Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επειδη με ενδιαφερει αυτη στην φωτο σου και δεν βλεπω το κουπονι στην εφαρμογη μου, ξερεις πως μπορω να το βρω?
Δυστυχώς η εφαρμογή του Λιντλ "βγάζει" κουπόνια με βάση τις προηγούμενες αγορές και όχι στάνταρ για όλους.
Ίσως γι'αυτό δεν στο έβγαλε.
Αν δεν της ήθελα και τις δύο θα σου έδινα την μία με μεγάλη χαρά.

Όπως έργαψα προ 15ημέρου στο άλλο μήνυμα, είναι τσεκαρισμένο όπως είπε και ο Κυριάκος ότι η εφαρμογή στα λεγόμενα "non food" προιόντα, ότι προσφορές Lidl Plus δεν φαίνονται ήδη στο αντίστοιχο φυλλάδιο εμφανίζονται κατά περίπτωση σε όποιον έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή, με βάση τις προηγούμενες αγορές του. Με άλλα λόγια η εφαρμογή "μαθαίνει" όσο περνά ο καιρός που την έχει εγκαταστήσει κάποιος, τι συνήθως προτιμά ο κάτοχός της να αγοράζει από τα Lidl (πχ εργαλεία) και με βάση αυτή τη γνώση (άρα χρειάζεται να δώσουμε και συγκατάθεση για φουλ πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα των αγορών μας), κατά διαστήματα παρέχει στον κάτοχο της εφαρμογής με τρόπο "random" ας πούμε, διάφορες εκπτώσεις που μπορεί να τον ενδιαφέρουν,
Έτσι, σε εμένα πχ που την εγκατέστησα πολύ πρόσφατα και δεν είχα καμία προηγούμενη αγορά με την εφαρμογή, όταν σε κάποιους όπως τον Κυριάκο πχ, παρείχε έκπτωση για αγορά μπαταρίας εργαλείου, δεν μου έδινε καμία έκπτωση, γιατί απλά έπρεπε να έχω ήδη κάνει αρκετές (το πόσες είναι σχετικό) αγορές ανάλογων προιόντων (εργαλείων) χρησιμοποιόντας την (που δεν την είχα).
Έτσι δουλεύει η εφαρμογή, καλώς ή κακώς.

Λόγο δουλειάς παντα παω απόγευμα την ημέρα που βγαίνουν οι προσφορές. Τις πιο πολλές φορες αυτα που θελω δεν τα προλαβαίνω..
Είναι μεγάλη η ζήτηση; Φέρνουν λιγότερα πλεον;.. Lidl knows
Τελικα οτι ήθελα το βρήκα σήμερα!😂
Οι δυο εργαλειοθήκες μπήκαν ήδη!
View attachment IMG_20230508_221827.jpg

Τελικα οτι ήθελα το βρήκα σήμερα!😂
Οι δυο εργαλειοθήκες μπήκαν ήδη!
View attachment 215002
Καλορίζικα..!!!
Πρόσεχε επειδή είναι στον αέρα μην τις φορτώσεις πολύ...!!!
Τα πλαστικά δεν είναι και πολύ σκληρά/δυνατα..
Εγώ θα έβαζα ραφακι από κάτω...

Καλορίζικα..!!!
Πρόσεχε επειδή είναι στον αέρα μην τις φορτώσεις πολύ...!!!
Τα πλαστικά δεν είναι και πολύ σκληρά/δυνατα..
Εγώ θα έβαζα ραφακι από κάτω...
Ναι το παρατήρησα και εγω! θα βαλω σίγουρα κατι από κάτω.
Ευχαριστώ!

• Like
Reactions: KOSSTV
Ολες οι αναρτημενες πλαστικες συρταριερες που εχω (οπως και αυτη του lidl) ασχετου ποιοτητας με την παροδο του χρονου, αλλά και λογω βαρους, αρχιζουν να κρεμανε. Ετσι θα πρεπει να μπει απο κατω καποια στηριξη (οπως εγραψε και ο Κωστης).
Μονο οι μεταλλικες που εχω δεν παιρνουν χαμπαρι τιποτα.
Παντως, αυτες του lidl ειναι πολυ καλης ποιοτητας - και φτηνες. Προφανως και αγορασα αλλες 2 σημερα ... γιατι ποτε δεν φτανουν!

