Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οκ, ευχαριστώ!
Eδω θα δεις και μια αξιολογηση/συγκριτικο για το εργαλειο και σε σχεση με εναν Bosch που εχω....

Κάτι τέτοιο δηλαδή;;
Υπάρχουν βασικές διαφορές ανάμεσα σε αεροσυμπιεστές και φυσητήρες στις λειτουργίες αλλά και στη χρήση.
Ειδικά σε χρήση για ηλεκτρονικά κυκλώματα π.χ. υπολογιστές, όπου οι αεροσυμπιεστές υγροποιούν είναι απαραίτητη η χρήση αφυγραντήρα αλλιώς κινδυνεύεις με ζημιές. Επίσης, οι ανεμιστήρες του υπολογιστή θέλουν προσοχή στην πίεση του αέρα γιατί θα διαλυθούν τα πτερύγια.

• Like
Reactions: skare
Υπάρχουν βασικές διαφορές ανάμεσα σε αεροσυμπιεστές και φυσητήρες στις λειτουργίες αλλά και στη χρήση.
Ειδικά σε χρήση για ηλεκτρονικά κυκλώματα π.χ. υπολογιστές, όπου οι αεροσυμπιεστές υγροποιούν είναι απαραίτητη η χρήση αφυγραντήρα αλλιώς κινδυνεύεις με ζημιές. Επίσης, οι ανεμιστήρες του υπολογιστή θέλουν προσοχή στην πίεση του αέρα γιατί θα διαλυθούν τα πτερύγια.
Συμφωνοι αλλα εσυ μιλας για αεροσυμπιεστη διαφορετικο σε σχεση με αυτον που εγινε η συγκριση και εαν θα γινοταν δουλεια...
Νομιζω ουτε υγροποιηση θα κανει αλλα ουτε και θα φυσαει....

Με εναν απλο ρευματος κανεις μια χαρα την δουλεια σου....

Ναι..
Τον συγκεκριμενο τον εχω...ειναι υπεραρκετος για αυτα που θες....
Κωστη, εχω 2 ερωτησεις
Το σωμα του φυσητηρα εχει 2 ή 3 ακροδεκτες?
Οι μπαταριες των Total ταιριαζουν στα Ingco?

Κωστη, εχω 2 ερωτησεις
Αυτο δεν το θυμαμαι..θα το δω..

Ομως ταιριάζουν...
Είχα ανεβάσει και παλιότερα βιντεακι που το έδειχνε αυτό...άμα το ξαναβρώ θα το ανεβάσω...

Κωστη, εχω 2 ερωτησεις

Αυτο δεν το θυμαμαι..θα το δω..

Ομως ταιριάζουν...
Είχα ανεβάσει και παλιότερα βιντεακι που το έδειχνε αυτό...άμα το ξαναβρώ θα το ανεβάσω...

Σχετικά με το εργαλειάκι τύπου Dremel που αναφέρθηκε νωρίτερα, το ίδιο ακριβώς πρόβλημα παρουσίασε και το δικό μου. Μόλις το ζόριζα εμφάνισε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Υπάρχει και σχετικό βιντεάκι στο youtube

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εγώ αντικατέστησα τις διόδους, αλλά πλέον με το που κουμπώνεις την μπαταρία ξεκινάει απευθείας να λειτουργεί. Τελικά αναγκάστηκα να αγοράσω το F.F. Group CMG 12V, το όποιο είναι σχεδόν το ίδιο με το Parkside που είχα. Στην πράξη βέβαια το Parkside ήταν πολύ καλύτερο κατασκευαστικά (σε αυτό δεν κούμπωναν καν, όλες οι βάσεις για τα bits), και κόστιζε τα μισά λεφτά σε σχέση με το F.F. Group.

Από τις προσφορές της Πέμπτης, είχα αγοράσει πέρσι το αντίστοιχο επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο (δεν θυμάμαι αν είναι ο ίδιος κωδικός). Αν και το δούλευα με μόλις 2Ah μπαταρία (τα Lidl δέησαν να φέρουν 4Ah μπαταρία, μόλις πριν κανένα μήνα), μπορώ να πω ότι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος για την χρήση που το θέλω (καθαρά ερασιτεχνική).

Έχω επίσης το κλαδευτήρι και το τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο. Ειδικά το κλαδευτήρι τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω, αν και βλέπω πως πλέον έχουν αλλάξει την σχεδίαση του.

