Epson EMP-TW700 vs. BenQ W600 Projector

Μπορεις ρε φιλε σε παρακαλω να μου δωσεις το λινκ...? Τον εχω παραγγηλει ηδη βεβαια τον Επσον αλλα ετσι με τρωει η περιεργια για το συνγκεκριμενο αρθρο...! Ευχαριστω!

Καλησπερααααα φιλοι μου μολις μου ηρθε και τελικα ειχατε δικιο... το κομματι ειναι απεχτο, ισως να ειμαι πολυ ασχετοσ και να υπαρχουνε ποοοοοοοοολοι καλυτεροι προβολεις αλλα αυτο ειναι πραγματικα καλος... τωρα το μονο που μου μενει ειναι να παρω ενα media player και μαλλον λεω για τον xTreamer pro το μονο μου προβλημα ειναι πως η πιστωτικη μου ειναι στο οριο της και δεν την δεχετε στο μαμα site και δεν ξερω τι να κανω... κανενα μαγαζι παντως δεν το πουλαει εεε...? υπαρχει καποιος που θα παραγγειλει για τον εαυτο του ωστε να το παραγγειλουμαι μαζι...? please help!

Μολις ειδα ταινιουλα απο του φιλου μου το xTreamer το Sherlok Holmes.mkv 1080p... τι να λεμε τωρα εκανα και καποιες ρυθμισεις που τις ειδα εδω http://www.projectorreviews.com/epson/home-cinema-8100/calibration.php... οτι καταφερα βεβαια αλλα το προβολι αξιζει τα ρηματα του... πραγματικα! ειμι κατενθουσιασμενος μονο που μου λειπει το xTreamer pro το οποιο να δουμε ποτε θα ερθει Ελλαδα να το αγορασω διοτι η πιστωτικη μου γονατισε με προβολι και πανι....

Καλησπερα παιδια... ο προβολεας παιζει σχεδων καθε βραδυ απο μια ταινια.... Και επιτελους σκεφτομε για να τον "κρεμασω" αλλα θελω να ρωτησω ο EPSON TW-3500 εχει καποιο προβλημα αν τον κρεμασω αναποδα....? και αν οχι καμια οικονομικη λυση για να τον κρεμασω αναποδα...?

Ολοι οι προβολεις κρεμοιουνται αναποδα.Δεν υπαρχει καποιο προβλημα.Εγω εχω μια βαση ομνιμουντ.Εκει ειχα και τον 700 και τωρα τον 3500.Δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο,την ειχα παρει 120ε νομιζω.

Επιτελους πηρα και βαση... και τωρα ακομα μια ερωτηση προς τους ειδικους... σε ποιο σημειο της οθονης πρεπει να βλεπει ο φακος του EPSON TW-3500...? Και σε ποια αποσταση απο την οθονη...? ειναι καλο να προτειμοτερο το οριζονιο η το καθετο lens shift...? Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειμαι εδω με το φιλαρακι μου και εχουμε σπασει το κεφαλι μας...!

Επιτελους πηρα και βαση... και τωρα ακομα μια ερωτηση προς τους ειδικους... σε ποιο σημειο της οθονης πρεπει να βλεπει ο φακος του EPSON TW-3500...? Και σε ποια αποσταση απο την οθονη...? ειναι καλο να προτειμοτερο το οριζονιο η το καθετο lens shift...? Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειμαι εδω με το φιλαρακι μου και εχουμε σπασει το κεφαλι μας...!

Μελέτα λιγάκι το θέμα εδώ και όλες οι απορίες σου θα λυθούν. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγεις το οριζόντιο lens shift!

:slapface:Και κατι ακομη.... μεχρι τωρα εβλεπα ταινιεσ στο προβολεα μεσω xtreamer απο οπου επαιρνα και ηχο με RCA.... ακομα δεν ειχα συνδεσει το PS3.... αν συνδεσω την κονσολα με το προβολι με το hdmi...... ΗΧΟΣ απο που.....?

:slapface:Οκ ολα λυθηκαν... μονο κατι ακομη, εβαλα τον προβολεα στο ταβανι, καναλια για τα καλωδια, τον ρυθμισα οπου και οπως μπορουσα και τον κεντραρισα τοσο καλα που δεν χρησιμοποιω ΚΑΘΟΛΟΥ το οριζοντιο lens shift παρα μονο το καθετο μονο που στην εικονα δημιουργειται ενα "τραπεζιο"....! το πανω μερος της εικονας ειναι ποιο "στενο" απο το κατω μερος της εικονας! πως το λυνω αυτο....?

Ευχαριστω για ολα... πραγματικα το φορουμ επαιξε καταλυτικο παραγοντα στο θεμα προβολεα για το σπιτη μου...