Epson EH-TW9200 / TW9200W

Re: Epson TW-9200

Πριν λιγες ωρες παρηγγειλα από Audioshow τον εν λογω προβολεα...
Αν και δε θα γινει αμεσα η εγκατασταση του,επειδη διαβασα πολλα και καλα για το νέο firmware,είναι σχετικα ευκολο να αναβαθμιστη από καποιον που δεν είναι κανενας αμα γνωστης??

Χμ! Μάλλον ακολουθώ εγώ στην αγορά του 9200.

Πήρες τον wireless ή τον ενσύρματο;

Τελική τιμή και τρόπος πληρωμής;

Χμ! Μάλλον ακολουθώ εγώ στην αγορά του 9200.

Πήρες τον wireless ή τον ενσύρματο;

Τελική τιμή και τρόπος πληρωμής;
Κυριε διαχειριστα τιμη μου που απαντατε στο post μου!
Πηρα τον απλο,φοβηθηκα τον wireless(ασε που τσιμπουσε και ένα 300αρι πανω),και αφου μετακομιζω,θα φτιαχτει γυψοσανιδα στην οποια και θα στηθει..,
Πληρωθηκε με πιστωτικη και χωρις τα μεταφορικα μου εκοψε και ένα κατοσταρικο,οποτε στα 2050 ευρω..

Εκτός απροόπτου τον ενσύρματο θα πάρω κι εγώ. Βγαίνει και σε μαύρο χρώμα. Ο ασύρματος είναι λευκός..... :laugh:

Μετά θέλω και 100-150 ευρώ για 12μετρο HDMI βέβαια.

Εκτός απροόπτου τον ενσύρματο θα πάρω κι εγώ. Βγαίνει και σε μαύρο χρώμα. Ο ασύρματος είναι λευκός..... :laugh:

Μετά θέλω και 100-150 ευρώ για 12μετρο HDMI βέβαια.

γιατί 100-150 για 12μετρο hdmi??? με 17,55 δεν βολεύεσαι??? αντε 35 με γλυκόηχο μπλεντάζ να σου έρθουν καρφί και τα 25άρια saturation. 12 m wtf στον λουκιδέλη θα είναι ο προβολέας ? :BDBDG54:

γιατί 100-150 για 12μετρο hdmi??? με 17,55 δεν βολεύεσαι??? αντε 35 με γλυκόηχο μπλεντάζ να σου έρθουν καρφί και τα 25άρια saturation. 12 m wtf στον λουκιδέλη θα είναι ο προβολέας ? :BDBDG54:

OEM; Μπα, λέω να το παίξω hi-endας..... :laugh:

Απάντηση: Re: Epson TW-9200

OEM; Μπα, λέω να το παίξω hi-endας..... :laugh:

moutza040611.jpg

Re: Απάντηση: Epson TW-9200

Με το καλό να τα χαρείτε παλληκάρια τα προβόλια!! Περιμένουμε εντυπώσεις..:smile:

Γιαννη ευχαριστω για τις ευχες,ακουσα τις οδηγιες σου και εσενα και του γατου που για ακομη μια φορα συμπίπτετε...
Αν θελεις τσεκαρε αν όλα πανε καλα με την προαναφερηθσα οθονη και την αποσταση μου,λιγα posts πριν...

Και μια ακομη ερωτηση..εχω τη γνωστη 100'' οθονη από τον αγγλο,την ειχα παρει για τον benq W1070,ολα καλα με τη φωτεινοτητα??

Εαν οντως εχει κερδος 0,8 θα ειναι πολυ καλη επιλογη για τον προβολεα εαν ομως εχει κερδος 0,6 οπως διαβαζω τοτε θα εισαι καλα στην αρχη στην πορεια ομως οταν θα πεσεις καπως ηλαμπα θα εισαι οριακα .

Ερωτηση: Επειδή σκέφτομαι να τον βαλω σε ραφι πισω από τον καναπε που βλεπω και να μου φτιαξουν γυψοσανιδα,μπορειτε να με βοηθήσετε με τα υψη?
Πιο είναι το ανωτερο υψος που μπορω να τον τοποθετησω πανω από το κεφαλι μου χωρις να εχω καποια πιθανη απωλεια στην ποιοτητα,colour aberration και τα συναφή...

