Epson EMP-TW700 vs. BenQ W600 Projector

αν η πρώτη τιμή είναι σωστή μιλάμε για παραγματικό κελεπούρι...

Δεν νομιζω να ειναι αλλιως θα τον ειχαν και αλλα μαγαζια.Μαλλον για καποιο ντεμο κομματι δειχνει.
Στα 1650 υπαρχει αυτη τη περιοδο στα media markt o sony hw15.Ευκολα καλυτερος απο τον 3000....

με τίποτα καλύτερος...η πρασινίλα των sony δεν φεύγει ακόμα και ασπρομαυρος να ήταν ...

με τίποτα καλύτερος...η πρασινίλα των sony δεν φεύγει ακόμα και ασπρομαυρος να ήταν ...

To μοναδικο ισως μελανο σημειο του 15 ειναι η χαμηλη του φωτεινοτητα.
Και σε μαυρο αλλα και σε ευκρινεια ειναι καλυτερος απο τον panasonic 3000.
Ο lg που ανεφερες αντι για μαυρο εχει .. μπλε και δεν μπορει να συγκριθει με τον sony 15, ισως με τον hw10 αλλα και παλι απο οτι θυμαμαι δεν ηταν καλυτερος.

το μπλέδισμα θα είναι το αντίστοιχο του πρασινίσματος του σόνυ...

όσο για τον πάνα και μόνο η φωτεινότητα αρκεί να βγάλει το νικητή....ο σόνυ όσο τουλάχιστον τον έχω δει δεν έχει φωτεινότητα ....σκοτεινότητα εχει ..

Απο οτι ειδα ειμαι μεταξυ του Optoma HD800X και του Epson EH TW3500 Full HD τι λετε μεταξυ αυτων...? Παιδια βρηκα και εναν BenQ W5000 με 1370 (αλλα να πω την αληθεια με ενοχλει η χαμηλη φωτεινοτητα) Παντων ετσι παρολο που δεν ξερω πολλα πολλα ο Epson EH TW3500 μου γεμισε το ¨ματι" σε φωτεινοτητα και κοντραστ....! πειτε μου σας παρακαλω

Αξιοπερίεργο, σκοτεινός ο 5000? Πόσες ώρες είχε γράψει η λάμπα του φίλε μου?
Στο δικό μου μηχάνημα με περίπου 350 ώρες δεν έχω καμμιά σοβαρή πτώση φωτεινότητας, και τον λειτουργώ με άνεση στο whisper mode. Άσε που η λάμπα του πλέον κοστίζει γύρω στα 200 εδώ στην Ελλάδα.
Αντίθετα σε έναν Epson TW700 που είχα πρίν τον BenQ, από τις 160-170 ώρες ήταν τόση η πτώση της φωτεινότητας που πλέον ήταν αδύνατο να χρησιμοποιώ τα cinema1 & cinema2 modes (έτσι πρέπει να τα λέγανε...), και αναγκάστηκα να ανέβω στο όχι και τόσο κινηματογραφικό normal mode. Δεν ξέρω τι θα γινόταν στις 500 ώρες ας πούμε, αλλά φοβήθηκα και τον πούλησα...

Απάντηση: Re: Epson EMP-TW700 vs. BenQ W600 Projector

Απο οτι ειδα ειμαι μεταξυ του Optoma HD800X και του Epson EH TW3500 Full HD τι λετε μεταξυ αυτων...? Παιδια βρηκα και εναν BenQ W5000 με 1370 (αλλα να πω την αληθεια με ενοχλει η χαμηλη φωτεινοτητα) Παντων ετσι παρολο που δεν ξερω πολλα πολλα ο Epson EH TW3500 μου γεμισε το ¨ματι" σε φωτεινοτητα και κοντραστ....! πειτε μου σας παρακαλω

Προφανώς αναφέρεσαι σε άλλον προβολέα. Ο Benq γεμίζει χαλαρά 130 ίντσες. Ο προβολέας είναι από τους φωτεινότερους και έχει, αν δεν κάνω λάθος, και φθηνή ανταλλακτική λάμπα, εκτός του ότι είναι ένα θαυμάσιο μηχάνημα...

