313 και σήμερα....
:grandpa:
Ναι, αυτό μου τράβηξε την προσοχή, που είναι το παράξενο??
Εσύ θέλεις κάτι παραπάνω
To παραξενο ειναι οτι πας και βλεπεις Arrival :flute: .... και μετα την πληρωνουμε ολοι εμεις
Μηπως ειναι επιτακτικη αναγκη .... να σου δωρισουμε ενα λαμπραντορακι ? :flute:
Εχώ την πατσαβουρίτσα μου, και σκύλο δεν αντέχω, ένα χταποδάκι όμως σε θαλασσινό ενυδρείο δεν θα με χάλαγε...
Ιστοριούλα, συμβίωσα κατά το παρελθόν με σκύλους (δύο κιόλας, όχι μαζί), σε διαμέρισμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μέρα που γύρισα από την δουλειά αργά (ήταν βραδάκι θυμάμαι) και δεν βρήκα ούτε κάδρο στους τοίχους να κρέμεται...είχε ανοίξει ντουλάπες, είχε σκίσει όλα τα ρούχα (όταν λέω όλα εννοώ όλα), είχε ανοίξει το ψυγείο και τα είχε πετάξει όλα κάτω, κάδρα, σκισμένοι καναπέδες με πούπουλα να αιωρούνται ακόμα στον αέρα, μασημένα όλα τα καλώδια του σπιτιού (και τα 220, είχαν πέσει και ο ρελές), κ.τ.λ. Θυμάμαι που κάθισα στο αφρολέξ του καναπέ για αρκετή ώρα μην μπορώντας να αρθρώσω λέξη (μετά σηκώθηκα με βρεγμένο παντελόνι μιας και εκεί το είχε βρει ωραίο σημείο για κατούρημα ή Λάρα, ήταν 6 μηνών τότε)........:
Αν ποτέ αποκτήσω σπίτι με μεγάλο κήπο, μονοκατοικία, σίγουρα θα αναθεωρήσω, δεν το συζητώ...
Ο λογος ... που δεν εχω σκυλο (... ενω ειμαι τρελλος για αυτα)
Σ'αυτο το σημειο, οι γατοφιλοι .... δεν ιδρωνουν αυτακι.
Και τους ζηλευω :nounder:
Απο την αλλη ο tegonik εχει ξενοιασει με μια γατα που...βαριεται που ζει. Οχι μονο δεν πειραζει τιποτε, δεν υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει το οτιδηποτε μεσα στο σπιτι. (ειναι και χοντρελω βεβαια, ισως λογω βαρυτικων δυναμεων, αδρανειας, δεν μπορει να παρει τα ποδια της)
Εμενα μου εκανε εντυπωση μιας και στο youtube εχω δει και τι κανουν αλλα γατια ειναι δεν ειναι ο ιδιοκτητης σπιτι. Θα προσπαθησουν να σκαρφαλωσουν παντου, ριχνουν οτι βρουν κατω, γρατζουνανε, πειραζουν οτι βρουν.
Αληθεια...πως καταλαβαινεις ΠΡΙΝ συμβιωσεις με ενα νεο γατακι, αν θα σου βγει διαολος ή σαν την πατσαβουρα του τεφκονικ. ?
Απο την ρατσα. ? ή αν την πατησεις την πατησες. ?
Απο την αλλη τα δικα μου σκυλια (λυκοσκυλο αλσατιας, ντομπερμαν, και δυο που ειχε ο πατερας μου πριν πολλα χρονια λυκοσκυλο και νανο κολει, ουδεποτε πειραζαν το παραμικρο μεσα στο σπιτι. Καμια απολυτως ζημια πουθενα. Ηταν ολα εκπαιδευμενα βεβαια (το λυκοσκυλο αλσατιας το εκπαιδευσα μονος μου, πραγμα που με εδεσε περισσοτερο μαζι του)
ισχύουν όλα αυτά, αλλά ο σκύλος είναι άνθρωπος.
Η γάτα δεν είναι.
(4 βόλτες....βρέχει χιονίσει)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.