Ρε μπας και ειναι καποιος απο σας ο 425 ;;;
πες μου ότι έχεις και διακριτικό τώρα....
QSL .... βεβαίως βεβαίως
Θα τα πούμε στο νήμα που θα ανοίξω δώσε μου λίγο χρόνο γιατί έχω θέματα εδώ.
Θα σου δώσω πόρτα στο EchoLink και θα τα λέμε και από εκεί.
Για την ιστορία studio melody και Νίκος 256 στα ΑΜ εκπομπή από Κόρινθο τότε.
Πολλά 73 !!!!![]()
καλά το φαντάστηκα
73 και 88 επίσης !
ϴυμασαι τον ``red`` πριν γινει red?.. οταν ηταν capital?Rock fm του 93,94,95,96 μαμουσε και εδερνε.. Και ποιοι δεν εκαναν εκπομπες... Μετα σιγα σιγα η κατω βόλτα... Για να μην μιλησω για τον Red fm... Το χαλι το μαυρο.
Οχι καθόλου.. Ημουν και 4 χρονια Θεσσαλονίκη φοτητης.. Καπου μετα το στρατιωτικό απλα τα παράτησα.. 2002. Ραδιόφωνο μονο για αθλητικα. Τωρα ιντερνετικο και δι'ημας..ϴυμασαι τον ``red`` πριν γινει red?.. οταν ηταν capital?
Off topic τι μου θύμησες με την Καλολιμνο δε φαντάζεσαι.. Αν και το Φαρμακονησι ηταν καλύτερο..Πόσες φορές πηδούσαμε απο ταράτσα σε ταράτσα με την πατάτα δεμένη στην άκρη της κεραίας και με το ραδιογωνιόμετρο να κόβει βόλτες...!!
Aχχ,βροχερές μέρες και πήδημα ταράτσα για μεταφορά συχνότητας,μεταφορά από μπαρ τα ξημερώματα 2000 δίσκων,και πλατό με ίδιες κεφαλές 1981...τεστάρισμα με τρανζιστοράκι από άκρη σε άκρη της πόλης κρυφά την ημέρα,ξήλωμα κεραίας όταν βλέπαμε περιπολικό και υποχρεωτική διακοπή για λίγο.
Αλλά είχε και τα καλά ,200 τηλέφωνα απ τους ΑΠΈΝΑΝΤΙ και ρεκόρ ακρόασης Σάββατα κ Κυριακές....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.