- 23 May 2010
- 37
Καλησπερα και ευχαριστω για τον κοπο σας να απαντατε σε εναν νεο με τι ειδος φιλο...! Λοιπον λεω να σας ακοθσω λοιπον και ετσι ανεβασα το χρηματικο ποσο που θελω να διαθεσω μονο για τον προβολεα απο 600 σε 1000 εθρω... οποτε σε αυτην την κατηγορια οι επιλογες μου ειναι ο BenQ W1000 vs. Optoma HD200X vs, Optoma HD20 εδω ομως θα πρεπι να σας τονισω πως ενω στην σελιδα της εταιριας η αντιθεση που αναφερετε στο Optoma HD20 ειναι στις 4000 προς 1, στις σελιδες των καταστηματων (σο ολα δηλαδη) σαν αντιθεση γραφουν 500 προς 1... ειναι δυνατον??? και τελως παντων μεταξυ των παραπανω υποψιφιων ποιον μου προτεινεται...? σας παρακαλω βοηθηστε με!
Υ.Γ. Βρηκα ενα φιλαρακι που εχει εναν Οπτομα με τεχνολογια DLP και δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ σε ουρανια τοξα.... και ειδα μια ολοκληρη ταινια...! Οσο αφορα τον Επσον τον εβγαλα απο την λιστα μου μιας και ειπα να παω σε Full HD!
Παρακαλω τα σχολια σας φιλοι μου επι τουτου προκειμενου να παρω αυριο το προβολη και μετα να ψαξουμε για κανα καλο πανακι μεχρι 200 ευρω μιλαμε για 80 με 100 το πολυυυυυυ ιντσες..! αλλα βλεπουμε!
Υ.Γ. Βρηκα ενα φιλαρακι που εχει εναν Οπτομα με τεχνολογια DLP και δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ σε ουρανια τοξα.... και ειδα μια ολοκληρη ταινια...! Οσο αφορα τον Επσον τον εβγαλα απο την λιστα μου μιας και ειπα να παω σε Full HD!
Παρακαλω τα σχολια σας φιλοι μου επι τουτου προκειμενου να παρω αυριο το προβολη και μετα να ψαξουμε για κανα καλο πανακι μεχρι 200 ευρω μιλαμε για 80 με 100 το πολυυυυυυ ιντσες..! αλλα βλεπουμε!