Οι ιδιοκτητες ειναι υπερπροστατευτικοι γιατι εχουν βιωσει την συμπεριφορα των μη,που δεν εχουν παιδεια πανω στο θεμα,ιδιως οι πιο παλιοι, οι νεες γενιες ειναι σε καλυτερο επιπεδο,φυσικα υπαρχουν φιλοζωοι και ιδιως φιλοζωικες που κανουν την τριχα τριχια...
μπορω να σας περιγραψω παμπολα περιστατικα με κακες συμπεριφορες ανθρωπων απεναντι σε μενα και στον σκυλι μου,στην Γερμανια μια φορα δεχτηκα παρατηρηση και αυτην απο Τουρκο..και μην φανταστειτε οτι ειμαι κανας καγκουρας που αμολαει τον σκυλο του και οποιον παρει ο χαρος,το ακρως αντιθετο κοιτω να μην θιχτει με οποιδηποτε τροπο ο παραδιπλα...και ομως...
μου χει τυχει σε δημοσιο χωρο,με σκυλι παντελως πραο και στο λουρι,ουτε γαβγιζει ουτε τιποτα, να μου ρθει ζευγος παπουδιες να μουν πουν παρ τον σκυλο σου απο εδω γιατι καποτε. καπου. καποιος σκυλος. δαγκωσε την γυναικα του,κατουρηθηκα στα γελια...
αλλη φορα ειμαι στα 1-2 χιλιομετρα μακρια απο λουομενους στην παραλια για να μην εχω θεμα..βουταει ο δικος μου, και μου ρχεται η γρια κολυμπωντας και ο υπερπροστατευτικος πατερας και μου λενε οτι θα μολυνθουν τα παιδια τους ουρλιαζοντας απο μακρια στην κυριολεξια ,και ενω ειχαν κατουρησει οι ιδιοι μεσα λιγο πριν διπλα στα παιδια τους και ο σκυλος μου στα 2 χιλιομετρα μακρια εμβολιασμενος δεν θα κατουρησει ποτε μεσα στην θαλασσα,μιλαμε παρανοια...και αλλα τετοια παρομοια..