Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ φίλε Κυριάκο, αλλά (χωρίς παρεξήγηση) για 5 ευρώ έκπτωση δεν νομίζω ότι αξίζει η όλη φασαρία.
Επειδή σήμερα κατέβασα την εφαρμογή, η αίσθησή μου είναι ότι η συγκεκριμένη έκπτωση εμφανίζεται σε πελάτες που την έχουν χρησιμοποιήσει κάποιο καιρό, αφού η ίδια η εταιρεία αναφέρει ότι "όσο περισσότερο ψωνίζεις, τόσο κερδίζεις".
Και για να μου φύγει η περιέργεια, μόλις επικοινώνησα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών της Lidl όπου τους ρώτησα γιατί δεν μου εμφανίζεται η συγκεκριμένη προσφορά της Lidl Plus. Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι τα non food κουπόνια, είναι όλα προσωποποιημένα, το οποίο σημαίνει ότι εμφανίζονται κατά περίπτωση στον κάθε πελάτη που έχει ενεργοποιήσει την εφαρμογή, ανάλογα τις μέχρι τότε αγοραστικές του συνήθειες. Πχ κάποιος που συνηθίζει να αγοράζει εργαλειοειδή (όπως εμείς δηλ.) κι έχει ήδη ενεργή την εφαρμογή, εφόσον κατά την έναρξη χρήσης της έχει επιλέξει να εμφανίζονται προσωποποιημένες προτάσεις αγορών (και προφανώς έχει δώσει και τη σχετική συγκατάθεση κατά την έναρξη χρήσης της εφαρμογής), σε αυτόν θα εμφανίζονται κατά καιρούς προσφορές σαν την εν λόγω...
Οπότε έτσι εξηγείται τελικά ότι δεν εμφανίζονται σε όλους, οι non food προσφορές με την εφαρμογή Lidl Plus (τουλάχιστον εκείνες που δεν επισημαίνονται στο φυλλάδιο). Δεν έχει να κάνει με το κατάστημα που θα επιλέξει κανείς στην εφαρμογή.

Καλημέρα!
Εγω εχω εδω και χρόνια το επαναφορτιζόμενο της einhell με την μια μπαταρία. Ικανοποιημένος μια χαρα. Σκεφτόμουνα να παρω αυτο με τις δυο μπαταρίες. Μπαταρίες έχω αρκετές. Το έχεις καιρο; Εντυπώσεις;
Και καιρό το έχω,και είμαι πιο ευχαριστημένος είμαι,από όσο νόμιζα ότι θα είμαι.Παρτο με κλειστα ματια,αφου εχεις μπαταριες.Σε μενα,το θέμα είναι οτι κάνω κ πολλά κοψίματα πάνω σε σκάλα,οπότε 35αρα λαμα + το σώμα + το βάρος,με δυσκολεύει αρκετά.Γι αυτό ήθελα κ κάτι μικρότερο κ ελαφρύτερο,αλλά δυστηχως του lidl δεν είναι με 20αρα ή 25αρα λαμα.Βεβαια,θα το δω από κοντά μήπως αλλάξω γνώμη.

• Like
Reactions: elninioz
Και καιρό το έχω,και είμαι πιο ευχαριστημένος είμαι,από όσο νόμιζα ότι θα είμαι.Παρτο με κλειστα ματια,αφου εχεις μπαταριες.Σε μενα,το θέμα είναι οτι κάνω κ πολλά κοψίματα πάνω σε σκάλα,οπότε 35αρα λαμα + το σώμα + το βάρος,με δυσκολεύει αρκετά.Γι αυτό ήθελα κ κάτι μικρότερο κ ελαφρύτερο,αλλά δυστηχως του lidl δεν είναι με 20αρα ή 25αρα λαμα.Βεβαια,θα το δω από κοντά μήπως αλλάξω γνώμη.
Εφοσον εχεις ηδη μπαταριες αυτο εδω μοιαζει ιδανικο.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: MAN0S
Σ ευχαριστώ! Αυτό έψαχνα εδω και καιρό! Κάποιον που να το χει! Η επομενη αγορα έκλεισε!
Σ ότι αφορά και το δικό μου einhell το εχω περιπου 10 χρόνια. Απόλυτα ικανοποιημένος!
Ναι αργό, ναι δεν εχει την δύναμη των βενζινοκινητήρων αλλα παντα αυτο πιάνω πρωτο!

