Το κυκλωμα της μπαταριας θα ειναι φιλε
Θελει το εργαλειο λιγο ρευμα και το bms κοβει
Βαλε την μπαταρια στο εργαλειο και τους ακροδεκτες του πολυμετρου στις επαφες, ενεργοποιησε το εργαλειο και πες τι δειχνει το πολυμετρο σε volt.
Εαν με ταση απο το τροφοδοτικο δουλευει και η ρυθμιση στροφων, τοτε 102% εχει προβλημα η μπαταριαΛοιπόν….
Με το κουμπί του εργαλείου στο OFF δείχνει 9,95Volt
Με το κουμπί του εργαλείου στο ON δείνει 0,9Volt
Εαν με ταση απο το τροφοδοτικο δουλευει και η ρυθμιση στροφων, τοτε 102% εχει προβλημα η μπαταρια
Τοτε δωσε και μια ταση απο την μπαταρια κατευθειαν στο μοτερ, για να σιγουρεψουμε οτι εχει προβλημα η μπαταριαΗ ρύθμιση στροφών δε δουλεύει.
Δούλευε όμως πρίν γίνει φλαμπέ η πλακέτα.
Τοποθετημένη η μπαταρία με το διακόπτη του μοτερ στο Off δείχνει 0,95 Volt, όταν ανοίγω το διακόπτη στο Οn η μπαταριπα πέφτει στα 0,90 Volt.
πφφφφφφΉ εσύ δεν έχεις καταλάβει τι λέω ή εγώ (δε παιζει αυτό)
Το μοτέρ απ’ευθείας απ’τη μπαταρία είναι νεκρό.
Τοποθετημένη η μπαταρία με το διακόπτη του μοτερ στο Off δείχνει 9,95 Volt, όταν ανοίγω το διακόπτη στο Οn η μπαταριπα πέφτει στα 0,90 Volt.
Τωρα ναιΣε καλύβω τώρα;![]()
Στα υπόψιν για όποιον ενδιαφέρεται, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 2Ah με τον φορτιστή που πωλείται στα 25€, υπάρχει στα κουπόνια της εφαρμογής Lidl plus στα 20€.
Μήπως κάνεις λάθος; Μπήκα πριν λίγο στην εφαρμογή και δεν μου εμφανίζει κάποιο σχετικό κουπόνι Lidl Plus που να ενεργοποιείται από Πέμπτη για το εν λόγω σετ μπαταρία-φορτιστή.Στα υπόψιν για όποιον ενδιαφέρεται, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 2Ah με τον φορτιστή που πωλείται στα 25€, υπάρχει στα κουπόνια της εφαρμογής Lidl plus στα 20€.
Κι όμως υπάρχει.Μήπως κάνεις λάθος; Μπήκα πριν λίγο στην εφαρμογή και δεν μου εμφανίζει κάποιο σχετικό κουπόνι Lidl Plus που να ενεργοποιείται από Πέμπτη για το εν λόγω σετ μπαταρία-φορτιστή.
Κυριάκο μόλις επέλεξα το Νέο Κόσμο και εξακολουθεί να μην το εμφανίζει. Το ίδιο και με άλλα καταστήματα Αττικής αλλά και επαρχίας που δοκίμασα...Κι όμως υπάρχει.
Όπως έχουμε πει τα κουπόνια ενεργοποιούνται σε διαφορετικό χρόνο ανάλογα το επιλεγμένο κατάστημα του καθενός.
Άλλαξε το κατάστημα σου σε Νέος Κόσμος και θα το δεις.
Καλημέρα!Το αλυσοπριονο θα ήθελα,αλλά με δεδομένο ότι έχω ένα επαναφορτιζομενο einhell (2Χ18V),με 35αρα λαμα μάλλον δεν θα προχωρήσω. Προσωπικά χρειάζομαι ένα με 25 λαμα.Αυτο που φέρνει,με χαλάει ότι δεν αναφέρει βάρος,αλλά κ έχει μικρή ταχύτητα κοπής,που είναι κρίσιμος παράγοντας στις κοπες.
Χμ....Κυριάκο μόλις επέλεξα το Νέο Κόσμο και εξακολουθεί να μην το εμφανίζει. Το ίδιο και με άλλα καταστήματα Αττικής αλλά και επαρχίας που δοκίμασα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.