Re: Απάντηση: Epson: νέοι 3D προβολείς το φθινόπωρο!
Ειδα το Resident Evil σε 3D και στη σκηνη που πεταει η Μιλα τα αστεράκια σκυβω για να μη με χτυπησουν...Σε 3D υλικο ατοφιο δεν παιζεται το μηχανημα.Πολύ θετικες εντυπωσεις...Σε ματροσκες και dvd θελει καλο upscaler αλλιως χανει παρα πολυ...
Συμφωνω μαζι σου . Πρεπει να δεις και το Αλικη στην χωρα των θαυματων. Φοβερο 3d νομιζω οτι εκει δειχνει την αξια του τα μικρα πλησιαζαν να πιασουν τους ηρωες της ταινιας . Καναμε μαλλον καλη αγορα
Καλορίζικοι και να τους χαίρεστε με χορταστικές θεάσεις!!!Και πάνω απ'όλα να είστε καλά!
Εγώ θα ήθελα να σας ρωτήσω-ζητήσω το εξής:
Αυτό που θα ήθελα πολύ προσωπικά να ακούσω σαν γνώμη μετά από σύγκριση είναι το εξής:
Αν μπορούσατε ας πούμε να βλέπατε το Blu-ray 3D δισκάκι του Resident Evil Afterlife σε κάποια 3D τηλεόραση
(π.χ. Samsung σειρά D, Sony φετινές σειρές) και στη συνέχεια να το βλέπατε και στον προτζέκτορα Epson.
Μετά θα ήθελα όσο γίνεται αμερόληπτα να άκουγα μια γνώμη,πως είναι το 3D στην τηλεόραση,πως είναι στον προβολέα.
Εντάξει θα μου πείτε υπάρχει διαφορά...μεγέθους!!Αναμφισβήτητα! Αλλά πέρα από την τεράστια διαφορά μεγέθους θα ήθελα πολύ να άκουγα μια σύγκριση αναφορικά με την ποιότητα του 3D σε κάθε περίπτωση!
Για παράδειγμα σε εκείνη τη συγκεκριμένη σκηνή στο Resident Evil Afterlife που πετάει κάτι η Mila και σκύψατε όπως λέτε θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μπορούσε κάποιος να μας πει πως είναι η αντίχτοιχη σκηνή σε μια 3D τηλεόραση! Είναι το ίδιο θεαματικό το εφφέ?Μήπως το συγκεκριμένο εφφέ το αναδεικνύει αποκλειστικά το μέγεθος της εικόνας στον προβολέα??
Δεν ξέρω αν έχετε 3D τηλεόραση,πάντος αν έχετε ή αν τυχαίνει να έχει κάποιος γνωστός σας πραγματικά πιστεύω πως το συγκεκριμένο πείραμα σύγκρισης 3D τηλεόρασης- 3D προβολέα έχει να μας πει πάρα πολλά!
Προσωπικά τόσο καιρό αυτό παλεύω να μάθω,αλλά δυστυχώς δεν έχει βρεθεί κάποιος να μας δώσει τις εμπειρίες του από τη σύγκριση!!
Σας ευχαριστώ και πάλι καλές θεάσεις και μην μας βαρεθείτε αν σας πρίξουμε λιγάκι ρε παιδιά!!!
Υ.Γ.:Φίλοι justme και enoxos αν δεν έχετε πρόβλημα θα ήθελα να σας κάνω κάποια ερώτηση σχετικά με τον προβολέα και ίσως θα ήταν καλύτερα μέσω pm!