Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γλυκοκοιτάζω το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι γκαζόν που φέρνουν από την προσεχή Πέμπτη.
Φέρει μπαταρία 2Α τάσης 4V με αυτονομία περίπου 1 ώρα. Έχει κάνεις σχετική εμπειρία επ’ αυτού;
Ήμουν έτοιμος να πάρω ένα της Gardena αλλά με 20€ που δέρνει το Lidl το λες σχεδόν τσάμπα.

Sent from my iPhone 14 pro max using Tapatalk Pro

Είχα πάρει το X12V που άλλαζες κεφαλές και είχε και κοντάρι. Με έχει βολεψει πάρα πολύ. Δεν έχω πολλά μέτρα γκαζόν αλλά είναι πολύ ξεκούραστο στην χρήση.
Με είδαν και 2-3 να το δουλεύω πήγαν το πήραν κι αυτοί.

Είχα πάρει το X12V που άλλαζες κεφαλές και είχε και κοντάρι. Με έχει βολεψει πάρα πολύ. Δεν έχω πολλά μέτρα γκαζόν αλλά είναι πολύ ξεκούραστο στην χρήση.
Με είδαν και 2-3 να το δουλεύω πήγαν το πήραν κι αυτοί.

Υπάρχει κι άλλο δηλαδή που έχει και κοντάρι;
Αυτό θα με ενδιαφέρει περισσότερο. Είναι άλλο προϊόν;

Mονο εργαλεια κηπου εχει το Λιντλ, δυο πλυστικα, ενα 4βολτο μπορτουροψαλιδο, ηλιακους προβολεις κλπ.

• Like
Reactions: KOSSTV
Υπάρχει κι άλλο δηλαδή που έχει και κοντάρι;
Αυτό θα με ενδιαφέρει περισσότερο. Είναι άλλο προϊόν;

Αυτό είναι. Αλλά θα πρέπει να έχεις και μπαταρία και φορτιστή γιατί το είχα πάρει χωρίς αυτά

ccba378892dd31df6c31e423f22dd2c1.jpg

• Like
Reactions: PolydorosDS
Γλυκοκοιτάζω το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι γκαζόν που φέρνουν από την προσεχή Πέμπτη.
Φέρει μπαταρία 2Α τάσης 4V με αυτονομία περίπου 1 ώρα. Έχει κάνεις σχετική εμπειρία επ’ αυτού;
Ήμουν έτοιμος να πάρω ένα της Gardena αλλά με 20€ που δέρνει το Lidl το λες σχεδόν τσάμπα.

Να το παρεις,αλλα αν δεν σε βιάζει,πάρε αυτό με το κοντάρι.Θα κάνεις την δουλειά σου πολύ πιο γρήγορα,πολύ πιο ξεκούραστα κ οπότε θες το αφαιρείς από το κοντάρι κ γίνεται χειρός.Επισης αυτό με το κοντάρι έχει πιο "πλατυ" κοπτικο σε σχέση με αυτό που φέρνει την Πεμτη.Λιγο προσοχή σε όποιο κ αν αγοράσεις,να μην χτυπά συχνά σε πέτρες γιατί στραβώνουν τα μαχαιράκια κ θέλουν ίσιωμα με πενσα.

Αυτο το combo το 20V το πολυεργαλειο, που ειναι και αλυσοπριονο και μπορντουροψαλιδο και μεσινεζα, το προτεινετε εεε? Εχω αμφιβολιες αν θα κανει δουλεια και αν θα αντεχει η 4ah μπαταρια για ελαφρυες εργασιες κηπου, το εχει δουλεψει καποιος να μας βοηθησει?

Επισκέφτηκα σήμερα το απόγευμα το Lidl της Λ. Αθηνών (πλησίον Βιαμάξ, Περιστέρι) για να βρω τα πλαστικά λεβιεδάκια φανοποιίας καθώς και τα κλιπς φανοποιίας για τα οποία είχαμε αναφέρει πριν μερικές μέρες. Δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Τα είχαν πάρει όλα. Αν κάποιος φίλος επισκέφτηκε κατάστημα της αλυσίδας σήμερα, είδε πουθενά τα συγκεκριμένα είδη;
Βρήκα ωστόσο μπαταρίες 20βολτες 2ΑΗ στα 20 ευρώ και πήρα μία, μια που νομίζω ότι αυτή την τιμή για 2άρα δεν θα την ξαναδούμε. Είχε λίγα κομμάτια πάντως από αυτές, άλλα 5 εκτός αυτού που αγόρασα εγώ.

Επισκέφτηκα σήμερα το απόγευμα το Lidl της Λ. Αθηνών (πλησίον Βιαμάξ, Περιστέρι) για να βρω τα πλαστικά λεβιεδάκια φανοποιίας καθώς και τα κλιπς φανοποιίας για τα οποία είχαμε αναφέρει πριν μερικές μέρες. Δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Τα είχαν πάρει όλα. Αν κάποιος φίλος επισκέφτηκε κατάστημα της αλυσίδας σήμερα, είδε πουθενά τα συγκεκριμένα είδη;
Βρήκα ωστόσο μπαταρίες 20βολτες 2ΑΗ στα 20 ευρώ και πήρα μία, μια που νομίζω ότι αυτή την τιμή για 2άρα δεν θα την ξαναδούμε. Είχε λίγα κομμάτια πάντως από αυτές, άλλα 5 εκτός αυτού που αγόρασα εγώ.
Εγώ τα πήρα από το Lidl στην Κωνσταντινούπολεως στο Περιστέρι δίπλα από την Εθνική Οδό.. ειχε αρκετά..