Άλλαξα τη λάμπα του 5000 μου μετά από > 2.500 ώρες λειτουργίας.

Την άλλαξα περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Τις 106" μου τις φώτιζε άνετα, από τα 4.80μ, ακόμα και στο low.

Κόστος: ~200 από την αντιπροσωπεία.

Άλλαξα τη λάμπα του 5000 μου μετά από > 2.500 ώρες λειτουργίας.

Την άλλαξα περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Τις 106" μου τις φώτιζε άνετα, από τα 4.80μ, ακόμα και στο low. Αυτές οι επιδόσεις (σε αυτές τις ώρες) είναι ανήκουστες για πολλά άλλα μοντέλα.

Κόστος: ~200 από την αντιπροσωπεία.

Τελικα οσο ψαχνεσε τοσο ποιο πολλα βρισκεις... χε χε χε ειδα τον BenQ W5000 και τον Epson EH TW-35000 και ο δευτερος ηταν ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΟΣ και ποιο σκοτεινος (και οι δυο επαιξαν απο xTreamer HDMI την ταινια AVATAR 1080p σε ιδιες συνθηκες) πολυ ωραια η εμπειρια να πσιζουν και οι 2 ταυτοχρονα ενιωσα σαν ειδικος... χα χα χα! ρω βεβαια αν ο BenQ ειναι καλυτεροσς τεχνικα η στπ μενου του... τι λετε εσεις...? Παντως πανω κατω ιδιεσ τιμες εχουνε...! Πειτε μου τι να κανω και αυριο κιολλασ τον παραγγελνω.... Τελικα μου φαινετε εχω να χαλασω πολλα λεφτααααααααα

Καλησπερα, λοιπον πηγα να παρω σημερα τονΑΣ EPSON EH-TW3500 FOOTBALL EDITION αλλα προσ μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα πως αλλα χαρακτηριστικα εχει ο FOOTBALL EDITION και αλλα εχει ο απλος...!
http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...0AB1C734801B459374F56529F9F50D&ref=pathfinder για FOOTBALL EDITION
http://www.epson.gr/content/GR/el_G...-Product-Specification-EHTW3500-GR.ilocal.htm για τον κανονικο....! ειναι δυνατον...? κατι δεν παει καλα?

Οκ μολις το παρελαβα το προβολι και ειδα για καμια 20 λεπτα λιγο απο AVATAR σε 1080p..... παρολο που δεν ειχα εδω το BenQ W1000 για να τα βαλω να παιξουν διπλα διπλα και παντα με ιδιες συνθηκες φωτεισμου ο EPSON EH-TW3500 μου φανηκε καπως πιο φωτεινος αλλα πραγματικα καταλαβα διαφορα στο μαυρο του.... Τι λετε εσεις φιλοι μου..?
Και κατι αλλο ειμαι σιγουρος πως παρολλο που out of the box ειχε πραματικα πολυ καλη εικονα εχετε καποιες ρυθμησεις που θα μπορουσα να κανω εγω....
Και κατι τελευταιο ειναι καλυτερο lens shift ή keystone korrection δεν ξετω καν αν εχει το 2ο αλλα ειπα να ρωτησω γιατι καπου διαβασα πως απαγορευεται δια ροπαλου το 2ο...!

Φίλε μου,

Keystone Correction σε DLP ή LCD προβολέα ??
Είναι 100% βέβαιο πως θα μειώσεις την ανάλυση αισθητά (εξαρτάται από το βαθμό της διόρθωσης)
Αν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με Lens Shift, τότε αυτός είναι ο δρόμος!

Τελικα τεθηκε σε παραγγελεια ο EPSON EH-TW3500 και σας ευχαριστω ολους για την υπομονη σας μαζι μου...! Διαβασα εδω μεσα πως ο κυριος Καστρουνης στο περιοδικο ηχος εικονα εγραψε ενα αρθρο, το περιοδικο δεν κυκλοφορει πλεον, αλλα ισως θα μπορουσε καποιος να μου το στειλει ισως ι καπου να το κατεβασω/διαβασω?