Εργαλεία Αέρος

παιδια επειδη ειχα ξεκινησει ψαξιμο για κομπρεσερ αερος αλλα λογω εκτακτης αναγκης το ματεωσα,
πλεον ειμαι σε φαση παλι να κοιταζω για αγορα

ειμαι αναμεσα σε 50αρι και 100αρι
η χρηση που θα κανει ειναι φυσηματα-καθαρισματα για αυτοκινητο (1-2 φορες το μηνα) ,
καρφωτικο καθε σαββατοκυριακο (εχω και εγω το σαρακι του μαραγκου χαχαχα)

για αλλες χρησεις δεν νομιζω να το εχω
τι αξιζει καλυτερα απο τα 2 για τις απαιτησεις μου?
δυστυχως δεν μπορω να σας πω και τι μπορω να διαθεσω γιατι ειναι 2 διαφορετικες περιπτωσεις
σαν εταιρεια δεν ξερω που να κοιταξω ,παντος τον καιρο που ειχα ζεστο ενδιαφερον πολλα μαγαζια με προετρεπαν σε τορος και μαλιστα το μπλε χρωμα για να μην ζεσταινετε , αν θυμαμαι καλα

οκ η χρηση που θα το εχω ειναι περιστασιακη και μου φανηκε υπερβολη τοτε αυτη η προτροπη

ευχαριστω

Εγω μια δεκαετια εχω ενα 25λιτρο και ολες τις δουλειες μου τις κανω χωρις προβλημα (εκτος βαψιμο). Φυσιγμα, καρφωτικο, ξεσκονισμα, αμαξι κλπ.
Τι παθατε ολοι με τα 50-100 κατ’ελαχιστο δεν μπορω να κατανοησω. Εκτος αν καθε μερα, δεν λεω ολη μερα, αδειαζεται το καζανι δεκα φορες για τις δουλειες σας.

Εγω μια δεκαετια εχω ενα 25λιτρο και ολες τις δουλειες μου τις κανω χωρις προβλημα (εκτος βαψιμο). Φυσιγμα, καρφωτικο, ξεσκονισμα, αμαξι κλπ.
Τι παθατε ολοι με τα 50-100 κατ’ελαχιστο δεν μπορω να κατανοησω. Εκτος αν καθε μερα, δεν λεω ολη μερα, αδειαζεται το καζανι δεκα φορες για τις δουλειες σας.

+1

Δεν αντιλέγω, καλό το 25άρι για απλό καθάρισμα...

Να γυρίζεις από κλάδεμα ελιές...
Να θες να καθαρίσεις λίγο τα αλυσοπρίονα που έχουν στουμπώσει στα πριονίδια και τα λάδια...
Και να κάνεις 6-7 λεπτά το ένα με το 25άρι... (Εντάξει, το παρακάνω στο καθάρισμα κιόλας, 4 φορές γέμισε στο μεγάλο και 3 στο κλαδευτικό)
Σου σπάνε τα νεύρα και πας σε μεγαλύτερο :flipout: (Χαμένο δεν θα πάει)

Για τα λάδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Re: Απάντηση: Εργαλεία Αέρος

Δεν αντιλέγω, καλό το 25άρι για απλό καθάρισμα...

Να γυρίζεις από κλάδεμα ελιές...
Να θες να καθαρίσεις λίγο τα αλυσοπρίονα που έχουν στουμπώσει στα πριονίδια και τα λάδια...
Και να κάνεις 6-7 λεπτά το ένα με το 25άρι... (Εντάξει, το παρακάνω στο καθάρισμα κιόλας, 4 φορές γέμισε στο μεγάλο και 3 στο κλαδευτικό)
Σου σπάνε τα νεύρα και πας σε μεγαλύτερο :flipout: (Χαμένο δεν θα πάει)

Για τα λάδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Εγώ έχω ένα 12 λιτρο φίλε μου καί μιά χαρά καθαρίζω τά αλυσοπρίονα,καί έχω καί 3 όχι 1.
Καλά τά λέει ο Νεκτάριος παραπάνω.
Γιά φουσκώματα,καθάρισμα,καρφωτικό,μέ ένα 12 λιτρο τά κάνω όλα καί μιά χαρά.
Καί να περιμένεις καί 1 λεπτό νά γεμίσει τό καζάνι καί τί έγινε,άσε πού καί τήν ώρα που γεμίζει δίνει καί 3 bar.

