Επισης ηθελα να ρωτησω το εξης.
Οταν μετακινω την εικονα με το shift δεξια-αριστερα, αυτη δεν μετακινειται ακριβως στον οριζοντιο αξονα, αλλα σιγα-σιγα κατεβαινει, μετακινειται δηλαδη σχεδον διαγωνια. Οποτε, αν την μετακινω δεξια-αριστερα, υστερα πρεπει να την ανεβασω παλι στον κατακορυφο αξονα.
Ειναι ελαττωμα αυτο, ή ετσι δουλευουν τα χειροκινητα lens shift. ?
Παρέλαβα κι εγω επιτέλους!! "Επαιξα" αρκετα εχτες.
Hint: Βάλτε το HDMI Range στο extended και θα δειτε μεγαλη διαφορα στην λεπτομέρεια των σκοτεινων πλάνων. (δινω σήμα απο υπολογιστή)
Μηπως αυτη ειναι ρυθμιση για pc levels 0-255. ?
Εγω το δοκιμασα, και εχασα τις μπαρες σε πατερν 16-235 οπου εχω και παιζει και το pc και ο madvr.
Το ειχα ετσι για καλυτερο greyscale, πριν με την tv.
Τωρα θα δοκιμασω 0-255 σε ολες τις ρυθμισεις, με extended (αφου ξαναφτιαξω φωτεινοτητα,αντιθεση ξανα) για να δω διαφορες.
Επισης δοκιμασα το super white οπου βελτιωνεται το πεπλο στα σκοτεινα (μου κανουν βλεπεις ζημια οι φωτεινοι τοιχοι) αλλα χανω ολες τις λεπτομερειες στα σκοτεινα, οποτε το απενεργοποιησα παλι.
Αν εχεις 0-255 στην καρτα του pc και 0-255 στο output του renderer που χρησιμοποιεις, στο extendend πρεπει να το εχεις εσυ.
Γιάννη, θυμήσου να γυρίσεις και τον mad σε 16-235 ή 0-255 από τα settings, ανάλογα με το τι παίζεις.
warewolf η λαμπα αρχιζει και μετραει μετα απο τις 10 ωρες θεασης..βαλε και κανα 2ωρες που παιζει στο εργοστασιο...
εγω ξενερωσα παντως...κοκο απο σκονη μεσα στο πανελ....νταξει δεν φαινεται στην εικονα,παρα μονο δυσκολα στα πολυ μαυρα πλανα....και επισης το f.i κολαει καθε λιγο...ειτε με pc ειτε με media player σε ολα τα hz με mkv 720p-1080p και
bluray iso ,σε οποιδηποτε επιλογη του f.i low-medium-high κολαει καθε 7-10 δευτερελοπτα για 1-2 sec λες και πεφτουν τα frames στα 10...
δεν ξερω τι θα κανω..θα ζητησω αντικασταση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.