Έχει συγκρίνει πραγματικά κανείς από σας τον Epson ΕΗ-TW9200 με τον (δυστυχώς αρκετά ακριβότερο στην Ελλάδα, όχι στο εξωτερικό) Sony VPL-HW55ES?
Προς το παρόν, βλέπω τα εξής + του Epson:
- 1200 Ε φθινότερος
- φωτεινότερος στο dynamic, και με το φίλτρο για best mode (χωρίς αυτό, ο Sony έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα στο best mode, βλ. projectorreviews και projector central)
- καλύτερο service
- βελτιωμένο φακό
- 400Hz στο 3D (άρα πιο ξεκούραστος)
- 5000 ώρες λάμπα (αλλά και ο Sony το βελτίωσε)
και τα + του Sony:
- αθόρυβος
- λιγότερο screen-door effect (κοτετσόσυρμα)
- κυρίως quality control.
Είμαι όλος αυτιά (δηλ. μάτια) για τις γνώμες σας!
Τι εννοεις με το " isf εργαλείο" ;
Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει το εξής, αν θέλεις να συνδέσεις με τον 9200 ενισχυτή hifi, όχι av, υπάρχει κάποιος τρόπος?
καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα τωρα με το μουντιαλ προσπαθησα χτες να δω απο τον προτζεκτορα τον αγωνα αλλα δεν μου εδειχνε τιποτα εχω τον ασυρματο epson 9200 και ενω συνδεω το hdmi απο το ασυρματο στον αποκωδικοποιητη μου γραφει no signal detected δοκιμασα την ιδια εξοδο το playstation και παιζει κανονικα λετε να φταιει ο αποκωδικοποιητης......
Καλησπέρα,
αυτό είναι κάτι που το έχω ξαναδεί και δεν διορθώθηκε. Από ότι με πληροφόρησαν από την αντιπροσωπεία σε σχετική ερώτηση μοθ, με ενημέρωσαν ότι πρέπει να είναι θέμα ασυμβατότητας συσκευών. Αναγκαστικά συνδέθηκε αναλογικά με τον ενισχυτή και μετα στον αναμεταδότη μέσω HDMI από την έξοδο του ενισχυτή.
Είχες τον benq w1070 αν αργότερα πάω από benq που τον έχω σε αυτόν που έχεις θα δω διάφορες τρελές;
Καβλοριζικος.![]()
:a0210:
Άντε, με το καλό....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.