Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σήμερα επισκέφτηκα το κατάστημα του Ασπρόπυργου για να κάνω μια επιστροφή και με την ελπίδα μήπως βρω τα λεβιεδάκια φανοποιίας και τα αντίστοιχα κλιπς.
Για καλή μου τύχη βρήκα ένα σετ λεβιεδάκια που ήταν και το μοναδικό που τους είχε απομείνει. Σε ότι αφορά τα κλιπς, απολύτως τίποτα...

Ειχα πάρει κάποτε ενα σακουλάκι με διάφορα κλιπς απο ebay .Να πω την αλήθεια εχει μείνει στο κουτί με τα " πράγματα για το αμάξι " που εχω παρέα με κλέφτες καλωδίων καποιες ασφάλειες κλπ. Ειναι το μονο σακουλάκι που δεν εχω χρειαστεί και ανοίξει ποτέ . Κανα 2 φορές που χρειάστηκα βρήκα στην αγορά (δεν ημουν στο σπιτι που ειχα το κουτι ) και στην τελική το κάθε αμαξι εχει συγκεκριμένα πολλές φορές . Τα λεβιεδάκια δε που ειχα παρει πάλι απο ebay (πορτοκαλί με διάφορα μεταλλικά για να βγάζεις στερεοφωνικά κλπ) εχουν χρησιμεύσει πολλές φορές (αν βγάζει πλαστικά σε αμάξι βολεύουν τα 2 ζούνε μόνιμα στο αμαξι ) . Το βασικό χαρακτηριστικό ειναι οτι εχουν μαλακο πλαστικό δεν χαράζουν τα πλαστικα του αυτοκινήτου .Είναι απο τα αναλώσιμα εργαλεία δηλαδη

• Like
Reactions: ΙΝΠ
Καλησπέρα. Έχει πάρει κανείς το χλοοκοπτικο που έχει σήμερα? Να μας πει την γνώμη του?

Καλως τον!

Ενας φιλος με ρωτουσε το ιδιο πραγμα αλλα δυστυχως δεν εχω αποψη για το συγκεκριμενο μηχανημα.
Βλεπω ομως οτι υπαρχει ενα φτηνοτερο και λιγο μικροτερο χλοοκοπτικο της Bosch σε προσφορα απο το eshop. Δες αν σε βολευει.

Ριξε μια ματια και στις μηχανες της Τοtal η οποια φαινεται να ειναι μια ανερχομενη και αξιοπιστη μαρκα.

Την parkside, αν και φαινεται καλοφτιαγμενη και προσεγμενη, δεν θα την προτιμουσα σε τετοια τιμη.

το θελω πολυ για την δουλεια μου ως ξυλουργος και δεν θελω να μπλεξω με αλλη εταιρια, μιας που εχω μπαταριες parkside & bosch 18v.
Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο εργαλειο, παντα ελαφρυ και μικρο, για μικροκοπες ακριβειας ξυλο και μελαμινης?

Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο εργαλειο, παντα ελαφρυ και μικρο, για μικροκοπες ακριβειας ξυλο και μελαμινης?
Έχει ένα 12βολτο η Stihl στα 175€. Αυτό του λιντλ όταν το φέρει με το καλό, να την στήσεις από νωρίς γιατί το περιμένουμε πολλοί... 😁
Αλλά κοπές ακριβείας και αλυσοπρίονο δεν πάνε μαζί. Τι ακριβώς θες να κάνεις;

• Like
Reactions: euromaster

Σίγουρα ψάχνεις αλυσοπρίονο;

ελεγα μπας και υπηρχε καποιο εργαλειο να αντικαταστησω τα ιαπωνικα πριονακια tajima, οσο γινεται δηλ γιατι η κοπη στο χερι δεν μπορει να εινια ακριβειας

Μπαμπη το αλυσοπριονο το θελω για να κοβω καμια ταβλα μακρυα, ή καδρονακια αντι για αλυσοπριονο, δεν κανει για κοπες ακριβειας το ξερω.

Μπαμπη το αλυσοπριονο το θελω για να κοβω καμια ταβλα μακρυα, ή καδρονακια αντι για αλυσοπριονο, δεν κανει για κοπες ακριβειας το ξερω.
Σπαθοσεγα θες..Όχι αλυσοπριονο για την χρήση που αναφέρεις...

Επειδή ανέφερες και μελαμίνη νόμιζα οτι ήθελες να γράψεις μικρό δισκοπρίονο και έκανες λάθος.

ελεγα μπας και υπηρχε καποιο εργαλειο να αντικαταστησω τα ιαπωνικα πριονακια tajima, οσο γινεται δηλ γιατι η κοπη στο χερι δεν μπορει να εινια ακριβειας
Δισκοπρίονο θες. Τα αλυσοπρίονα αυτά είναι για κλαδέματα και μικρά καυσόξυλα.

λιγο μπερδεμενα τα ειπα γιατι δεν εχω βρει εως τωρα το εργαλειο που αναφερω. θα βολευε πολυ να εχει την λαβη του μικρου αλυσοπριονου αλλα να εχει αλλο συστημα κοπης και να κανει καθαρη κοπη, πχ mini δισκοπριονο, ή mini τροχος με δισκακι για ξυλο, δηλ σε γενικε γραμμες ενα πολυ μικρο εργαλειο-κοπτικο να δουλευεται με το ενα χερι.

Σπαθοσεγα θες..Όχι αλυσοπριονο για την χρήση που αναφέρεις...
Κωστη, σπαθοσεγα εχω δεν με βολευει και δεν δουλευεται με το ενα χερι αλλα ουτε και αυτη κανει καθαρες κοπες.

Αυτό που έβαλε ο Μπάμπης το έφερνε κατά καιρούς στο Λιντλ (PHKSA 12) - νομίζω τελευταία φορά το είχε φέρει πριν κάποια χρόνια. Είναι για μικρά πάχη ξύλου, για τάβλες που έγραψες δεν κάνει.