμα και ελπίζω να κρατήσει για λίγα χρόνια ακόμη.

καθαρίστηκε όλο το σαθρό ξύλο και κόπηκε με σπαθοσέγα και ένα καλό κομμάτι για να ευθυγραμμιστεί,
αρχικά άρχισα να γεμίσω με το τσιμέντο όσο μπορούσα, κατόπιν βίδωσα μία τάβλα για να γεμίσω παραπάνω και τέλος βίδωσα και μία ακόμη τάβλα και έφτιαξα ένα ρευστό τσιμέντο και με μία σιδερένια γωνία, γιατί δεν με χώραγε αλλιώς, το γέμισα μέχρι πάνω με το τσιμέντο.

017.jpg

018.jpg