Το σκεφτόμουν σοβαρά για το επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό, αλλά έχω ήδη ένα no name 18V, και ένα βενζινοκίνητο Κraft. Σε reviews που είδα πάντως, φαίνεται αρκετά δυνατό για επαναφορτιζόμενο.

Τελικά δεν κατάφερα να αντισταθώ και το χτύπησα το επαναφορτιζόμενο χλοοκοπτικό. Ελπίζω να βγει εντάξει!
Να ευχαριστήσω με την ευκαιρία τον xxaris, γιατί τελικά πήρα και την μπαταρία με τον φορτιστή και πράγματι έχει κουπόνι που ρίχνει την τιμή στα 20€ (πρακτικά αγοράζεις τζάμπα τον φορτιστή).

• Like
Reactions: xxaris and lazarefa
Τελικά αγόρασα νωρίτερα σήμερα το πιεστικό μπαταρίας 20V που έφεραν καθώς κι ένα σετ μπαταρίας 2ΑΗ - φορτιστή. Πιεστικά είχε άλλα 4, λίγο πριν τις 10 το πρωί που πήγα, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι δεν πρέπει να έφεραν στο εν λόγω κατάστημα πάνω από 10-12 κομμάτια συνολικά. Πολύ λίγα ήταν και τα κλαδευτήρια των 35 ευρώ που έμειναν (3 τον αριθμό).
Επίσης να πω ότι είχαν φέρει και κάποιες σκέτες μπαταρίες 2ΑΗ (γύρω στα 15-20 κομμάτια χοντρικά) στα 20 ευρώ (αντί 25 που τις πουλούσαν τελευταία).
Όλα αυτά στο Lidl Ασπροπύργου.

Το πιεστικο μπαταριας συνδεεται και κατευθείαν στη βρυση βεράντας; (μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει και το σκεφτομαι για μπαλκονι και αυτοκινητο)

Το πιεστικο μπαταριας συνδεεται και κατευθείαν στη βρυση βεράντας; (μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει και το σκεφτομαι για μπαλκονι και αυτοκινητο)
Ναι.

• Like
Reactions: ginosvougas
Μαλλον καποια στιγμη μελλοντικα θα κινηθω και εγω για αγορα τετοιου πιεστικου μπαταριας....εχει τα παντα η Total και ιδια τιμη συνολικα με Parkside...!!!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πριν λίγο έκανα μια πρώτη δοκιμή του πλυστικού μπαταρίας που αγόρασα σήμερα:
Πρώτες εντυπώσεις μπορώ να πω άκρως θετικές. Το δοκίμασα με παροχή νερού βρύσης κι όχι από κουβά (αν και αυτός είναι ένας βασικός λόγος αγοράς του), χάριν ευκολίας για τη δοκιμή. Να πω εδώ ότι σύμφωνα με το φυλλάδιο οδηγιών του μπορεί να τροφοδοτηθεί με νερό βρύσης πίεσης μέχρι 5 bar, η οποία γενικά είναι εντός των ορίων σχεδόν σε κάθε συνήθη οικιακή παροχή νερού. Επίσης η τροφοδοσία μπαταρίας ήταν με μπαταρία 2ΑΗ (κι όχι 4 προς το παρόν).
Ή πίεση της δέσμης είναι αρκετά καλή για μηχανάκι μπαταρίας, και σίγουρα μπορεί να καθαρίσει αρκετές βρωμιές και σε δάπεδα (τη δοκίμασα σε δάπεδο πέτρας και καθάρισε αρκετές μαυρίλες και βρωμιές χωρίς δυσκολία). Επίσης ο θόρυβος είναι ανεκτός και θα τολμήσω να πω λιγότερο ενοχλητικός από ότι θα ανέμενε κανείς για τέτοιο τύπο μηχανήματος. Το ίδιο και οι κραδασμοί/ταλαντώσεις (ανεπαίσθητοι) ενώ και το βάρος με 2άρα μπαταρία δεν κουράζει εύκολα.
Σίγουρα δεν ενδείκνυται για αυτοκίνητα που βούτηξαν στη λάσπη μετά από off road εξόρμηση, αλλά για ένα τυπικό πλύσιμο ακόμα και αυτοκινήτου νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αν και δεν το δοκίμασα ακόμα για πλύσιμο στο μηχανάκι μου, το θεωρώ απίθανο να μην αποδώσει ικανοποιητικά εκεί.
Η μόνη μικρή επιφύλαξη που έχω (απλά επειδή δεν το δοκίμασα ακόμα σε αυτό) είναι στη συμπεριφορά του με παροχή νερού από κουβά, ωστόσο δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα κι εκεί.
Στη συσκευασία υπάρχει και αφροποιητής, τον οποίο δεν δοκίμασα, όπως κι ένα μπουκάλι με υγρό (σαπούνι προφανώς, απλά δεν ασχολήθηκα με αυτό καθόλου προς στιγμήν).
Εν ολίγοις, σαν πρώτη εντύπωση δηλώνω άκρως ικανοποιημένος από την εν γένει εικόνα και πρώτες ενδείξεις απόδοσης του εν λόγω πλυστικού.

