G. Sakkas Established Member 18 June 2006 153 30 December 2007 #81 Και για να ολοκληρωθεί το thread, συνοψίζοντας : Αν δεν έχεις πρόβλημα Αστιγματισμού (όπως εγώ) εσύ ή η παρέα σου, προχωράς για Optoma HD 80. Σε αντίθετη περίπτωση και ΠΑΝΤΑ αφού τους δείς και τους 2 (αν αυτό είναι δυνατό) - προχωράς σε EPSON 2000.
Και για να ολοκληρωθεί το thread, συνοψίζοντας : Αν δεν έχεις πρόβλημα Αστιγματισμού (όπως εγώ) εσύ ή η παρέα σου, προχωράς για Optoma HD 80. Σε αντίθετη περίπτωση και ΠΑΝΤΑ αφού τους δείς και τους 2 (αν αυτό είναι δυνατό) - προχωράς σε EPSON 2000.
mouse AVClub Addicted Member 10 April 2007 1,957 ΛΑΡΙΣΑ 31 December 2007 #82 rainbow δεν βλέπουν μόνο όσοι έχουν αστιγματισμό.....
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,698 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 31 December 2007 #83 Επίσης αν δεν κάνω λάθος το ότι κάποιος έχει αστιγματισμό δεν σημαίνει ότι θα βλέπει απαραίτητα RBE. Και πολύς κόσμος μετά από λίγες ώρες συνηθίζει και δεν βλέπει πια RBE (εγώ π.χ.).
Επίσης αν δεν κάνω λάθος το ότι κάποιος έχει αστιγματισμό δεν σημαίνει ότι θα βλέπει απαραίτητα RBE. Και πολύς κόσμος μετά από λίγες ώρες συνηθίζει και δεν βλέπει πια RBE (εγώ π.χ.).
Lepton Supreme Member 19 June 2006 5,346 Γλυφάδα 31 December 2007 #84 Και εγώ έχω αστιγματισμό, αλλά όπως είπα, το έβλεπα στην αρχή. Τώρα πρέπει να προσπαθήσω για να δω.
mouse AVClub Addicted Member 10 April 2007 1,957 ΛΑΡΙΣΑ 2 January 2008 #85 Re: Απάντηση: Epson EMP-TW2000 vs Optoma HD 80 Lepton said: Και εγώ έχω αστιγματισμό, αλλά όπως είπα, το έβλεπα στην αρχή. Τώρα πρέπει να προσπαθήσω για να δω. Click to expand... Δηλαδή γιατρεύει και τον αστιγματισμό?????
Re: Απάντηση: Epson EMP-TW2000 vs Optoma HD 80 Lepton said: Και εγώ έχω αστιγματισμό, αλλά όπως είπα, το έβλεπα στην αρχή. Τώρα πρέπει να προσπαθήσω για να δω. Click to expand... Δηλαδή γιατρεύει και τον αστιγματισμό?????
Lepton Supreme Member 19 June 2006 5,346 Γλυφάδα 2 January 2008 #86 Αμέ! Επίσης έχω παρατηρήσει βελτιώσεις σε χοληστερίνη, ρευματισμούς και τερηδόνα, ενώ εντυπωσιακή ήταν η αύξηση του Κάρμα μου!
Αμέ! Επίσης έχω παρατηρήσει βελτιώσεις σε χοληστερίνη, ρευματισμούς και τερηδόνα, ενώ εντυπωσιακή ήταν η αύξηση του Κάρμα μου!
mouse AVClub Addicted Member 10 April 2007 1,957 ΛΑΡΙΣΑ 2 January 2008 #87 Re: Απάντηση: Epson EMP-TW2000 vs Optoma HD 80 Lepton said: Αμέ! Επίσης έχω παρατηρήσει βελτιώσεις σε χοληστερίνη, ρευματισμούς και τερηδόνα, ενώ εντυπωσιακή ήταν η αύξηση του Κάρμα μου! Click to expand... Θέλω έναν τώρα....
Re: Απάντηση: Epson EMP-TW2000 vs Optoma HD 80 Lepton said: Αμέ! Επίσης έχω παρατηρήσει βελτιώσεις σε χοληστερίνη, ρευματισμούς και τερηδόνα, ενώ εντυπωσιακή ήταν η αύξηση του Κάρμα μου! Click to expand... Θέλω έναν τώρα....