Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα ο φορτιστής plg 12 a3 δεν φορτίζει την papk 12 b3( 4ah ) υπάρχει κάποιος λόγος που κάναν 2 γραμμές που εξεχουν αριστερά και δεξιά στην μπαταρία? Έναντι μια που έχει η παλιά 12v ? Σκέφτομαι να κόψω την μια.

Αν θυμάμαι καλά, υπήρχε μπαταριά που αν τις έκοβες λίγο τα φτερά έμπαινε κανονικά και σε άλλα παρκ.
Υπήρξε όμως και μια που είχαν αντιμεταθέσει τους πόλους. Οπότε προσοχή

• Like
Reactions: Σωφρον
Καλησπέρα. Tο πολυεργαλειο Parkside pmfw 310 βγαίνει συχνά σε προσφορά ή να ψάξω για κάτι αντίστοιχο από αλλού.

Υποθέτω πως δεν υπάρχει στα καταστήματα , αφού δεν είναι στο φυλλάδιο , σωστά;

σωστα. το βγαζει 1-2 φορες το χρονο

παιδες αν περασει κανεις απο υποκαταστημα το απογευμα ας μας πει τι θα εχει το νεο φυλλαδιο
(να δουμε ποσα απο το τωρινο θα αγορασουμε, να μας μεινει και κανα φραγκο για μετα :) )

• Haha
Reactions: stivi1981
Αν θυμάμαι καλά, υπήρχε μπαταριά που αν τις έκοβες λίγο τα φτερά έμπαινε κανονικά και σε άλλα παρκ.
Υπήρξε όμως και μια που είχαν αντιμεταθέσει τους πόλους. Οπότε προσοχή
αυτο ακριβως οι παλιες 12v max με τα δυο αυτια ειναι διαφορετικες απο τις καινουριες x12team με το ενα αυτι και η πολικοτητα επισης ειναι αναποδη η μια μπαταρια απο την αλλη...οποτε αν κοψεις τα αυτια θα εχεις ενα ωραιο πυροτεχνημα παρεα με τον φορτιστη.
αριστερα η παλια δεξια η καινουρια!

μπαταρια 2 OK.jpg

Last edited by a moderator:
Το έξτρα εκει που γράφει ID δεν ξέρω τι κάνει.. αν γνωρίζει κάνεις ?
η πολικότητα είναι οκ. δουλεύουν και η δυο στο τροχακι . αλλά στο φορτιστή και στο βιδολόγο δεν μπαίνει η νέα.
IMG_20210616_220426.jpgIMG_20210616_220833.jpg

Last edited:
σωστα. το βγαζει 1-2 φορες το χρονο

παιδες αν περασει κανεις απο υποκαταστημα το απογευμα ας μας πει τι θα εχει το νεο φυλλαδιο
(να δουμε ποσα απο το τωρινο θα αγορασουμε, να μας μεινει και κανα φραγκο για μετα :) )

Ευτυχώς, κανένα εργαλείο την επόμενη βδομάδα εκτός από ένα βενζινοκίνητο κουρευτικό για τον κήπο. Ψώνισε άφοβα από τα τρέχοντα :-p

• Like
Reactions: nickolas
χαχα δοξα το θεο!!
ειναι βλεπεις ευκαιρια να ψωνισουμε και τιποτα απο τα μαγαζια
γρασα, τσοκ, κολλες, τρυπανια κλπ κοκοψηνια, τι να πρωτοπρολαβει η δόλια τσεπη :)

