Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Re: Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

το καταλαβα οταν αρρωστησε ..

Εγω πιστεύω οτι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να συνειδητοποιήσεις απόλυτα τι γίνεται..Τώρα είσαι σε φάση γνωριμίας..Όταν όμως ζήσεις μαζί της διάφορα, θα έρθουν τα καλύτερα.
Απλα κοίτα να είσαι ανοικτός και να ασχολείσαι μαζί της και είναι σίγουρο ότι θα σου δώσει πολλά πράγματα που δεν είναι ορατά σε κάποιον που δεν είχε ποτέ του σχέση με τα ζώα.
Pure love η φάση . :)

Με λενε Φρυνη
Ειμαι υδροχοος η καταγωγη μου είναι από τα Χανια του πηλιου
ο πατερας μου καθαρόαιμος αρχοντας λαμπρατορας πεταχτηκε από την αστυνομια Μαγησιας ως ανεπιδεκτος μαθησεως και ετσι κανεις δεν μπορει να με πει κορη μπατσου η μητερα μου αλητισα απογαλακτιστικα πολύ μικρη, δεν μ θελανε στο χωριο , μια μερα με βαλανε σ ένα μικρο κλουβι και με στειλανε με μεταφορικη στην Αθηνα , χαλια το ταξιδι επαθα Σοκ , πρωι πρωι ηρθε και με πηρε ενας εξωγηινος και με εβαλε μεσα σε ένα μεγαλο σιδερενιο κουτι αυτοι το λενε αυτοκινητο φθασαμε στο καινουργιο μου σπιτι ημουν χαλια και αυτος ηταν ολο χαρα δεν καταλαβαινε ότι ημουν αρρωστη , ομολογω ότι ειχα δικο μου δωματιο με βεραντα μαλακο κρεββατακι και φαγητο πολυτελειας σε λιγες μερες πηγαμε στο γιατρο για εμβολια τι μαμακιες και αυτές , με πειραξε εγινα χαλια δεν ειχα ορεξη καθολου διαρροιες και κωλιτιδα, αλλαξα τροφη ηταν καπως καλυτερα, μη σας τα πολυλογω τωρα εχω παρει επανω μου , το φαι η καλυτερη μου μμμμ!! Στο σπιτι ειμαι λιγο ζωηρη οποιος ερχεται με θαυμαζει και εγω τους δουλευω ο εξωγηινος εχει μαζεψει κατι ηχεια και άλλες σαχλαμαρες όλα για παρτυ μου ,ζημιες ακομα δεν εχω κανει πολλες το ποδι από τον καναπε ροκανισα λιγουλακι τωρα θα ροκανισω και το άλλο για να φαινεται ασορτι , μ αρεσει να δαγκωνω ιδιως ανθρωπινο δερμα και αυτοι γελανε , κατσε να μεγαλωσω λιγο και βλεπουμε …
ειπανε στον Στελιο ( αυτόν που με πείρε )
- δεν πρεπει να την αφηνεις ν ερχεται στο κρεββατι ουτε ν ανεβαινει στον καναπε
αχαχαχαχα… εκει είναι η καλυτερη μου
περιμενω πως και πως την δευτερη σειρα εμβολιων για να μπορω να βγω λιγο εξω να γνωρισω αυτόν τον υπεροχο κοσμο των εξωγηινων και αλλων πλασματων

200.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

είναι σίγουρο ότι θα σου δώσει πολλά πράγματα που δεν είναι ορατά σε κάποιον που δεν είχε ποτέ του σχέση με τα ζώα.
Pure love η φάση . :)

ειχα ελαχιστη σχεση με σκυλο και σε μικρη ηλικια
μετα μικρος ειχα 6 γατια αυτα με μαθανε πολλα
η Μισος ο Τσαρλυ ο Γατουνης ο Μπουγκαλου η Ηρεμια ο Παρασκευας
ολα τελειως διαφορετικοι χαρακτηρες
απο τοτε εχω ξεχασει πολλα αυτα Οχι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

18360557_920148681461265_2106582900_n.jpg
Εδω ζοχαδιασμενος επειδη δεν τον χαϊδεψαμε ΟΣΟ ηθελε:Banane0:
Ξαπλωνει ,τεντωνετε , γινεται 3 μετρα και περιμενει.
Αν εχει κεφια δε,σου ριχνει ταυτοχρονα δαγκανιες και γλυψιματα.
Αν δεν σηκωθει μονος του να φυγει και τον αφησεις στην μεση του χαϊδεματος, ζοχαδιαζεται ως ανω-bye-

