Οθόνη πήρα από Γερμανία αυτήν http://www.visivo.de/en/Electric-Sc...ro/Electric-Screen-Vision-Pro-16-9/90955.html
στην εκπληκτική τιμή των 219 + 98 euro τα μεταφορικά. Το πανί είναι το χοντρό (αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν 2. Το λεπτό πάχος και το πιο χοντρό) Η αλήθεια είναι ότι σ' αυτή την τιμή είχα παραγγείλει το light και όχι το pro το οποίο είχε 289 euro αλλά δεν παραπονέθηκα όταν ήρθε το πιο ακριβό. Mάλλον είχαν έλειψη στο light. Είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του. Πιστεύω οτι ούτε με 600 euro δεν αγοράζεις τέτοιο πανί από Ελλάδα. Φίλος πήρε το ίδιο πανί από το ίδιο μαγαζί πρόπερσι 550 + τα μεταφορικά. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μην αγοράζουν ΟΛΟΙ από εκεί. SUPER. Σε μια ακριβώς εβδομάδα το είχα σπίτι. Πλήρωσα βέβαια με paypal αλλά δε με πείραξε καθόλου αφού είχα ήδη account. Το προτείνω ΑΝΕΤΑ
Δε λέω ότι είναι προβληματική, απλά στο cinema mode δε μου φτάνει η φωτεινότητα. Μπορεί για κάποιον άλλο να είναι μια χαρά
Ναι. μπορεί να γίνει calibration είναι όλο το menu ανοιχτό. Στο cinema mode όχι, δε θα έλεγα ότι έχει αρκετή φωτεινότητα. Τον έχω βάλει στο Living Room mode ως εξής:
Brightness: -10
Contrast: +10
Color Saturation: +5
Color Temperature: 8000
Skin Tone: 3
τα υπόλοιπα τα έχω στο default (αν θυμάμαι καλά)
Λοιπόν... Δειλά δειλά θα πω μερικά πράγματα για το tw3200. Απόσταση μεταξύ προβολέα και οθόνης στα 5 - 5,5 μέτρα. Μέγεθος 120".
1. Φωτεινότητα: Θα πω απλά ότι είναι ΑΦΘΟΝΗ. Δε χρειάζεται κάτι παραπάνω να πω.
2. Αντίθεση: Δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κι όλας. Θα ήθελα λίγο παραπάνω.
3. Σύγκλιση: Χάνει ένα πράσινο pixel προς τα αριστερά. (Καλά που δε χάνει παραπάνω)
4. Θόρυβος: Απλά ανύπαρκτος. Ξεχνάω ότι είναι αναμμένος. Απόσταση περίπου 1 μέτρο.
5. Εικόνα: Για ευκρίνεια δεν τίθεται λόγος, μια χαρά. Σε αυτές τις ίντσες η διαφορές μεταξύ 720p και 1080p είναι πλέον εμφανή. Τα χρώματα θα τα ήθελα λίγο πιο έντονα (χωρίς να εξαφανίζεται εντελώς το "μαύρο").
Το μαύρο απλά δεν υπάρχει. Καλύτερα να το λέμε γκρι. "Rich gray levels" :award:. Λείπουν από το menu τα theater black modes τα οποία υπάρχουν στον tw3500 και πιστεύω ότι αυτή θα είναι μια βασική διαφορά μεταξύ του tw3600. Στο eco mode η λάμπα δε με ευχαριστεί καθόλου. Νιώθω ότι πρέπει να την έχω στο Normal.
Προσπαθώ να καταλάβω σε ποιο mode πρέπει να τον βάλω Cinema - Natural - Living Room. Κανένα δεν είναι σαφές. Το Cinema είναι ποιο μουντό, το Natural πολύ έντονο, το Living Room ξεπλυμένο. Δεν έχει και ένα User mode να το φτιάξω μόνος μου όπως η πλάσμα... Τέλος πάντων το φοβερό είναι ότι αν ανάψω το φως στην κουζίνα δεν ενοχλεί πολύ. Βλέπεις όλη την ταινία ΑΝΕΤΑ.
Ευχάριστη έκπληξη είναι το SD υλικό. Πολύ καλό upscaler πρέπει να έχει.
6. Κίνηση: Στα 24p είναι Γ@Μ@ΤΗ. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.
7. Lens Shift: Χάλια αίσθηση. Απλά κάνει τη δουλεία του.
8. Value for Money: Αν και το θέμα είναι υποκειμενικό, θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σ' αυτά τα χρήματα.
Δε μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό τώρα. Ελπίζω να βοήθησα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.