Epson EMP-TW700 vs. BenQ W600 Projector

Καλησπερα και ευχαριστω για τον κοπο σας να απαντατε σε εναν νεο με τι ειδος φιλο...! Λοιπον λεω να σας ακοθσω λοιπον και ετσι ανεβασα το χρηματικο ποσο που θελω να διαθεσω μονο για τον προβολεα απο 600 σε 1000 εθρω... οποτε σε αυτην την κατηγορια οι επιλογες μου ειναι ο BenQ W1000 vs. Optoma HD200X vs, Optoma HD20 εδω ομως θα πρεπι να σας τονισω πως ενω στην σελιδα της εταιριας η αντιθεση που αναφερετε στο Optoma HD20 ειναι στις 4000 προς 1, στις σελιδες των καταστηματων (σο ολα δηλαδη) σαν αντιθεση γραφουν 500 προς 1... ειναι δυνατον??? και τελως παντων μεταξυ των παραπανω υποψιφιων ποιον μου προτεινεται...? σας παρακαλω βοηθηστε με!
Υ.Γ. Βρηκα ενα φιλαρακι που εχει εναν Οπτομα με τεχνολογια DLP και δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ σε ουρανια τοξα.... και ειδα μια ολοκληρη ταινια...! Οσο αφορα τον Επσον τον εβγαλα απο την λιστα μου μιας και ειπα να παω σε Full HD!
Παρακαλω τα σχολια σας φιλοι μου επι τουτου προκειμενου να παρω αυριο το προβολη και μετα να ψαξουμε για κανα καλο πανακι μεχρι 200 ευρω μιλαμε για 80 με 100 το πολυυυυυυ ιντσες..! αλλα βλεπουμε!

Καλησπερα και ευχαριστω για τον κοπο σας να απαντατε σε εναν νεο με τι ειδος φιλο...! Λοιπον λεω να σας ακοθσω λοιπον και ετσι ανεβασα το χρηματικο ποσο που θελω να διαθεσω μονο για τον προβολεα απο 600 σε 1000 εθρω... οποτε σε αυτην την κατηγορια οι επιλογες μου ειναι ο BenQ W1000 vs. Optoma HD200X vs, Optoma HD20 εδω ομως θα πρεπι να σας τονισω πως ενω στην σελιδα της εταιριας η αντιθεση που αναφερετε στο Optoma HD20 ειναι στις 4000 προς 1, στις σελιδες των καταστηματων (σο ολα δηλαδη) σαν αντιθεση γραφουν 500 προς 1... ειναι δυνατον??? και τελως παντων μεταξυ των παραπανω υποψιφιων ποιον μου προτεινεται...? σας παρακαλω βοηθηστε με!
Υ.Γ. Βρηκα ενα φιλαρακι που εχει εναν Οπτομα με τεχνολογια DLP και δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ σε ουρανια τοξα.... και ειδα μια ολοκληρη ταινια...! Οσο αφορα τον Επσον τον εβγαλα απο την λιστα μου μιας και ειπα να παω σε Full HD!
Παρακαλω τα σχολια σας φιλοι μου επι τουτου προκειμενου να παρω αυριο το προβολη και μετα να ψαξουμε για κανα καλο πανακι μεχρι 200 ευρω μιλαμε για 80 με 100 το πολυυυυυυ ιντσες..! αλλα βλεπουμε!

Κατ' αρχήν μπράβο για την απόφαση σου να πάς σε Full HD, μόνο χαμένος δεν θα βγείς. Ανάμεσα στα μηχανήματα που αναφέρεις ο καλύτερος "έστω και με βραχεία κεφαλή" κατά την άποψη μου είναι ο BenQ W1000. Αν ψάξεις λίγο εδώ μέσα θα βρείς αρκετές πληροφορίες γι' αυτόν, καθώς και ανθρώπους που τον έχουν για να σου πούν και δυό κουβέντες παραπάνω.

Σας ευχαριστω παρα πολυ για την υπομονη σας.... και πλεον αυριο πρωι θα παω να παρω τον BenQ w1000... Ειλικρινα σας ευχαριστω ολους... και ελπιζω αυριο να απολαυσω μια ταινια (εστω και στον τοιχο) σε Full HD 1080p απο το xTreamer που εχω!
Τωρα αν μπορουσα να σας απασχολησω λιιιγο ακομη, θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καπια λυση να αποκτησω καποια Οθονη δαπεδου 80 εως 100 ιντσες γυρα στα 150-200 ευρω..? αν μπορουσατε να με παραπεμψετε καπου...?!

Παιδια καλησπερα και παλι... θα ηθελα να σας ρωτησω κατι, αφου κατεληξα με την βοηθεια σας στο μοντελο BenQ w1000 τωρα το μονο που μου μενει ειναι να παω αυριο και να το αγορασω... με μεγαλη μου λυπη και μετα απο πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ διαπιστωσα πως στην αθηνα πολειται μεσω ορο 950 ευρω ενω Σαλονικη απο οπου θελω να το παρω εγω η τιμη ξεκιναει απο 1150 δηλαδη 200 ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ............... τι να πω ρε π...στη μου ελεος...! Ξερει κανεις στη σαλονικη καποιο καταστημα να το πουλαει στο 1000ρικο...! σας παρακαλω βοηθηστε με!

