Είπαμε το πιτσίλισμα δεν είναι πρόβλημα, λίγο anti spatter σπρέι και τέρμα.
κανουν δουλεια? εχεις καποιο να προτεινεις?
Είπαμε το πιτσίλισμα δεν είναι πρόβλημα, λίγο anti spatter σπρέι και τέρμα.
Το αέριο δεν είναι καθόλου δύσκολο ισα ισα το αντίθετο, αλλά θέλει κάποια χρήματα επιπλέον.το αεριο ειναι αρκετα δυσκολο για ερασιτεχνικη χρηση...
η topshak δεν ήξερα ότι βγάζει και ηλεκτροκολλήσεις και πραγματικά είναι απίστευτο που η ZX7-250 ζυγίζει 1.6kg!!! Υπάρχει και η topshak MIG-250 που προσφέρει MIG,TIG & MMA αλλά σε διπλή τιμή
φανταζομαι οτι θα μπορουσε και η parkside σχετικά εύκολα να εχει και τσιμπιδα για mma. η ερώτηση νομίζω είναι: για εναν αρχάριο που θέλει να κάνει "διάφορες" δουλειές, αξίζει να πάρει μια τέτοια inverter mig αντί για μια inverter mma?
Αν και το 20ρικο παραπάνω από τη γαλλία χτυπάει πολύ στο μάτι στα youtube video που γραφουν "€99", δεν υπάρχει νομίζω κάτι αντίστοιχο σε αυτή την τιμή.
κανουν δουλεια? εχεις καποιο να προτεινεις?
η ηλεκτροκολληση εχει καλες κριτικες στο youtube, αξιζει λετε εναντι μικρης MMA?
Στα 18,39 για 21 Απριλίου !!!και το joom και αλλοι
το joom αυριο θα εχει γωνιακο τροχο μπρασλες τυπου μακιτα με 23 ευρω ολα μαζι με φορους και μεταφορικα
πως να αντισταθει καποιος?![]()
Καλησπερα αρχισε να μου αρεσει η ιδεα του φτηνου ...και το joom και αλλοι
το joom αυριο θα εχει γωνιακο τροχο μπρασλες τυπου μακιτα με 23 ευρω ολα μαζι με φορους και μεταφορικα
πως να αντισταθει καποιος?![]()
Καλησπερα αρχισε να μου αρεσει η ιδεα του φτηνου ...
Επειδη δεν ξανα ψωνισα απο το συγκεκριμενο site εχει τελωνειο ?
την μπαταρια που μπορω να την βρω ? Παιζει να ταιριαζει απο το parkside ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.