Εξτρα-πριμα-γκούτ !!!!! :2thumb22sup:
Την έμαθες καλά τη διαδικασία; Ετοιμάσου...![]()
Όταν φεύγεις για το γραφείο τον αφήνεις ανοιχτό το προβολέα;
Πότε πρόλαβες ρε μπαγάσα κι έκανες 190 ώρες; :nounder:
3D είδατε; Στο Χρήστο; Πάει, χάλασε ο κόσμος.. :bang:
Ασε με να μαντέψω... Σου έβαλε το "Under The Sea" να δεις το ροφό, ε;![]()
@ Inspector Cluzo
O ροφός έπαιζε 2D στο med... τι θκατά βλέπατε σπίτι σου δεν ξέρω, εκτός και αν στο tmt παίζει κανονικά.
Λίγο Ηugo δοκιμάσαμε και πολύ Αvatar (παραλίγο να δει όλη τη ταινία το αγόρι... ζουμερά στιγμιότυπα κατιδίαν... αρκετά τον ρουφιάνεψα... ας περιμένουμε και τις δημόσιες εντυπώσεις του...:grandpa
.....
Το pc δεν μου εκανε τη χαρη. Παρολο που γυρναει κανονικα η nvidia κι ο προβολεας, οταν αρχιζει το tmt
ακουω ηχο αλλα δεν βλεπω εικονα. Επισης κανει ενα κολπακι και βλεπω το μισο καδρο του desktop.
Με τα πολλα κατεβασα το med8er για να δω δυο πραγματα.
Σαμποτάζ ε?
Λοιπόν όπως σου είχα ξαναπεί, το 3D (αν δεν σε κουράζει) είναι grate fun!
Δεν ξέρω στη πορεία πως θα σου βγει, γιατί είναι αλήθεια πως έχει διαφορά η δοκιμή απο το βλέπω ολόκληρη ταινία, όπως επίσης και από το έχω να επιλέξω ανάμεσα στην "έκρηξη" του 4Κ mastering και το χαβαλέ...
Είναι πράγματα που μάλλον ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά και αυτό θα φανεί μετά από συμβίωση με το 3D (τουλάχιστον 10-15 ταινίες θα έλεγα imo)
Προσωπικά έχω επιλέξει να μην βλέπω "για να βλέπω" (όπως στην αρχική φάση, σαν αυτή που βρίσκεσαι τώρα) αλλά να επιλέγω αυτά που αξίζουν και δυστυχώς αυτά είναι λίγα (ταινίες-documentary-animation, όλα μαζί καμιά 20αριά είναι Χρήστο και άλλοι θα σου πουν ακόμη λιγότερα)
Όσον αφορά τη θέαση, όντως είναι άδικο να συγκρίνουμε σε φουλ καλιμπράρισμένο 2D και απο την άλλη out of the box 3D.
Ίσως βέβαια αν ρυθμιστεί και σε 3D, να γίνει πιο επιθετικό και να κουράσει λίγο παραπάνω, αυτό θα το διαπιστώσεις μόνος βέβαια.
Οι εντυπώσεις μου, από αυτά που είδαμε είναι ότι το αποτέλεσμα είναι πλήρως αποδεκτό... και στο φως (εγώ θα το έριχνα λίγο!) αλλά και στη λεπτομέρεια (δυστυχώς στις δικές μου συνθήκες (55" / 3μ) η διαφορά στη λεπτομέρεια είναι τραγική - τσέκαρα τον Προμηθέα σε αυτό που σου έλεγα και θυμόμουν καλά... κλαψ!)
Στα αρνητικά, αυτό που με προβλημάτισε είναι το crosstalk. Σε γρήγορες σκηνές/παναρίσματα υπάρχει θέμα. Μακάρι να λύνεται με ρυθμίσεις, όμως πιστεύω ότι πρόκειται γα το αντίστοιχο της κίνησης σε 2D, στις πολλές ίντσες. Σίγουρα θέλει ψάξιμο το θέμα.
Παρ'όλα αυτά δεν σε χαλάει, εφόσον καθίσεις να δεις ταινία και όχι να ψάξεις για προβλήματα, όπως κάνουμε κάθε φορά στις συναντήσεις.
Κατα τα άλλα η πατέντα με το masking έκατσε γάντι, πολύ μεγάλη διαφορά που νομίζεις ότι έχει επίπτωση και σε αυτό που βλέπεις στο πανί.
Φίλε καταλαβαίνω ότι το ψάχνεις και αγωνίζεσαι, αλλά δεν χωράει και αμφιβολία ότι είσαι και κωλόφαρδος σε κάποια πράγματα...
έχουν κάτσει τόσο καλά - τόσο πολλά, που ας είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορούν να ελεγχθούν με καμία δύναμη.... μιλάμε απο την μικρότερη λεπτομέρεια (πχ να βλέπεις το desctop πίσω απο το masking και ταυτόχρονα η ίδια κουρτίνα να ρουφάει το φως αποτελεσματικότατα!), μέχρι τα σπουδαιότερα (πχ απόσταση θέασης/ίντσες πανιού, προβόλι λαχείο κτλ)
![]()
Οκ με είχε βάλει μια ψυχή να δώ iso και καλά στην 50άρα και τελικά τη γλύτωσε το htpc παρά τρίχα.
Λοιπόν αν έχεις ορίσει custom resolution στην nvidia για 24p (που όπως είδα την κίνηση όταν είχα έρθει - έχεις) έχει πρόβλημα το 3d.
Τι συμβαίνει σε μένα τουλάχιστον με την gt220. Όταν ενεργοποιήσεις το 3d vision πάει κάποιες αναλύεις σαν 3d. (νομίζω την 24 και κάποια άλλη). Όταν έχεις ορίσει custom resolution την κρατάει στο 3d και έχει πρόβλημα. Σε εμένα έπαιζε το iso 2d το tmt 5 ενώ και όταν την όριζα σαν 3d στο desktop δεν το έβλεπα όπως έπρεπε αλλά σαν μισή οθόνη. Εφαγα 2 μέρες να δώ τι γίνεται. Τελικά θέλει να σβήσεις την custom στα 24 και μετά να ορίσεις 3d (3d vision και λοιπά) και τότε ολα οκ με το tmt5.
Είναι πιθανόν το ίδιο να γίνεται και στην δική σου κάρτα γραφικών.
Εγινε λοιπον κι αυτο. Αφου με πριζωσε ο Κυρ Μπαμπης, εβαλα κι ειδα 3D.
Η γενικοτερη εικονα που μου εμεινε ειναι οτι ειδα πολυ πιο ξεκουραστη εικονα απο αυτη που περιμενα.
Αρκετα 3D εικονα , χωρις υπερβολες. Απο φως αυτο που ειδα ηταν μια χαρα.
Ο προβολεας δεν ειναι ρυθμισμενος στο 3d αλλα αυτο που εβλεπα πιστευω ηταν κοντα σε αυτο που πρεπει.
Γιαννη δεν εχω εμπειρια απο τα "φαινομενα" του 3d. Αφου μου εξηησε ο Νικος, τι ειναι το crosstalk, στο μονο σημειο που το ειδα, ειναι σε γρηγορα παναρισματα, αλλα και παλι, πολυ λιγο.
Στα δικα μου ματια δεν ειδα κατι ενοχλητικο !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.