Last edited:
Μιχαλη αυτος ειναι ο 'διαταραγμενος' γατος? Εχε υπ' οψη σου πως αν σε δαγκωνει απαλα κ μετα γλυφει προσπαθει να σε φιλησει, οχι να σε δαγκωσει. Αν σε δαγκωνει δυνατα και γλυφει, απλα θελει να πλυνει το θηραμα πριν το δαγκωσει. Απο μεσα του σχολιαζει ποσο λιπαρος (και...ρυπαρός) εισαι τοσο εσυ, οσο και το (ανθρωπινο) ειδος σου. Μετα τον ταιζεις και σε συγχωρει (για λιγο).

Με λενε Φρυνη
ο πατερας μου καθαρόαιμος αρχοντας λαμπρατορας πεταχτηκε από την αστυνομια Μαγησιας ως ανεπιδεκτος μαθησεως και ετσι κανεις δεν μπορει να με πει κορη μπατσου η μητερα μου αλητισα απογαλακτιστικα πολύ μικρη, δεν μ θελανε στο χωριο , μια μερα με βαλανε σ ένα μικρο κλουβι και με στειλανε με μεταφορικη στην Αθηνα , χαλια το ταξιδι επαθα Σοκ , πρωι πρωι ηρθε και με πηρε ενας εξωγηινος και με εβαλε μεσα σε ένα μεγαλο σιδερενιο κουτι αυτοι το λενε αυτοκινητο φθασαμε στο καινουργιο μου σπιτι ημουν χαλια και αυτος ηταν ολο χαρα δεν καταλαβαινε ότι ημουν αρρωστη , ομολογω ότι ειχα δικο μου δωματιο με βεραντα μαλακο κρεββατακι και φαγητο πολυτελειας σε λιγες μερες πηγαμε στο γιατρο για εμβολια τι μαμακιες και αυτές , με πειραξε εγινα χαλια δεν ειχα ορεξη καθολου διαρροιες και κωλιτιδα, αλλαξα τροφη ηταν καπως καλυτερα, μη σας τα πολυλογω τωρα εχω παρει επανω μου , το φαι η καλυτερη μου μμμμ!! Στο σπιτι ειμαι λιγο ζωηρη οποιος ερχεται με θαυμαζει και εγω τους δουλευω ο εξωγηινος εχει μαζεψει κατι ηχεια και άλλες σαχλαμαρες όλα για παρτυ μου ,ζημιες ακομα δεν εχω κανει πολλες το ποδι από τον καναπε ροκανισα λιγουλακι τωρα θα ροκανισω και το άλλο για να φαινεται ασορτι , μ αρεσει να δαγκωνω ιδιως ανθρωπινο δερμα και αυτοι γελανε , κατσε να μεγαλωσω λιγο και βλεπουμε …
περιμενω πως και πως την δευτερη σειρα εμβολιων για να μπορω να βγω λιγο εξω να γνωρισω αυτόν τον υπεροχο κοσμο των εξωγηινων και αλλων πλασματων

τα λεμε ...

Στελιο.... Respect! :ernaehrung004:

View attachment 140925
Αν δεν σηκωθει μονος του να φυγει και τον αφησεις στην μεση του χαϊδεματος, ζοχαδιαζεται ως ανω-bye-

Πανεμορφος ! Βασιλιας. Ευρωπαϊκο αγριμακι. Τα αξιζει τα χαδια και τα καλομιληματα. Να τον χαιροσαστε.

View attachment 140925

Πολύ όμορφος ο αίλουρός σου Μιχάλη!!
Ωραία λεπτομέρεια το άσπρο τελείωμα της ουράς του!

@ τους φιλαρακους μου.
Χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Τον δώσανε στην κόρη μου 32 ημερών από σπίτι.
Δεν δαγκώνει μωρέ ο φουκαρας από κακία. ...παιχνίδι κάνει αλλά δεν παύει να μας ξεσκιζει!
Και όταν δαγκωνει σου αγκαλιάζει με τα ποδαράκια του το χέρι για να κάνει "ανετα" την δουλειά του αλλά και πάλι σε ξεσκιζει ,με τα νύχια του αυτή τη φορά όμως.
Γενικά, το παιχνίδι με τον Ρούμι είναι οδυνηρο!
Βέβαια άμα τον ζοχαδιασουμε η τον ζορισουμε δεν καταλαμβάνει τίποτα. ..γρατζουναει,δαγκώνει, μας κάνει χχχχχχ και πάει τα αυτιά του πίσω, λες και βλέπει οχτρο☺

Οι δαγκωματιές (όχι από νεύρα) είναι κάτο που κάνουν με την οικογένειά τους.
Πχ με τη μαμά τους και τα αδέρφια τους.