50 λιτρο καί 100 λιτρο πιστεύω χρειάζεται μόνο άν θέλουμε πιστόλι γιά βάψιμο,καθώς καί γιά αεροεργαλεία.
Γιάς εμάς πού θέλουμε ερασιτεχνική χρήση,αεροπίστολο,καρφωτικό,φουσκώματα,ένα 24 λιτρο είναι υπέρ αρκετό.

Οποτε παιδια απο οτι καταλαβα κοιταζω και αφοβα 24αρι

ο ενδοιασμος μου ηταν και ειναι,(γι αυτο το σκοπο κοιταγα σε 50 ή 100) , οτι θα μπει σε υπογειο οπου και εχω τα εργαλεια μου,ανετος και απλετος χωρος υπαρχει,
απλα απο πανω,δλδ ισογειο, εχει σπιτι και δεν ξερω ποσες φορες θα αδειαζε και θα γεμιζε το 24αρι απο θεμα θορυβου..(μην εχουμε και προβληματα με γειτονες)

Απάντηση: Re: Εργαλεία Αέρος

ο ενδοιασμος μου ηταν και ειναι,(γι αυτο το σκοπο κοιταγα σε 50 ή 100) , οτι θα μπει σε υπογειο οπου και εχω τα εργαλεια μου,ανετος και απλετος χωρος υπαρχει,
απλα απο πανω,δλδ ισογειο, εχει σπιτι και δεν ξερω ποσες φορες θα αδειαζε και θα γεμιζε το 24αρι απο θεμα θορυβου..(μην εχουμε και προβληματα με γειτονες)
Άποψη απόλυτος ερασιτεχνική

Αδελφέ εγώ έχω ένα 25
https://www.ergaleionet.gr/eshop/p...ker-aerosympiesths-monomplok-me-ladi-bc205-24

1. Άδειο λάστιχο αυτοκινήτου 205/60 r16 .το γέμισα το πήρα στον τόπο του εγκλήματος και το φούσκωσε κανονικά μέχρι τα 32 psi
2. Προχθές πέρασα βερνίκι μια πλατφόρμα 2.5μετραX1.5μετρα
Μπρος πίσω χορις πρόβλημα αφού το πιστολη δουλεύει στα 4bar .
3. Καθαρισμός ηλεκτρικών εργαλείων και και βενζινοκίνητων λάθος και τα φίλτρα τους ! Άνετα και καθημερινά !

Τώρα αεροκλειδο και αλλά εργαλεία δεν ξέρω . Αλλά πιστεύω το αεροκληδο για 3-4 ξεβηδοματα και πάλι θα δουλέψει .
Για αμμοβολη το δοκίμασα .. δεν κάνει .

αγορασε ενα 50λιτρο για να εισαι ανετος, αλλωστε η διαφορα τιμης με ενα 24λιτρο ειναι περιπου στα 25 ευρω
για λαδι στα εργαλεια - ψιλο λαδακι τυπου ραπτομηχανης

ωραια,θα τσεκαρω τοτε για 50αρι αν ειναι τοσο μικρη η διαφορα χρηματων
η αληθεια ειναι οτι το 100αρι μου φαινοταν λιγο καπως,για ερασιτεχνικη χρηση σαββατοκυριακου

ερωτηση..
επειδη η χρηση θα γινεται μονο σαββατοκυριακο,οταν τελειωνω θα πρεπει να βγαζω τον αερα που θα εχει μεινει μεσα ή μπορω να τον αφηνω μεχρι την επομενη χρηση?