Πολυ μου αρεσει το προστατευτικο καλυμμα που εχουν καποια αλυσοπριονα οπως το παραπανω Einhell καθως καλυπτει την επικινδυνη περιοχη της λαμας και προστατευει ουσιαστικα απο το kick back.

csm_wsl_profi_im_wald_kickback_047e479763.jpeg

και απο οτι φαινεται, εξτρα ασφαλεια ειναι και το ΓΕΙΣΟ του κρανους

Πολυ μου αρεσει το προστατευτικο καλυμμα που εχουν καποια αλυσοπριονα οπως το παραπανω Einhell καθως καλυπτει την επικινδυνη περιοχη της λαμας και προστατευει ουσιαστικα απο το kick back.

csm_wsl_profi_im_wald_kickback_047e479763.jpeg

Ξεκαθαρα, απλα δυστυχως εποτρεπει καποιες εργασιες χρησιμες σε πτωσεις δεντρων.
Παντως αυτης της κατηγοριας τα αλυσσοπριονα με αυτες τις ταχυτητες περιστροφης αλλα και το αμεσο σταματημα αλυσιδας ειναι τα ασφαλεστερα.
και απο οτι φαινεται, εξτρα ασφαλεια ειναι και το ΓΕΙΣΟ του κρανους
ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!

• Like
Reactions: ΙΝΠ
Τη μετράω με το πολύμετρο και δείχνει 10,3V.
η μετρηση στον 'αερα' σου δινει τκ 10% της πληροφοριας της καταστασης της μπαταριας.
κανονικα μετρας υπο φορτιο .το μηχανημα στο On
αν συνεχίζει και δειχνει το ιδιο, προφανως φταιει κατι αλλο

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: vespas
Εφοσον εχεις ηδη μπαταριες αυτο εδω μοιαζει ιδανικο.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το ξέρω Κυριάκο,αλλά η τιμή του είναι σχεδόν διπλάσια του parkside......Επίσης το τριμερακι που έβαλες παραπάνω, κάνει μια χαρά δουλειά και γίνεται κ χειρός.Οποιος θέλει να μην σκύβει για να κάνει άκρες είναι τρομεράκι.

Το ξέρω Κυριάκο,αλλά η τιμή του είναι σχεδόν διπλάσια του parkside......Επίσης το τριμερακι που έβαλες παραπάνω, κάνει μια χαρά δουλειά και γίνεται κ χειρός.Οποιος θέλει να μην σκύβει για να κάνει άκρες είναι τρομεράκι.

Κοίταξε στα Praktiker που δίνουν 20% έκπτωση αυτές τις ημέρες.

Sent from my iPhone 14 pro max using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: MAN0S
Γειά σας, μιας και δεν έχω χώρο για αεροσυμπιεστή, πιστεύετε είναι καλή λύση αυτός ο μικρός επαναφορτιζόμενος για εργασίες τύπου φύσημα φίλτρων σκούπας, φίλτρων αυτοκινήτου, ηλ. Υπολογιστή κλπ;

Γειά σας, μιας και δεν έχω χώρο για αεροσυμπιεστή, πιστεύετε είναι καλή λύση αυτός ο μικρός επαναφορτιζόμενος για εργασίες τύπου φύσημα φίλτρων σκούπας, φίλτρων αυτοκινήτου, ηλ. Υπολογιστή κλπ;
Όχι, χρειάζεσαι φυσητήρα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Με εναν απλο ρευματος κανεις μια χαρα την δουλεια σου....

Κάτι τέτοιο δηλαδή;;
Ναι..
Τον συγκεκριμενο τον εχω...ειναι υπεραρκετος για αυτα που θες....

• Like
Reactions: lazarefa