• Like
Reactions: lazarefa
Στου Ν.Κόσμου (Φρειδερίκου Σμιθ), το μεσημέρι που πήγα, είχε ακομα, όπως και πολλές από τις συρταριέρες για τα μικροαντικείμενα που ήταν στο φυλλάδιο την περασμένη βδομάδα.

• Like
Reactions: ΙΝΠ and lazarefa
Εγώ τα πήρα από το Lidl στην Κωνσταντινούπολεως στο Περιστέρι δίπλα από την Εθνική Οδό.. ειχε αρκετά..
Αύριο θα κοιτάξω πρώτα στα Lidl Ασπροπύργου κι αν δεν τα βρω κι εκεί, θα κάνω και μια βόλτα στο Lidl επί της Κων/πολεως (Κηφισός).
Κωστή, αν τυχόν άνοιξες το σετ με τα λεβιεδάκια φανοποιίας, σου φαίνονται αξιοπρεπή σαν ποιότητα; Πιστεύεις θα κάνουν σωστά τη δουλειά για την οποία προορίζονται;

Συγνώμη Κυριάκο, δεν το πρόσεξα.
Αύριο νωρίς πρωί θα κοιτάξω Ασπρόπυργο όπως προανέφερα (θέλω να κάνω και μια επιστροφή παρεπιπτόντως), κι αν δεν βρω κι εκεί θα σου πω αν είναι.
Σε υπερευχαριστώ όπως και να χει.

• Like
Reactions: enduras1
Κωστή, αν τυχόν άνοιξες το σετ με τα λεβιεδάκια φανοποιίας, σου φαίνονται αξιοπρεπή σαν ποιότητα; Πιστεύεις θα κάνουν σωστά τη δουλειά για την οποία προορίζονται;
Λάζαρε μου φαινεται εκ πρώτης όψεως μια χαρά.. εχουν μια ελαφρυα ευκαμψια/ελαστικότητα οπως θα πρέπει αλλά φανεί στην χρήση σε δοκιμή...
Παντως τα κλιπς είχαν εξαφανιστεί σε σχέση με τα λεβιεδακια...

• Like
Reactions: lazarefa
Τα κλίπς είναι όλη η ιστορία γιατί αναλόγως το αυτοκίνητο είναι από δυσεύρετα μέχρι εξαφανισμένα. Πιθανόν το 95% των κλίπς που έχει το βαλιτσάκι δεν θα σας χρειαστεί ποτέ αλλά ας υπάρχουν - δεν τρέχει και τίποτα.
Τα λεβιεδάκια είναι μικρότερης σημασίας. Με ένα καλό λεπτό κατσαβίδι κάνεις την ίδια δουλειά. Ούτως ή άλλως αυτό που παίζει ρόλο είναι πόσο «ήρεμα, απαλά και τοπικά» θα ξεκουμπώσεις το κλίπ. Αν είσαι ο Κόναν ο βάρβαρος και σπάτουλα ΩΡΛ να χρησιμοποιήσεις ζημιά θα κάνεις.
Φυσικά κατά 98% μετά την εξαγωγή το κλίπ θα είναι για πέταμα, μην σας απασχολεί αν έχετε ανταλλακτικό.

• Like
Τα κλίπς είναι όλη η ιστορία γιατί αναλόγως το αυτοκίνητο είναι από δυσεύρετα μέχρι εξαφανισμένα. Πιθανόν το 95% των κλίπς που έχει το βαλιτσάκι δεν θα σας χρειαστεί ποτέ αλλά ας υπάρχουν - δεν τρέχει και τίποτα.
Τα λεβιεδάκια είναι μικρότερης σημασίας. Με ένα καλό λεπτό κατσαβίδι κάνεις την ίδια δουλειά. Ούτως ή άλλως αυτό που παίζει ρόλο είναι πόσο «ήρεμα, απαλά και τοπικά» θα ξεκουμπώσεις το κλίπ. Αν είσαι ο Κόναν ο βάρβαρος και σπάτουλα ΩΡΛ να χρησιμοποιήσεις ζημιά θα κάνεις.
Φυσικά κατά 98% μετά την εξαγωγή το κλίπ θα είναι για πέταμα, μην σας απασχολεί αν έχετε ανταλλακτικό.
Αποστολη τα λεβεδιακια δεν νομιζω οτι τοσο χρησιμα στην εξαγωγη κλιπς οσο στα οβαλοειδη/κουμπαριστα πλαστικα οπου θελει ειδικη κουρμπα για να μπει και συνχρονος να φερει αντισταση σε αλλο πλαστικο ωστε να ξεκουμπωσει......και μερικα εξ αυτων εχουν αυτο το σχημα...εαν ηταν για αφαιρεσει κλιπς μονο δεν θα αγοραζα εγω...

• Like
Σε αυτά Κώστα το βρίσκω δύσκολο να κάνεις δουλειά με αυτά τα εργαλεία αν δεν έχουν κλίπς.
Οσο ελαστικά κι αν είναι παραμένουν αρκετά σκληρά και θέλουν ένα μικρό ζόρι, δεν ξέρω αν θα αντέξουν.
Εν πάσει περιπτώσει, θα φανεί στο γήπεδο.

• Like
Reactions: KOSSTV