Το πράσινο χρησιμοποιείται σαν reference. Το μπλε και ο κοκκινο ρυθμίζονται με βάση το που βρίσκεται το πράσινο.
Ησουν ατυχος.Με τον 7000 που αναφερεις σιγουρα δεν θα εχεις τετιια προβληματα.Και σιγουρα θα εχεις και το καλυτερο ισως 3d σε προβολεα.
Αν ανεβεις τοσο ψηλα δες και τον jvc x30
ναι ρε γμτ..πολλα κουσουρια και ειναι κριμα γιατι το μηχανακι παιζει εξαιρετικα....
τον δικο μου 9000 που ευτυχως ειναι πολυ καλο κομματι το ειδα με state of the art οθονη-πηγη-καλωδια-φιλτρο ρευματος-επεξεργαστη εικονας, σε πληρες μαυρο χωρο και μου επεσε το σαγονι.
φυσικα οταν ηρθα στο χωρο μου επαιζε πολυ χειροτερα.
Μπράβο Γιάννη!!!
Ως γνωστόν, παρακολουθώντας τέτοιο ποδόσφαιρο το.....κόντραστ των συναισθημάτων ανεβαίνει στα ύψη..![]()
Καλησπέρα , όποιος θέλει ας δοκιμάσει τις παρακάτων ρυθμίσεις σε προβολέα με 1.4 firmware στο natural και να μου πει την γνώμη του.
Bright. 1, Color -9, Contrast -12, White balance: Offset R= -12, G= 0, B= -3, Gain R= 5, G= -1, B= -2 Color: R= 10 8 -5, G= -31 25 -2, B= 9 6 4, C= -2 -36 0, M= -2 27 0, Y= 2 7 0, Gamma (στο manual) -18 -16 -22 -24 -26 -25 -28 -26 -25
χρειαζεται να βαλω ups στον epson? σε περιπτωση που κοπει το ρευμα και δεν κλεισει σωστα τι μπορει να παθει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.