Το "κανονικό ",έχει το ίδιο περιπου σχήμα.Η διαφορά είναι ότι έχει μια βούρτσα πολύ μεγαλύτερη, οσο επιτρεπει το μετατροχιο των μπροστα τροχων,και βουρτσες που εχουν διάφορες σκληρότητες.Αν θες να κάνεις εξωτερικα πλακάκια ή πλάκες πεζοδρομίου,αυτό χρειάζεσαι.Αν έχεις πλάκες πεζοδρομίου,κυβολιθους κτλ και βγαίνουν χόρτα ανάμεσα τους,τότε θες αυτό του lidl.Έχεις απόλυτο δίκιο Μάνο...
Η skill το αναφέρει και σαν καθάριστη ζιζανίων...!!!
Ηλεκτρικό εργαλείο καθαρισμού ζιζανίων με βούρτσες - Εργαλεία κήπου
Whether you’re removing weeds, moss or small plants from your pathway, patio or even driveway, SKIL electric weed sweepers offer the right solution.www.skil.gr
Το κανονικό πως είναι...;
Ρωτάω γιατί πρώτη φορά ακουω/ψάχνω για τέτοια ονομασία εργαλειου(πόσα ακόμη θα υπάρχουν.. )και θα ηταν ενδιαφέρον να γνωρίζουν πιο ακριβώς θα ηταν το σωστο και ιδανικό...
Αξίζει ναι.Το σετ με τα κλειδιά που έχει αξίζει;;;
Εγώ περιμένω να ξαναφέρει το παρακάτω που έχει κασετίνα![]()
Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ποδήλατο πάντως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει!Αυτο το σετ 1/4 ειναι πολυ καλο ... δοκιμασμενη αντοχη
![]()
Δικαιολογίες!Τον πλακοκαθαριστη...;
Όχι ρε συ τι να τον κάνω...Δεν έχω πλάκες πεζοδρομίου....!!!!
Κωστή ειδικά για όσους έχουν μοτό (από παπιά μέχρι και μεγάλες μοτοσυκλέτες) τα καρυδάκια 3/8 μπορώ να πω ότι είναι η πιο χρήσιμη σειρά σε καρυδάκια. Η συγκεκριμένη με τον αντάπτορα για 1/4 όπως κι εσύ είπες, θεωρώ ότι είναι πολύ βολική για επισκευές μοτοσυκλέτας.Τα 3/8 δεν είναι μια κίνησημη σειρά..
Αλλά επειδή είναι μεταξύ 1/4 και 1/2 μπορείς να κάνεις πολύ μεγάλο φάσμα εργασιών...
Η συγκεκριμενη έχει και αντάπτορα με εξαρτηματα για 1/4...πράγμα που την κάνει ακόμη πιο εξυπηρετική ειδικά σε περιπτώσεις όπως αυτή που αναφέρει ο Κυριάκος...
View attachment 196893Parkside® Σετ κλειδιά με καρυδάκια και bits - Lidl
Parkside® Σετ κλειδιά με καρυδάκια και bits - Υψηλής ποιότητας, απόwww.lidl-hellas.gr
Εντωμεταξύ εγω δεν θυμηθηκα καθόλου για τον μετρητή βάθους που ειχε...!!!
Για σένα θα ψάξω να βρω....!!!Δικαιολογίες!
Τις είχε πρόσφατα. Η περιοδικότητα κάποιον προϊόντων ποικίλει από 6 μήνες έως 2 χρόνια... Τις συγκεκριμένες Τις βλέπω ανά χρόνο νομίζω.Ρε παιδιά ξέρει κανένας ανά πόσο διάστημα βγάζει τις διατρητες πλάτες?? Έχει και το leroy αλλά έχει 2πλασια+ τιμή!