Εγω μια δεκαετια εχω ενα 25λιτρο και ολες τις δουλειες μου τις κανω χωρις προβλημα (εκτος βαψιμο). Φυσιγμα, καρφωτικο, ξεσκονισμα, αμαξι κλπ.
Τι παθατε ολοι με τα 50-100 κατ’ελαχιστο δεν μπορω να κατανοησω. Εκτος αν καθε μερα, δεν λεω ολη μερα, αδειαζεται το καζανι δεκα φορες για τις δουλειες σας.
Δεν αντιλέγω, καλό το 25άρι για απλό καθάρισμα...
Να γυρίζεις από κλάδεμα ελιές...
Να θες να καθαρίσεις λίγο τα αλυσοπρίονα που έχουν στουμπώσει στα πριονίδια και τα λάδια...
Και να κάνεις 6-7 λεπτά το ένα με το 25άρι... (Εντάξει, το παρακάνω στο καθάρισμα κιόλας, 4 φορές γέμισε στο μεγάλο και 3 στο κλαδευτικό)
Σου σπάνε τα νεύρα και πας σε μεγαλύτερο(Χαμένο δεν θα πάει)
Για τα λάδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Άποψη απόλυτος ερασιτεχνικήΟποτε παιδια απο οτι καταλαβα κοιταζω και αφοβα 24αρι
ο ενδοιασμος μου ηταν και ειναι,(γι αυτο το σκοπο κοιταγα σε 50 ή 100) , οτι θα μπει σε υπογειο οπου και εχω τα εργαλεια μου,ανετος και απλετος χωρος υπαρχει,
απλα απο πανω,δλδ ισογειο, εχει σπιτι και δεν ξερω ποσες φορες θα αδειαζε και θα γεμιζε το 24αρι απο θεμα θορυβου..(μην εχουμε και προβληματα με γειτονες)
Οποτε παιδια απο οτι καταλαβα κοιταζω και αφοβα 24αρι
ο ενδοιασμος μου ηταν και ειναι,(γι αυτο το σκοπο κοιταγα σε 50 ή 100) , οτι θα μπει σε υπογειο οπου και εχω τα εργαλεια μου,ανετος και απλετος χωρος υπαρχει,
απλα απο πανω,δλδ ισογειο, εχει σπιτι και δεν ξερω ποσες φορες θα αδειαζε και θα γεμιζε το 24αρι απο θεμα θορυβου..(μην εχουμε και προβληματα με γειτονες)
Να τον βγαζεις τον αερα, θα μουχλιασει και θα μυριζει...ωραια,θα τσεκαρω τοτε για 50αρι αν ειναι τοσο μικρη η διαφορα χρηματων
η αληθεια ειναι οτι το 100αρι μου φαινοταν λιγο καπως,για ερασιτεχνικη χρηση σαββατοκυριακου
ερωτηση..
επειδη η χρηση θα γινεται μονο σαββατοκυριακο,οταν τελειωνω θα πρεπει να βγαζω τον αερα που θα εχει μεινει μεσα ή μπορω να τον αφηνω μεχρι την επομενη χρηση?
εννοω θα εχει καποιο προβλημα στην πορεια αν μενει ο αερας μεσα για ενα διαστημα 5-6 μερες?
Να τον βγαζεις τον αερα, θα μουχλιασει και θα μυριζει...![]()
Αν υπαρχει απαιτησει για χαμηλοτερο (οχι αθορυβο) θορυβο ξεχνας τα monoblock και πας σε κοφλερ με ιμαντες. Οποτε αναγκαστικα ανεβαινεις κοστος-και λιτρα.
Αλλιως μπορεις να κανεις ενα καλουπι-καλλυμα να κοβει το θορυβο αλλα να επιτρεπει και τον αερισμο.
σωστη σκεψη αυτη αλλα νομιζω οτι τις ωρες που θα το εχω μπροστα δλδ 9 πρωι με 1 το μεσημερι και αν χρειαζετε 7-9 το βραδυ ειμαι καλυμενος για το θορυβο
παντος ειδα στο youtube καποια καλουπια και ειναι καλη ''πατεντα'' για τον θορυβο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.