Πριν λίγο έκανα μια πρώτη δοκιμή του πλυστικού μπαταρίας που αγόρασα σήμερα:
Πρώτες εντυπώσεις μπορώ να πω άκρως θετικές. Το δοκίμασα με παροχή νερού βρύσης κι όχι από κουβά (αν και αυτός είναι ένας βασικός λόγος αγοράς του), χάριν ευκολίας για τη δοκιμή. Να πω εδώ ότι σύμφωνα με το φυλλάδιο οδηγιών του μπορεί να τροφοδοτηθεί με νερό βρύσης πίεσης μέχρι 5 bar, η οποία γενικά είναι εντός των ορίων σχεδόν σε κάθε συνήθη οικιακή παροχή νερού. Επίσης η τροφοδοσία μπαταρίας ήταν με μπαταρία 2ΑΗ (κι όχι 4 προς το παρόν).
Ή πίεση της δέσμης είναι αρκετά καλή για μηχανάκι μπαταρίας, και σίγουρα μπορεί να καθαρίσει αρκετές βρωμιές και σε δάπεδα (τη δοκίμασα σε δάπεδο πέτρας και καθάρισε αρκετές μαυρίλες και βρωμιές χωρίς δυσκολία). Επίσης ο θόρυβος είναι ανεκτός και θα τολμήσω να πω λιγότερο ενοχλητικός από ότι θα ανέμενε κανείς για τέτοιο τύπο μηχανήματος. Το ίδιο και οι κραδασμοί/ταλαντώσεις (ανεπαίσθητοι) ενώ και το βάρος με 2άρα μπαταρία δεν κουράζει εύκολα.
Σίγουρα δεν ενδείκνυται για αυτοκίνητα που βούτηξαν στη λάσπη μετά από off road εξόρμηση, αλλά για ένα τυπικό πλύσιμο ακόμα και αυτοκινήτου νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αν και δεν το δοκίμασα ακόμα για πλύσιμο στο μηχανάκι μου, το θεωρώ απίθανο να μην αποδώσει ικανοποιητικά εκεί.
Η μόνη μικρή επιφύλαξη που έχω (απλά επειδή δεν το δοκίμασα ακόμα σε αυτό) είναι στη συμπεριφορά του με παροχή νερού από κουβά, ωστόσο δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα κι εκεί.
Στη συσκευασία υπάρχει και αφροποιητής, τον οποίο δεν δοκίμασα, όπως κι ένα μπουκάλι με υγρό (σαπούνι προφανώς, απλά δεν ασχολήθηκα με αυτό καθόλου προς στιγμήν).
Εν ολίγοις, σαν πρώτη εντύπωση δηλώνω άκρως ικανοποιημένος από την εν γένει εικόνα και πρώτες ενδείξεις απόδοσης του εν λόγω πλυστικού.
Θεωρείς πως θα κάνει δουλειά σε έναν θολο αυτοκινήτου που έχει περάσει μέσα από λάσπες?

Κυριάκο με κάποια επιφύλαξη, η αίσθησή μου είναι ότι με λίγη επιμονή μπορεί να τον καθαρίσει, αλλά οριακά.

• Like
Reactions: enduras1 and KOSSTV
Γειά σας, μιας και δεν έχω χώρο για αεροσυμπιεστή, πιστεύετε είναι καλή λύση αυτός ο μικρός επαναφορτιζόμενος για εργασίες τύπου φύσημα φίλτρων σκούπας, φίλτρων αυτοκινήτου, ηλ. Υπολογιστή κλπ;
Σήμερα που πήγα στο lidl έφερε και τον φυσητήρα μαζί με τον αεροσυμπιεστή.. Δεν είναι τόσο δυνατός όπως ένα blower ρεύματος που κοστίζει 20 ευρώ, αλλά μια χαρά κάνει τη δουλειά του για μικροδουλειές. Παλιά τα έδιναν σετ.

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: skare