Εργαλεία Αέρος

Παιδια την απαντηση την δινει το Lidl την επομενη εβδομαδα.

Ειναι βεβαια αερος αλλα ειναι τοσο καλο που αξιζει να αγορασεις κομπρεσερ αν δεν εχεις, ενταξει το εσκισα λιγακι αλλα ετσι ειναι.

42_315477_xl.jpg

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=32985

Για κάτι πιο ισχυρό να παίρνει και βελονάκι 64mm για κάρφωμα ξύλινου δαπέδου, τί να κοιτάξω;
Έμαθα ότι τα Bulle θα αποσυρθούν -έκλεισε η εταιρεία; - και πιθανά να υπάρχει θέμα με ανταλλακτικά και επισκευή στο μέλλον..

Εγώ έχω το παρακάτω καρφωτικό αγορασμένο από τον Παυλάτο εδώ & ~ 3 χρόνια & τα πάει περίφημα παντού.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καλησπέρα.
Ψάχνομαι για κάποιο πιεστικό αέρα, για ερασιτεχνική χρήση, καθαρισμό εργαλείων και δύσκολων σημείων φύσημα σκουπιδιών.
Ηλεκτρικό θα έλεγα.
Κάποια πρόταση;

Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Χαίρετε, θέλω να πάρω ένα πιστόλι βαφής αέρος..
Αλλά έχει διάφορα μπεκ και δεν ξέρω τι να επιλέξω..
Οι δουλειές που θα κανω είναι κανένα Βάψιμο σε ξύλινες επιφάνειες (παντζούρια), διάφορες κατασκευές μου κλπ..
Τι να επιλέξω σε μπεκ;

για πρωτη επιλογη θα αγορασεις πιστολι με το "γενικο" μπεκ 1,6
και καλο ειναι να υπαρχει και το 1,4

Δεν ειναι ασφαλης απαντηση Αντωνη.
Καλο θα ειναι να βρεις πιστολι με εξτρα ανταλλακτικα μπεκ καινα χρησιμοποιεις το καταλληλο ανα περιπτωση. απο 1,2 1,6 2.0 κλπ

Δεν ειναι ασφαλης απαντηση Αντωνη.
Καλο θα ειναι να βρεις πιστολι με εξτρα ανταλλακτικα μπεκ καινα χρησιμοποιεις το καταλληλο ανα περιπτωση. απο 1,2 1,6 2.0 κλπ

Πουλάνε ξεχωριστά μπεκ; για τα asturo πχ?

Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Καλημέρα σε όλους,
Θέλω να αγοράσω πιστόλι βαφής αέρος με το οποίο να μπορώ να βάψω σε κλειστό χώρο άρα να μπορεί να ψεκάσει με χαμηλή ροή / "εκνέφωση" για να μη γεμίζει ο τόπος μπογιά...
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο?

Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Στο μονο που μπορω να βοηθησω ειναι οτι ΔΕΝ σου κανει αυτο που ειχε βγαλει τελευταια το lidl. Βγαζει πολυ πραμα, ακομα και στην πιο χαμηλη σκαλα.

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Στο μονο που μπορω να βοηθησω ειναι οτι ΔΕΝ σου κανει αυτο που ειχε βγαλει τελευταια το lidl. Βγαζει πολυ πραμα, ακομα και στην πιο χαμηλη σκαλα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα το κόστος οπότε δεν με απασχολεί του Lidl. Αυτό που θέλω είναι αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει / προτείνει κάποιο μοντέλο.

Θα αγορασεις πιστολι HVLP με ανω δοχειο LIDL, BULLE, ASTURO, μετα ξεφευγεις σε τιμη και ευκολια/ ποιοτητα SAGOLA, SATA ...
Παρεμπιπτοντως εχω και το πιστολι του lidl με το οποιο εχω βαψει πολλες μεταλλικες κατασκευες και ειμαι ευχαριστημενος.
Επισης τα BULLE ειναι φτηνα τα βρισκεις παντου, οπως και μπεκ βελονες.

Σε ευχαριστω παρα πολυ!

Με αυτα μπορω να βαψω μεσα σε κλειστο χωρο? Μπορεις να μου δωσεις καποιο link σε παρακαλω?

Last edited by a moderator:
Σε κλειστό χώρο νομίζω ότι με κανένα πιστόλι δεν μπορείς να βάψεις αν δεν υπάρχει σύστημα απαγωγής του αέρος στον χώρο.

Ενα παλιο γραφειο (δεν μπορει να παει σε εξωτερικο χωρο) θελω να βαψω σε χωρο 25τ.μ. και παντα με ειδικη μασκα 3Μ με φιλτρα, μη φανταστεις κατι ιδιαιτερο