EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Αφού έψαχνα όλα αυτό το τελευταίο διάστημα και διάβαζα τους πιο έμπειρους, κατέληξα τελικά στον Epson EMP-TW2000. Μεγάλο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ήταν προβολέας, από τους πολύ λίγους που μπόρεσα να δω, στην έκθεση το Νοέμβριο και μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Τέλος, να ευχαριστήσω και τον Μανώλη Καστρουνή που για άλλη μια φορά βοήθησε τα μέγιστα γιατην τελική μου επιλογή.
Αρχικά ήμουν πολύ κοντά στον Panasonic AX200 (720p) λόγω της φωτεινότητάς του. Στην πορεία μπήκε στο μυαλό μου και ο Benq W5000, αλλά λόγω του ότι δεν έχω δει ποτέ μου DLP μηχάνημα να παίζει και με το φόβο του γνωστού rainbow, αποφάσισα να τον απορρίψω. Ετσι, επειδή η απόστασή μου είναι σχετικά μέτρια (3μ) αποφάσισα να πάρω έναν 1080p προβολέα LCD, ώστε να πάρω τα μέγιστα. Επίσης ήθελα προβολέα με όσα περισσότερα ANSI lumens γίνεται, γιατί θέλω να προβάλλω και στην αυλή, που έχω οθόνη 160" και είναι κατανοητό ότι θέλω όσο περισσότερο φως γίνεται.
Να πω ότι έχω παραγγείλει ήδη και πανί, το Screenline Othello 83", 1.2 gain, με τηλεκοντρόλ. Πιστεύω ότι στις 83" με τον συγκεκριμένο προβολέα θα μπορώ να απολαμβάνω τις ταινιές μου, όπως και κανέναν αγώνα ποδοσφαίρου. :BDGBGDB55:

Το προβολικό μου σύστημα επομένως θα αποτελείται από τα παρακάτω:

EMPTW2000_401_374.jpg
othello-big.jpg

Μόλις παραλάβω (περίπου σε κανένα 15ήμερο ο προβολέας, ίσως λίγο νωρίτερα η οθόνη) θα έχετε περισσότερες λεπτομέρειες.
-bye-

Με γειές Πάνο :award::award: Νομιζω πολύ καλές επιλογες :SFGSFGSF:

Αντε πλέον εισαι για τα καλά στην τελική ευθεία ...

Γιώργο και Ηλία σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :ernaehrung004:

Εχω και εγω LCD και βλεπω απο τα 3μ.Οι lcd σε αυτες τις αποστασεις ειναι φοβεροι ιδιως μεχρι τις 92'' που βλεπω εγω.Θα τον ευχαριςτηθεις σιγουρα!!Παω και εγω για 92'' screenline,αν μπορουσες να μας πεις τιμες?-bye-

Epson TW2000: 2200

Screenline Othello 83" remote: 800

Οι τιμές όμως είναι πολύ φιλικές, και είναι και σε μαγαζί που έβαλα λίστα γάμου.

Πάνο καλορίζικη και απο μένα
Τον έχει εδώ και δύο μήνες ένας φίλος και είμαι σίγουρος ότι θα τον ευχαριστηθείς πολύ
Εάν είσαι τυχερός και καταφέρεις τον Μανώλη για calibration τότε ακόμη καλύτερα

Φιλε μου Πανο καλοριζικος........:firstprize: και στην πρωτη προβλη θα ειμαι κι εγω εκει :afro: :2thumb22sup: :grinning-smiley-043

Φώτη, σε ευχαριστώ πολύ :ernaehrung004: Ευχομαι να είναι όπως τα λες και να τον ευχαριστηθώ όσο περισσότερο μπορώ.

Σταμάτη, εννοείται κολλητέ μου ότι εσύ θα είσαι παρών στην πρώτη προβολή!!! Ασε που σε βλέπω να είσαι εκεί και στις εγκαταστάσεις γενικώς :grinning-smiley-043

Βαγγέλη, ευχαριστώ φίλε :ernaehrung004:

Νίκο, όπως τα λες είναι. Κάνω τώρα ότι μπορώ γιατί μετά δεν θέλω να με φαντάζομαι πως θα είμαι ... :violent-smiley-008:

Re: Απάντηση: EPSON EMP-TW2000 - Τον παράγγειλα επιτέλους

Epson TW2000: 2200

Screenline Othello 83" remote: 800

Οι τιμές όμως είναι πολύ φιλικές, και είναι και σε μαγαζί που έβαλα λίστα γάμου.

Αν ποτε παντρευτω θα το κανω μονο για αυτον το λογο :flipout:

Καλοριζικος και απο μένα, αλήθεια ο 1000 και 0 2000 βγαίνουν και σε
εκρού/ασπρο χρώμα?