Απάντηση: Re: Epson TW-9200

Ερωτηση: Επειδή σκέφτομαι να τον βαλω σε ραφι πισω από τον καναπε που βλεπω και να μου φτιαξουν γυψοσανιδα,μπορειτε να με βοηθήσετε με τα υψη?
Πιο είναι το ανωτερο υψος που μπορω να τον τοποθετησω πανω από το κεφαλι μου χωρις να εχω καποια πιθανη απωλεια στην ποιοτητα,colour aberration και τα συναφή...

Άγη, σαν γενική αρχή έχε στο μυαλό σου τούτο:

Όσο λιγότερο χρησιμοποιείται η μετακίνηση φακού, τόσο καλύτερα είναι. Οπότε, κάνε τα κουμάντα σου με την τοποθέτηση. Προσπάθησε να μην τον τοποθετήσεις τόσο ψηλά ώστε το lens shift να χρησιμοποιείται το λιγότερο δυνατόν.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ειμαι κάτοχος benq w1070 πολυ καλό μηχάνημα για τα χρήματα του αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ μετά απο 8 μήνες σκέφτομαι να τον αποχωριςτω.Σκεφτομαι για τον epson eh tw9200w και ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ θελω τα φώτα σας .Πρωτον αξίζει να δαπάνηςω τόσο μεγάλο ποσο για σε αυτο το προβολέα;αξίζει τα χρήματα του;η ασύρματη δικτύωση κάνει δουλειά ;η θα ΕΧΩ προβλήματα με παρεμβολές;Εγώ τον είδα απο κοντά στον κο Πάχη όντως πολυ καλό μαύρο τέλειο 3d αλλα με έπιασε κάτι όταν άκουσα για 300e αλλαγή λάμπας.Παντως απο ότι μου είπαν σε αυτά τα χρήματα αξίζει η αγορά αυτή υπαρχει και ο 6600 με κοστος λάμπας 100e Αλλα μου είπαν ότι ειναι άλλη ποιότητα άλλη αντίθεση.Ενα άλλο θέμα ειναι ο χώρος μου εγώ τον benq τον είχα σε τραπεζάκι μπροστά απο καναπέ και έπαιρνα γύρω στα 3μετρα 106".Αν προχωρήσω σε αγορά epson αν φυσικά πωληθεί ο benq (120ωρες λειτουργείας) θα ήθελα να τον βάλω οροφή αλλα δεν ξέρω αν κάθεται στο χώρο μου.Το πανι μου εχει μαύρο bolder 40cm και ο epson θα εχει μπροστά του ενα φωτιστικο που κατεβαίνει στα 30cm όποτε ο epson πρέπει να κατέβει 30 cm ποιο κάτω.Το πανι εχει διάσταση εικόνας 2,36 χ1,33 περίπου δεν θυμάμαι ακριβώς 106" δίνει πάντως.Σε τι απόσταση και ύψος πρέπει να μπει ο epson με πειραγμένα έστω λίγο τα ζουμ και τις διάφορες μετατοπίσεις ;Το άλλο εφόσον θα ειναι ασύρματος θα θελω μόνο ρεύμα ΕΧΩ ενα φωτιστικό αλερετουρ στην οροφή ενα διακόπτη αλερετουρ και ανοίγω τα φώτα μισά-μισά μπορω να κάνω πάντεντα να ανάβει με τον έναν διακόπτη τα φώτα όλα και με τον άλλον να παίρνω ρεύμα για τον epson? Η σκέψη αυτή ειναι καλή γιατι θα παίρνω πολυ κοντά ρεύμα και θα ΕΧΩ ενα μικρό κανάλι μισού μέτρου και θα συνδεθεί κατευθείαν τι καλώδιο της οροφής .Ειναι καλό αυτο; Η βγαίνω εκτός εγγύησης;οποία γνωρίζει που γνωρίζουν αρκετοί ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ τα φώτα σας γιατι μιλάμε για μεγάλο άλμα τιμής απο τον benq ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους εκ των προτέρων

Απάντηση: Epson TW-9200

Γράφεις ότι τον προβολέα τον είδες ο ίδιος, επομένως, ο λόγος είναι σε σένα. Η ερώτηση είναι: Αυτό που είδες σε ικανοποίησε τόσο ώστε να προβείς στην αγορά του?