Είναι δείγμα ότι σας αγαπάει. Και είναι κάλεσμα για παιχνίδι.
Όταν το κάνει αυτό, να ΜΗΝ τραβήξετε από φόβο το χέρι γιατί έτσι θα τραυματιστείτε.
Ο ίδιος δεν πρόκειται να το κάνει.

Οι δαγκωματιές (όχι από νεύρα) είναι κάτο που κάνουν με την οικογένειά τους.
Πχ με τη μαμά τους και τα αδέρφια τους.

Είναι δείγμα ότι σας αγαπάει. Και είναι κάλεσμα για παιχνίδι.
Όταν το κάνει αυτό, να ΜΗΝ τραβήξετε από φόβο το χέρι γιατί έτσι θα τραυματιστείτε.
Ο ίδιος δεν πρόκειται να το κάνει.

Το καταλάβαμε ,μετά από κάνα δυο κιβώτια μπεταντιν που καταναλωσαμε για τις γρατζουνιες!!
Ο μπαγλαμας ο γάτος μας όταν ΔΕΝ τραβήξεις το χέρι ,σταματάει να δαγκώνει και αρχίζει το γλυψιμο.
Όταν σε γδαρει με το σμυριδοπανο που έχει σαν γλώσσα και πας να το τραβήξεις ,του έφτιαξες την μέρα. .....ξαναρχίζει το δαγκωμα .

Απάντηση: Re: Έρχεται το λαμπραντοράκι μου

Με λενε Φρυνη

τα λεμε ...

photodune-1097775-dog-paw-and-hand-shaking-xs-300x200.jpg :smile:

Το καταλάβαμε ,μετά από κάνα δυο κιβώτια μπεταντιν που καταναλωσαμε για τις γρατζουνιες!!
Ο μπαγλαμας ο γάτος μας όταν ΔΕΝ τραβήξεις το χέρι ,σταματάει να δαγκώνει και αρχίζει το γλυψιμο.
Όταν σε γδαρει με το σμυριδοπανο που έχει σαν γλώσσα και πας να το τραβήξεις ,του έφτιαξες την μέρα. .....ξαναρχίζει το δαγκωμα .

Το κυνηγετικο του ενστικτο ... παιρνει μπρος μολις δει κατι να κινειται. Οτιδηποτε.
Μολις σταματησει να κινειται ... φευγει και το ενστικτο. Ειχα δει μια τσιτα που
βρηκε ενα μωρο αντιλοπης να λιαζεται στα χορτα. Προσπαθουσε να το κανει
να τρεξει για να το δαγκωσει. Αλλιως .... τιποτα !

Τι κανουμε για τους ψυλλους ωρε παληκαρια???
Κολησε ο δικος μας απο κατι αδεσποτα που κυκλοφορουν στην ταρατσα και εχομεν προβλημα.
Κατι σπρέυ που του ριξαμε αρκουν????

για τα απτερα εντομα οπως οι ψυλλοι θελει απ οσο γνωριζω αμπουλα σε υγρη μορφη που την βαζεις κατα μηκος της σπονδυλικης και ανανεωνεις καθε μηνα ιδιως το καλοκαιρι,και για τα πετουμενα κολαρο..

Οι ψύλλοι στο ζώο αντιμετωπίζονται σχετικά εύκολα.
Αυτό που πρέπει να προσεχθεί είναι το αν έχουν προλάβει να γεννήσουν αυγά στο σπιτάκι του / μαξιλαράκι του.
Τότε ξεκινά ένας φαύλος κύκλος.
Σημείωσε ότι τα αυγά δεν επηρεάζονται από τα φάρμακα για τους ζωντανούς ψύλλους και ο μόνος αποδοτικός τρόπος που έχω ακούσει για την αντιμετώπιση τους, είναι ο καθαρισμός / απολύμανση, με καυτό ατμό.
Καλή επιτυχία !