και γιατί δεν το παραγγέλνεις από αθήνα?ένα κουτί είναι δεν θα έχει και τρελλά μεταφορικά....αλλιώς δοκίμασε ένα τηλ στο technixx μήπως μπορούν να στο φέρουν....

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου... μπηκα στην σελιδα που με ειπες και οντως τον εχουν σε ολυ καλη τιμη...!
Και τωρα καποιο πανακι εως 200 ευρω..? Νομιζω πως ειναι καλο το ποσο που θα διαθεσω... Αν ηξερε καποιος κατι καλο εως 100 ιντσες (80 θα ελεγα εγω) σε δαπεδου...? Σας ευχαριστω ολους παντως

ο 700 εχει 740ευρω στο media markt και ο sony hw15 1650ε στο ιδιο καταστημα.
Καινουργιοι σφραγισμενοι.Ειναι νομιζω στα πλαισια της προσφορας των τηλεορασεων.
Καλες ευκαιριες και οι 2.

Καλησπερα φιλοι μου και σας ευχριστω ολους για την βοηθεια σας, αγορασα τον BenQ w1000 και ολα ειναι καταπληκτικα στο σαλονι μου..... Και να σας τονισω πως δεν βλεπω ΚΑΘΟΛΟΥ ουρανια τοξα ουτε εγω ουτε ολη η οικογενεια μου.... Και παλι σας ευχαριστω για την τελεια και τοσο κατατοπιστικη βοηθεια σας.... Και ετσι λοιπον με αυτα και αυτα, θελει τον προβολεα μου να τον παρει ο πατερας μου στο χωριο, και θα μου δωσει και με το παραπανω την τιμη του οποτε θα βαλω και εγω και κατι ακομα πανω, με αποτελεσμα να μπορω να διαθεσω τωρα γυρα στα 1400 για να παρω εναν νεο προβολεα....!!!! σε αυτα τα χρηματα θα μου προτεινατε κατι αλλο η να παραμεινω στον BenQ w1000? Τι λετε...?

epson 3500.Τον εχω 10 μερες περιπου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Στα 1400ε ειναι οτι καλυτερο.Και σου δινει δωρο ενα blue ray player philips.

να μαζέψεις άλλα 600 ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ και να ψάξεις κάτι κοντά στα 2000!!
εκεί παίζουν πιο ''σοβαρες'' προτάσεις απο τον benq 1000 που θα σε συντροφεύουν χρόνια.....

Re: Απάντηση: Epson EMP-TW700 vs. BenQ W600 Projector

Ωραια προσφορα μου ακουγετε αυτη.... που μπορω να την βρω φιλε?

Αφού δεν βλέπεις ουράνια τόξα και άλλα τινα χαρούμενα, θα σου πρότεινα Optoma HD82 και BenQ W6000. Όποιον και να πάρεις θα τον καταχαρείς! Τον Optoma θα τον βρείς γύρω στα 1900 και τον BenQ γύρω στα 1850. Αξίζουν μέχρι και το τελευταίο cent τους!

Last edited:
Απο οτι ειδα ειμαι μεταξυ του Optoma HD800X και του Epson EH TW3500 Full HD τι λετε μεταξυ αυτων...? Παιδια βρηκα και εναν BenQ W5000 με 1370 (αλλα να πω την αληθεια με ενοχλει η χαμηλη φωτεινοτητα) Παντων ετσι παρολο που δεν ξερω πολλα πολλα ο Epson EH TW3500 μου γεμισε το ¨ματι" σε φωτεινοτητα και κοντραστ....! πειτε μου σας παρακαλω

Σιγουρα οι οπτομα 82 και μπενκιου 6000 ειναι καλυτερα προβολικα.Αν μπορεις να φτασεις εκει οικονομικα δεν το συζητω.Και εγω για τον 6000 ξεκινησα αλλα...

Απο οτι ειδα ειμαι μεταξυ του Optoma HD800X και του Epson EH TW3500 Full HD τι λετε μεταξυ αυτων...? Παιδια βρηκα και εναν BenQ W5000 με 1370 (αλλα να πω την αληθεια με ενοχλει η χαμηλη φωτεινοτητα) Παντων ετσι παρολο που δεν ξερω πολλα πολλα ο Epson EH TW3500 μου γεμισε το ¨ματι" σε φωτεινοτητα και κοντραστ....! πειτε μου σας παρακαλω

o hd800x δεν υπαρχει και φοραει το απλο dc1
Πλεον κυκλοφορει μονο ο hd800xlv ο οποιος φοραει dc2.
Σε σχεση με τον 3500 υποθετω οτι σαν μονοτσιπος θα ειναι πιο ευκρινης, ο 3500 θα εχει καλυτερο μαυρο.
Εχω τον 800xlv και δεν εχω απολυτως κανενα παραπονο!
Αν σου αρεσει η εικονα των dlp και δεν θες να πας στο διχιλιαρο, δες τον samsung A600.
Moνο και μονο λογω ευκολιων και μαυρου, εγω θα διαλεγα τον 3500.