Δεν θα έχεις πρόβλημα στην τοποθέτηση. Ο 6600 με τον 9200 δεν έχουν σχέση.

Και η λάμπα είναι ένα σχετικό κόστος. Έχεις αναμμένο τον προβολέα 3-4 ώρες την ημέρα?

Re: Απάντηση: Epson TW-9200

Αγαπητέ κύριε Γιάννη με είχατε βοηθήσει πολύ για την αγορά benq αν θυμάστε τη άνοιξη .Ηταν όπως τα είπατε απλά το μαύρο για μένα ήταν λίγο και αυτή η κόκκινη εικόνα σε λειτουργία 3D χάνει πράγματα .Οποτε σαν επιλογή για αναβάθμιση είναι καλή επιλογή η epson;η να προβώ σε αγορά φτηνοτερων μοντέλων της epson;Η να πάω σε κάτι άλλο σε αυτή τη τιμή;Η ιδέα για παροχή ρεύματος απο το φωτιστικό πως το βλέπεις;και στο χώρο μου θα κάτσει καλά;

από το φωτιστικό πως θα πάρεις? Τα καλώδια που φτάνουν στα φωτιστικά είναι συνήθως πλακέ. Υπάρχει σωλήνας μέχρι το μπουάτ και θα προσθέσεις άλλο από εκεί? το ρωτάω γιατί παρεμβάλλεται ο διακόπτης στο φωτιστικό. και το φωτιστικό είναι κλειστό συνήθως όταν βλέπουμε προβολέα άρα η γραμμή του δεν έχει ρεύμα. Εκτός αν έχεις φωτιστικό πολύφωτο και υπάρχει διπλός διακόπτης οπότε θα μπορείς να φορτώσεις στον ένα από αυτούς όλα τα φώτα και να έχεις στη γραμμή του άλλου διακόπτη τον προβολέα. Μόνο που θα ήταν καλό να κάνεις το συγκεκριμένο διακόπτη bypass από πίσω γιατί αν τον αναβοσβήνει κανείς κατά λάθος θα τρώει όλα τα τόξα του διακόπτη ο προβολέας. Από πλευράς ισχύος, εκτός και αν έχεις κανένα πολυέλαιο με αλογόνου ή το μισό σπίτι στην ίδια γραμμή δε θα έχεις ιδιαίτερο θέμα. Απλά ξεχνάς την τοποθέτηση ups εκτός και αν καταφύγεις σε άγριες λύσεις και το παρεμβάλεις στο καλώδιο του "νεκρού" διακόπτη.

Re: Απάντηση: Re: Epson TW-9200

Άγη, σαν γενική αρχή έχε στο μυαλό σου τούτο:

Όσο λιγότερο χρησιμοποιείται η μετακίνηση φακού, τόσο καλύτερα είναι. Οπότε, κάνε τα κουμάντα σου με την τοποθέτηση. Προσπάθησε να μην τον τοποθετήσεις τόσο ψηλά ώστε το lens shift να χρησιμοποιείται το λιγότερο δυνατόν.

Γιαννη ευχαριστω για την απαντηση!Τελικα με το καλο να ερθει και με το καλο να γινει η κατασκευη γυψοσανιδας και ο εψονας θα τοποθετηθει στα 135cm απο το εδαφος..

Προσεχε και τα φωτιστηκα πολλες φορες τα ξεχναμε στους υπολογισμους μας

Προσεχε και τα φωτιστηκα πολλες φορες τα ξεχναμε στους υπολογισμους μας
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Ήθελα να βάλω τον προβολέα στα 2μ από το το δάπεδο σε ράφι,όταν το ταβάνι έχει ύψος 2,8μ και το φωτιστικό 56εκ από το ταβάνι.
Έτσι πίστευα πως θα απομακρύνω τον θόρυβο από το κεφάλι μου,αλλά επειδή φοβάμαι πιθανή παραμόρφωση λόγω ακραιου lens shift θα τον τοποθετήσω τελικά στα 135 από το δάπεδο..