Ο Μανώλης μετράει στον φακό ώστε να εξαλείφει τους παράγοντες "πανί", "χώρος" και "απόσταση πανί - προβολέας". Είναι μια πολύ valid προσέγγιση η οποία παράγει άμεσα συγκρίσιμα αποτελέσματα.
Ο Μανώλης μετράει στον φακό ώστε να εξαλείφει τους παράγοντες "πανί", "χώρος" και "απόσταση πανί - προβολέας". Είναι μια πολύ valid προσέγγιση η οποία παράγει άμεσα συγκρίσιμα αποτελέσματα.
Ρε σείς... Μην πλατειάζουμε τώρα με πανιά, φακούς, νούμερα και παπαριές Μαρίτσα μου.... :tongue:
Στο ζουμί...
Άσχετα με το ποιά νούμερα είναι πραγματικά και ποιά όχι, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.
Κι απ´αυτό που είδαμε προχθές εγώ ρωτάω.
- Έχετε δεί καλύτερο μαύρο σε κάποιο άλλο προβολέα, κι αν ναί ποιός είναι αυτός;
Αν θες τη γνώμη μου, όχι, δεν έχω ξαναδεί καλύτερο μαύρο, όμως, οι λίγες ίντσες βοηθούσαν σε αυτό καθώς και ο χώρος. Πολύ θα ήθελα να τον ξαναδώ στις 120+ ίντσες για να επιβεβαιώσω το προηγούμενο συμπέρασμα.
Αν θες τη γνώμη μου, όχι, δεν έχω ξαναδεί καλύτερο μαύρο, όμως, οι λίγες ίντσες βοηθούσαν σε αυτό καθώς και ο χώρος. Πολύ θα ήθελα να τον ξαναδώ στις 120+ ίντσες για να επιβεβαιώσω το προηγούμενο συμπέρασμα.
Εδώ έχουμε μιά διαφωνία.
Οι λίγες ίντσες δεν βοηθάνε το μαύρο του προβολέα, αντιθέτως το χαλάνε (αυξάνει το φώς). Στις 120 ίντσες θα έπεφτε το φώς του προβολέα αλλά το μαύρο θα βελτιωνόταν.
.
Εδώ έχουμε μιά διαφωνία.
Οι λίγες ίντσες δεν βοηθάνε το μαύρο του προβολέα, αντιθέτως το χαλάνε (αυξάνει το φώς). Στις 120 ίντσες θα έπεφτε το φώς του προβολέα αλλά το μαύρο θα βελτιωνόταν.
Όσο για το χώρο, θα συμφωνήσω στο οτι ήταν ιδανικός για τις αντανακλάσεις (αφήνω απ´έξω τα κόκκινα φωτάκια στα σκαλιά και τα πράσινα στις εξόδους που έκαναν ζημιά).
Όμως, ένας τέτοιος χώρος, με απόλυτο σκοτάδι, θα ξεβρακώσει οποιοδήποτε προβολέα στο απόλυτο μαύρο του, δηλ. στο IRE 0.
Σε τέτοιο χώρο, στο 0 IRE επαναλαμβάνω, ακόμα και η Kuro δείχνει γκρί αντί για μαύρο.
Εδώ έχουμε μιά διαφωνία.
μην του βαζετε του Γιαννη τετοια θεματα.....αδυνατει...
δωστε του νουμερα....και την λυση του προβληματος..![]()
1. Μέγεθος οθόνης: 84'' για τον R4000 vs. 106'' για τον TW9000
2. Πηγή (blu ray player): Oppo 95 για τον R4000 vs. Panasonic 110 για τον TW9000
3. Συσκότιση: καλύτερη στην αίθουσα που έπαιζε ο R4000 vs. υπολογίσιμη εισρροή φωτός απ' το πίσω μέρος της αίθουσας του TW9000 (τουλάχιστον καθ' όσο χρόνο διήρκεσε η -σύντομη- παρουσίασή του στο Group 2)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.