• Haha
Reactions: nikfor
Πέρασα πριν λίγο από τοπικό λιντλ για κάτι μπύρες και πήρα τη μέγγενη που έχει αυτή τη βδομάδα κι ένα μυτοτσίμπιδο (τί το θελα?). Η μέγγενη για τη συγκεκριμένη δουλειά που τη θέλω φαίνεται καλή. Το μυτοτσίμπιδο αντίθετα είναι... για τον πέοντα (δε παίρνω συνήθως τέτοια εργαλεία σε φτηνοκαταστάσεις, τώρα τι μου ήρθε, δε ξέρω. Άλλη φορά χωρίς τα γυαλιά δε μπαίνω εκεί μέσα). Βαριέμαι να το πάω πίσω και βλέπω να το χρησιμοποιώ για τσιμπίδα για τα μέταλλα στην ηλεκτροκόλληση. Για ενημέρωση, είχε αρκετά εργαλεία που δεν υπάρχουν στο φυλλάδιο (κομπρεσέρ αέρος, ρούτερ ρεύματος, πλάνες, μπολωνόκλειδα, καρφωτικά κλπ κλπ). Έχουν γεμίσει οι αποθήκες ως φαίνεται λόγω lockdown και τα βγάζουν στη μούγκα.

σε καθε καταστημα σχεδον παντα βγαζουν διαφορα εργαλεια που εχουν σε στοκ εκτος φυλαδιου.
εγω πριν 2 μερες πηρα και το μπουλονοκλειδο μπαταριας
σε βιδα που δεν ελυνε το παλμικο μακιτα που εχω με 160nm
το parkside στην ρυθμιση 400nm την ελυσε αμεσως.

Last edited:
σε καθε καταστημα σχεδον παντα βγαζουν διαφορα εργαλεια που εχουν σε στοκ εκτος φυλαδιου.
εγω πριν 2 μερες πηρα και το μπουλονοκλειδο μπαταριας
σε βιδα που δεν ελυνε το παλμικο μακιτα που εχω με 160nm
το μακιτα στην ρυθμιση 400nm την ελυσε αμεσως.
Ποιο την έλυσε τελικά?

Ποιο την έλυσε τελικά?
σορυ το διορθωσα.το parkside την ελυσε αμεσως.γενικα φαινετε στιβαρη κατασκευη.
ο χρονος θα δειξει ποσο θα αντεξει.
βασικα το πηρα για καποιες συγκεκριμενες χρησεις αλλα και στο οτι εχει την 4αρα μπαταρια και τον φορτιστη οποτε οτι αλλο βγει σκετο σωμα να το παρω

Πήρα σήμερα τη μέγκενη, πολύ διστακτικά για να πω την αλήθεια, καθώς αυτή η μπίλια δεν μου γέμιζε το μάτι. Αλλά ευτυχώς έκανα λάθος.
Παρόλο το φτηνιάρικο ελαφρύ μέταλλο (ίδιο με της βάσης του γωνιακού τροχού νομίζω), η μέγκενη σφίγγει μια χαρά και είναι πραγματικά βολική. Εντάξει, δεν είναι για πολύ βαριές δουλειές αλλά γενικά είναι πολύ εξυπηρετική και ευέλικτη και πιάνει μικρο χώρο στον πάγκο. (y)

Πήρα - αρχικά - το σετ με τα αλφάδια, αλλά μέχρι να φτάσω στο ταμείο ... γύρισα και τα άφησα πάλι πίσω. Υπερβολικά ελαφριά και έμοιαζαν τόσο ευαίσθητα (στο στράβωμα) που δεν ξέρω αν έχει νόημα να τα αγοράσει κανείς για αλφάδια. :confused:
Εντάξει, λογικό με τέτοια τιμή! Μην ζητάμε και παράλογα πράγματα.

Πήρα και σχεδόν όλες τις γωνίες και τα λαμάκια. Για 2€ είναι τζάμπα μου φαίνεται, ειδικά για τις μεγάλες γωνίες.
Καλή κατασκευή, δεν λυγίζουν εύκολα. (y)

Πήρα και τα μαξιλαράκια που φουσκώνουν (το σετ με τα δυο μικρά) και είναι πολύ καλής ποιότητας.
Τα δοκίμασα και λιγο. Εντυπωσιακά! (y)

Ήθελα και τις κατσαβιδόλαμες αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι και τις άφησα στην ησυχία τους :confused:

Και στα δυο Lidl που πήγα (Νέου κόσμου και Καλλιθέας) είχε πάρα πολλά πράγματα από την προηγούμενη αλλά και από παλιότερες προσφορές. :)