εννοω θα εχει καποιο προβλημα στην πορεια αν μενει ο αερας μεσα για ενα διαστημα 5-6 μερες?

Απάντηση: Re: Εργαλεία Αέρος

Αν υπαρχει απαιτησει για χαμηλοτερο (οχι αθορυβο) θορυβο ξεχνας τα monoblock και πας σε κοφλερ με ιμαντες. Οποτε αναγκαστικα ανεβαινεις κοστος-και λιτρα.
Αλλιως μπορεις να κανεις ενα καλουπι-καλλυμα να κοβει το θορυβο αλλα να επιτρεπει και τον αερισμο.

ωραια,θα τσεκαρω τοτε για 50αρι αν ειναι τοσο μικρη η διαφορα χρηματων
η αληθεια ειναι οτι το 100αρι μου φαινοταν λιγο καπως,για ερασιτεχνικη χρηση σαββατοκυριακου

ερωτηση..
επειδη η χρηση θα γινεται μονο σαββατοκυριακο,οταν τελειωνω θα πρεπει να βγαζω τον αερα που θα εχει μεινει μεσα ή μπορω να τον αφηνω μεχρι την επομενη χρηση?

εννοω θα εχει καποιο προβλημα στην πορεια αν μενει ο αερας μεσα για ενα διαστημα 5-6 μερες?
Να τον βγαζεις τον αερα, θα μουχλιασει και θα μυριζει...:flipout:

Δηλαδή, για αμμοβολές και σφίξιματα σε ανακατασκευή Μότο δεν κάνει ένα 50αρι ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

καλο ειναι να αδειαζεις τον αερα απο την κατω βαλβιδα, ωστε να φευγουν και τα νερα και να την αφηνεις ανοιχτη (μεχρι την επομενη χρηση), για αερισμο του εσωτερικου ωστε να αποφευχθουν (παρατεινεις) οι σκουριες.
το 50λιτρο δεν κανει για αμμοβολη

Ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει όταν το κομπρεσέρ πετάει λάδι από τη τάπα πλήρωσης λαδιού?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Αέρος

Αν υπαρχει απαιτησει για χαμηλοτερο (οχι αθορυβο) θορυβο ξεχνας τα monoblock και πας σε κοφλερ με ιμαντες. Οποτε αναγκαστικα ανεβαινεις κοστος-και λιτρα.
Αλλιως μπορεις να κανεις ενα καλουπι-καλλυμα να κοβει το θορυβο αλλα να επιτρεπει και τον αερισμο.

σωστη σκεψη αυτη αλλα νομιζω οτι τις ωρες που θα το εχω μπροστα δλδ 9 πρωι με 1 το μεσημερι και αν χρειαζετε 7-9 το βραδυ ειμαι καλυμενος για το θορυβο
παντος ειδα στο youtube καποια καλουπια και ειναι καλη ''πατεντα'' για τον θορυβο

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Αέρος

σωστη σκεψη αυτη αλλα νομιζω οτι τις ωρες που θα το εχω μπροστα δλδ 9 πρωι με 1 το μεσημερι και αν χρειαζετε 7-9 το βραδυ ειμαι καλυμενος για το θορυβο
παντος ειδα στο youtube καποια καλουπια και ειναι καλη ''πατεντα'' για τον θορυβο

Aν δέν έχεις πρόβλημα μέ τόν θόρυβο σέ ώρες μή κοινής ησυχίας άστα τά καλούπια,τά εργαλεία είναι γιά να φαίνονται καί να δίνουν γοητεία καί χάρη στόν χώρο,καί επίσης νά βλέπεις ανά πάσα στιγμή τά μανόμετρα,καί να τό ανοίγεις κλείνεις χωρίς να σηκώνεις καπάκια καί ιστορίες. -bye-