Διαφωνώ κάργα μαζί σου αλλά, όπως είπες, αυτά είναι υποκειμενικά πράγματα.
Να διαφωνήσεις Μπάμπη μου!! Φέρε μου όμως και έναν προβολέα που μπορεί φυσικά χρωματικά να κάτσει δίπλα στους Planar-Infocus (ιδίως στο skin tone) και μετά διαφωνούμε όσο θες!!
Θυμάσαι όταν πήγαμε παρέα κοντά στην οθόνη τι σου είπα για τον 10000 βλέποντας το κλιπάκι του Μουλέν Ρουζ?:smile:
Διαφωνώ και με τις συζητήςεις και απόψεις που διαβάζω περί ευκρίνειας, μάλλον αναφέρεστε σε μηχανάκια άλλων εποχών, γιατι αν μου πεί κάποιος οτι έχει κάποιο θέμα με την ευκρίνεια των σημερινών τρίτσιπων τότε τι να πώ, βλέπουμε άλλα πράγματα.
Εγώ, στην αρχή του νήματος που τοποθετήθηκα περιληπτικά, είπα πως αν έφευγα απ´ την έκθεση με ένα μηχανάκι παραμάσχαλα μάλλον θα ήταν ο Laser για δύο πράγματα, τα οποία όμως και τα δύο ελέγχονται, θέλουνε ψάξιμο με λίγα λόγια.
Πρώτον η διάρκεια της πηγής φωτός, θεωρητικά είναι το μεγάλο όπλο αλλά θα έχει όντως διάρκεια ή θα δούμε ξανά τα καραγκιοζηλίκια των Led; Ο χρόνος θα δείξει.
Δεύτερον η χρωματική απόδοση που μου φάνηκε πάρα πολύ καλή. Για να είμαι όμως απόλυτος θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω δίπλα-δίπλα με έναν ρυθμισμένο 500-άρη. Μόνο έτσι θα μπορώ να μιλάω με σιγουριά.
Το θέμα τις κίνησης δεν το συζητάω καν, αν το setup είναι σωστό τότε και η κίνηση θα είναι σωστή. Δεν ξέρω από που προκύπτει οτι οι D-ILA δεν έχουν καλή κίνηση ενώ οι DLP έχουν, αυτό είναι αστικός μύθος, απο πουθενά δεν προκύπτει. Αυτό έχει να κάνει με το μηχάνημα όχι με την τεχνολογία. Όποιος έχει δεί κίνηση σε Infocus 83 (DLP) θα καταλάβει τι εννοώ.