Re: Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπρατοράκι μου
ας το ονομάσει Άρβιλα, ή Γρανική.
Σιγά μην το βγάλει και Πληξαύρα...![]()
ας το ονομάσει Άρβιλα, ή Γρανική.

Σιγά μην το βγάλει και Πληξαύρα...![]()
Στην Ελλάδα αυτό που βλέπω είναι ΙΜΟ ένας υπερβολικός - άνω του κανονικού - "προστατευτισμός" στα τετράποδα.
Όταν λέω άνω του κανονικού εννοώ ότι η αγάπη προς τα ζώα τείνει να εκδηλώνεται πολύ ευκολότερα και πολύ πιο "παθιασμένα" απ' ότι η αγάπη προς το συνάνθρωπο.
Φοβάμαι μη καταντήσουμε στο τέλος μισάνθρωποι, δε ξέρω...
Μήπως χρειάζεται εμείς πρώτα να αλλάξουμε??
Δεν θεωρω οτι ενα ελαστικο η ενας ενισχυτης η οποιοδηποτε υλικο αγαθο "αξιζει" την κινηση κλωτσιας προς οποιοδηποτε ζωντανο.
Καλά σου λέει ο Χρήστος. Άλλο πολλές φορές καταλαβαίνεις...
Το θέμα είναι ότι η υπερβολική αγάπη για ένα τετράποδο ενδέχεται να δημιουργήσει ξέσπασμα μίσους (εκ μέρους του "οξύθυμου" ιδιοκτήτη) σε ένα ατυχές συμβάν με "τραγική" κατάληξη, π.χ. όπως όταν εσύ κάνεις την κίνηση - προσέξτε: μόνο την κίνηση - της κλωτσιάς στο αγαπημένο τετράποδο, σε περίπτωση που το τελευταίο σκέφτεται να ουρήσει το λάστιχο του αυτοκινήτου σου...
Έτσι. Το σωστό είναι να κάνεις αγωγή αποζημίωσης στον κάτοχο του σκύλου.
Εγώ επιμένω...
Γ. Χ.
Μπα, πακέτο πάνε αυτά...πριν ο ''έξυπνος'' κάνει την κίνηση, μονάχα την κίνηση, θα σκεφτεί πως και ο οξύθυμος ιδιοκτήτης ενδέχεται να σκεφτεί το ίδιο και θα μαζέψει το κουλάδι του.
Ναι αλλά το παράδειγμα δεν το έβαλα για να δούμε ποιο είναι το σωστό αλλά για να δούμε το τι συνήθως γίνεται...
Με κάνεις και γελάω...
Τόσο συγκρατημένος δηλαδή είσαι εσύ?
Άρα ποια θα ήταν η αντίδρασή σου στο παραπάνω παράδειγμα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.