Διάβασε αυτό το μήνυμα για να καταλάβεις πως λειτουργούν τα κουπόνιαΕπειδη με ενδιαφερει αυτη στην φωτο σου και δεν βλεπω το κουπονι στην εφαρμογη μου, ξερεις πως μπορω να το βρω?
Διάβασε αυτό το μήνυμα για να καταλάβεις πως λειτουργούν τα κουπόνιαΕπειδη με ενδιαφερει αυτη στην φωτο σου και δεν βλεπω το κουπονι στην εφαρμογη μου, ξερεις πως μπορω να το βρω?
Δυστυχώς η εφαρμογή του Λιντλ "βγάζει" κουπόνια με βάση τις προηγούμενες αγορές και όχι στάνταρ για όλους.Επειδη με ενδιαφερει αυτη στην φωτο σου και δεν βλεπω το κουπονι στην εφαρμογη μου, ξερεις πως μπορω να το βρω?
Τελικα οτι ήθελα το βρήκα σήμερα!Λόγο δουλειάς παντα παω απόγευμα την ημέρα που βγαίνουν οι προσφορές. Τις πιο πολλές φορες αυτα που θελω δεν τα προλαβαίνω..
Είναι μεγάλη η ζήτηση; Φέρνουν λιγότερα πλεον;.. Lidl knows
Καλορίζικα..!!!
Ναι το παρατήρησα και εγω! θα βαλω σίγουρα κατι από κάτω.Καλορίζικα..!!!
Πρόσεχε επειδή είναι στον αέρα μην τις φορτώσεις πολύ...!!!
Τα πλαστικά δεν είναι και πολύ σκληρά/δυνατα..
Εγώ θα έβαζα ραφακι από κάτω...
Οι πλαστικες συρταριερες της Τactix κατά την γνώμη μου ειναι απο τις καλύτερες που κυκλοφορούν...Συγκριτικά με μια ραφιερα της tactix που είχα αγοράσει πριν χρόνια από το eshop (δεν βλέπω να την έχει τώρα) υπολείπεται σε ποιότητα κατασκευής, μιας και η tactix έχει σκληρότερα πλαστικά και στοπ στα συρταρακια, αλλά είναι και πολύ μικρότερη και ακριβότερη από αυτήν του Λιντλ.
Κατά τη γνώμη μου αξίζει η αγορά της λόγω μεγέθους και τιμής!
Μπορεί να παω να παρω αλλες δυο. Αν θα βρω βέβαια!Παιδες, οι συρταριες του Lidl ειναι κατα τη γνωμη μου value for money, δεν βρισκεις πουθενα τετοιες διαστασεις με τοσο λιγα λεφτα. Εχουν και αξιοπρεπεστατη αντοχη.
Σε καμμια απο πολλες που εχω στο εργαστηριο χρονια τωρα, δεν εχω δει σημαδια 'κοπωσης΄, ουτε σε αυτες που σηκωνουν βαρος σιδερενιων εξαρτηματων.
Παρτε να'χετε γιατι αν δεν ξαναφερει, με 10 και 12 ευρω δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει τιποτε παραπλησιο.
Να τον πάρεις...1600w είναι υπεραρκετά για χαρμανια κολλάς,σοβαδων και επισκευαστικων...Καμιά ιδέα για τον αναδευτήρα που έχει αυτές τις μέρες????
Για μπετό έχουμε χέρια....Να τον πάρεις...1600w είναι υπεραρκετά για χαρμανια κολλάς,σοβαδων και επισκευαστικων...
Ενδεχομενος και για μπετο θα κανει αλλά με προσοχή...
Τώρα να πω την αλήθεια την κόλληση WIG δεν την ήξερα. Μοιάζει με την TIG αλλά χωρίς αέριο.Έχουν ξεφύγει σε σχεδίαση (και τιμή μάλλον) τα Parkside Performance ή είναι ιδέα μου;
![]()
PARKSIDE PERFORMANCE® Inverter-Schweißgerät »PTMI 180 …
PARKSIDE PERFORMANCE® Inverter-Schweißgerät »PTMI 180 A1«, WIG / MMA, mit Tragegurtwww.lidl.de
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.