Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

MAN0S

Senior Member
14 August 2018
594
Μια προσοχή κύριοι μην μπερδευτεί καποιος κ κανει λαθος αγορα.Αυτο που εχει το lidl την αλλη εβδομάδα,δεν είναι πλακοκαθαριστης,αλλά καθαριστης αρμών.Οι πλακοκαθαριστες έχουν μια μεγάλη βούρτσα,πιο φιλικη στα πλακακια,η οποια εκτείνεται από ρόδα σε ρόδα.

• Like
Reactions: nickolas

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,794
Αθηνα
Έχεις απόλυτο δίκιο Μάνο...
Η skill το αναφέρει και σαν καθάριστη ζιζανίων...!!!

Το κανονικό πως είναι...;
Ρωτάω γιατί πρώτη φορά ακουω/ψάχνω για τέτοια ονομασία εργαλειου(πόσα ακόμη θα υπάρχουν.. )και θα ηταν ενδιαφέρον να γνωρίζουν πιο ακριβώς θα ηταν το σωστο και ιδανικό...

Last edited:

MAN0S

Senior Member
14 August 2018
594
Έχεις απόλυτο δίκιο Μάνο...
Η skill το αναφέρει και σαν καθάριστη ζιζανίων...!!!

Το κανονικό πως είναι...;
Ρωτάω γιατί πρώτη φορά ακουω/ψάχνω για τέτοια ονομασία εργαλειου(πόσα ακόμη θα υπάρχουν.. )και θα ηταν ενδιαφέρον να γνωρίζουν πιο ακριβώς θα ηταν το σωστο και ιδανικό...
Το "κανονικό ",έχει το ίδιο περιπου σχήμα.Η διαφορά είναι ότι έχει μια βούρτσα πολύ μεγαλύτερη, οσο επιτρεπει το μετατροχιο των μπροστα τροχων,και βουρτσες που εχουν διάφορες σκληρότητες.Αν θες να κάνεις εξωτερικα πλακάκια ή πλάκες πεζοδρομίου,αυτό χρειάζεσαι.Αν έχεις πλάκες πεζοδρομίου,κυβολιθους κτλ και βγαίνουν χόρτα ανάμεσα τους,τότε θες αυτό του lidl.

• Like
Reactions: KOSSTV

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,794
Αθηνα
Κατι σαν αυτες Μανο...;
plileitourgiki-ilektriki-vourtsa-katharismou-kai-afairesis-zizanion-Grafner-20949-3.jpg

skoupa-katharismoy-eksartima-multi-mm55-stihl.jpg

• Like
Reactions: MAN0S

enduras1

Moderator
Staff member
Το σετ με τα κλειδιά που έχει αξίζει;;;
Εγώ περιμένω να ξαναφέρει το παρακάτω που έχει κασετίνα
72e3753f14068b3162e71c2239d13683.jpg

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αξίζει ναι.
Ειναι πλήρες και 3/8". Το έχω στο νησί στον παγκο και βολευει η βάση του.

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,064
πατρα
3/8'' ? ενδιαφερον!
εχω το 1/4'' της παρκσαιντ και με εχει βολεψει πολυ
αυτο ειναι ακομα πιο χρησιμο!

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,794
Αθηνα
Τα 3/8 δεν είναι μια κίνησημη σειρά..
Αλλά επειδή είναι μεταξύ 1/4 και 1/2 μπορείς να κάνεις πολύ μεγάλο φάσμα εργασιών...
Η συγκεκριμενη έχει και αντάπτορα με εξαρτηματα για 1/4...πράγμα που την κάνει ακόμη πιο εξυπηρετική ειδικά σε περιπτώσεις όπως αυτή που αναφέρει ο Κυριάκος...
20220423_201752.jpg

Εντωμεταξύ εγω δεν θυμηθηκα καθόλου για τον μετρητή βάθους που ειχε...!!!

Last edited:

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,064
πατρα
εχω σετ 3/8 κινεζικα απο παλια με ανταπτορες και για 1/4 και πραγματι ειναι οτι πεις, αν θες ας πουμε να βιδωσεις γερα ενα ντεξιον χωρις να φοβασαι οτι θα κοψεις καρυδακια ή καστανια. εχω τα καρυδακια 3/8 και σε μετρικο και σε ιντσες.
εχω αγορασει και εξτρα καστανια του λιντλ και σε 1/4 και σε 3/8 γιατι η κινεζα καστανια, ηταν ψυχοβγάλτρα
το σετακι αυτο του λιντλ σιγουρα αξιζει...

lazarefa

AVClub Addicted Member
18 October 2007
1,512
Τα 3/8 δεν είναι μια κίνησημη σειρά..
Αλλά επειδή είναι μεταξύ 1/4 και 1/2 μπορείς να κάνεις πολύ μεγάλο φάσμα εργασιών...
Η συγκεκριμενη έχει και αντάπτορα με εξαρτηματα για 1/4...πράγμα που την κάνει ακόμη πιο εξυπηρετική ειδικά σε περιπτώσεις όπως αυτή που αναφέρει ο Κυριάκος...
View attachment 196893

Εντωμεταξύ εγω δεν θυμηθηκα καθόλου για τον μετρητή βάθους που ειχε...!!!
Κωστή ειδικά για όσους έχουν μοτό (από παπιά μέχρι και μεγάλες μοτοσυκλέτες) τα καρυδάκια 3/8 μπορώ να πω ότι είναι η πιο χρήσιμη σειρά σε καρυδάκια. Η συγκεκριμένη με τον αντάπτορα για 1/4 όπως κι εσύ είπες, θεωρώ ότι είναι πολύ βολική για επισκευές μοτοσυκλέτας.

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,794
Αθηνα
Πολύ καλή κίνηση και πρόσφορα..!!!
Πρώτη φορά βλέπω 20% σε ολα...!!
Από την άλλη δείχνει ότι ακόμη και στην αγοραστική κοινωνία της Γερμανιας,παρολου υπάρχει ηλεκτρονικό eshop, ότι τα πράγματα ούτε και εκεί πάνε καλά για τα Lidl και κατε επέκταση στα Parkside...

kostas k

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,983
Μελίσσια
Καληνέρα κ χρονια πολλα

Αν καποιος πετυχει σε καποιο lidl στην ευρητερη περιοχη της βορειας αττικης να εχει αποθεμα την οξυγονοκοληση ας μου πει

Ευχαριστω

vagos08

AVClub Enthusiast
29 May 2010
1,066
Ρε παιδιά ξέρει κανένας ανά πόσο διάστημα βγάζει τις διατρητες πλάτες?? Έχει και το leroy αλλά έχει 2πλασια+ τιμή!

songless_bird

AVClub Fanatic
8 May 2013
11,638
Νότια Μακεδονία
Ρε παιδιά ξέρει κανένας ανά πόσο διάστημα βγάζει τις διατρητες πλάτες?? Έχει και το leroy αλλά έχει 2πλασια+ τιμή!
Τις είχε πρόσφατα. Η περιοδικότητα κάποιον προϊόντων ποικίλει από 6 μήνες έως 2 χρόνια... Τις συγκεκριμένες Τις βλέπω ανά χρόνο νομίζω.