Οι εργαλειοθήκες είναι μεγάλες, χωρούν πολλά πράγματα, έχουν χωρίσματα και είναι σε πάρα πολύ καλή τιμή ακόμα και χωρίς το κουπόνι (πόσο δε μάλλον με το κουπόνι). Όμως δεν έχουν σκληρά πλαστικά όπως γράφει και ο Κωστής παραπάνω και δεν έχουν στοπ για να μη βγαίνουν εντελώς τα συρταράκια.

Συγκριτικά με μια ραφιερα της tactix που είχα αγοράσει πριν χρόνια από το eshop (δεν βλέπω να την έχει τώρα) υπολείπεται σε ποιότητα κατασκευής, μιας και η tactix έχει σκληρότερα πλαστικά και στοπ στα συρταρακια, αλλά είναι και πολύ μικρότερη και ακριβότερη από αυτήν του Λιντλ.

Κατά τη γνώμη μου αξίζει η αγορά της λόγω μεγέθους και τιμής!

• Like
Reactions: KOSSTV and ΙΝΠ
Συγκριτικά με μια ραφιερα της tactix που είχα αγοράσει πριν χρόνια από το eshop (δεν βλέπω να την έχει τώρα) υπολείπεται σε ποιότητα κατασκευής, μιας και η tactix έχει σκληρότερα πλαστικά και στοπ στα συρταρακια, αλλά είναι και πολύ μικρότερη και ακριβότερη από αυτήν του Λιντλ.

Κατά τη γνώμη μου αξίζει η αγορά της λόγω μεγέθους και τιμής!
Οι πλαστικες συρταριερες της Τactix κατά την γνώμη μου ειναι απο τις καλύτερες που κυκλοφορούν...
Έχω πάρει 2 μεγάλες και 2 μικρές...
Από 35 ευρώ η 2 μεγάλες και από 17 οι μικρές..
Ο σκελετός,το πλαστικό κατασκευής,η εργονομία και το στοπ στα συρτάρια την κάνουν πολύ ανώτερη από του Lidl για αυτο και τις έχω επιλέξει...Δεν συγκρίνονται..

Συγουρα αυτές με μεταλλικό σκελετό είναι οι καλύτερες και στιβαροτερες και χρειάζονται στο κομμάτι αποθηκεύσης βιδών,προκων και άλλων μικρων μεταλλικών εξαρτημάτων που προσθέτουν πολύ ευκολα βάρος..αλλά οι Tactix μια χαρά κρατούν ως τώρα...

Παιδες, οι συρταριες του Lidl ειναι κατα τη γνωμη μου value for money, δεν βρισκεις πουθενα τετοιες διαστασεις με τοσο λιγα λεφτα. Εχουν και αξιοπρεπεστατη αντοχη.

Σε καμμια απο πολλες που εχω στο εργαστηριο χρονια τωρα, δεν εχω δει σημαδια 'κοπωσης΄, ουτε σε αυτες που σηκωνουν βαρος σιδερενιων εξαρτηματων.

Παρτε να'χετε γιατι αν δεν ξαναφερει, με 10 και 12 ευρω δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει τιποτε παραπλησιο.

• Like
Reactions: ΙΝΠ and elninioz
Παιδες, οι συρταριες του Lidl ειναι κατα τη γνωμη μου value for money, δεν βρισκεις πουθενα τετοιες διαστασεις με τοσο λιγα λεφτα. Εχουν και αξιοπρεπεστατη αντοχη.

Σε καμμια απο πολλες που εχω στο εργαστηριο χρονια τωρα, δεν εχω δει σημαδια 'κοπωσης΄, ουτε σε αυτες που σηκωνουν βαρος σιδερενιων εξαρτηματων.

Παρτε να'χετε γιατι αν δεν ξαναφερει, με 10 και 12 ευρω δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει τιποτε παραπλησιο.
Μπορεί να παω να παρω αλλες δυο. Αν θα βρω βέβαια!

• Like
Reactions: Χιωτης
Από την πρώτη φορά που τις έφερε έχω 2. Την δεύτερη φορά πήρα ακόμα 4 δύο μια από κάθε σχέδιο. 2 πήγαν στην Χίο.
Οι 5 με τα μικρά συρταρακια είναι τίγκα στις βίδες κάθε είδους και δεν έχουν κάνει κιχ είναι όμως σε συρταριερα και όχι αναρτημένες στον τοίχο.

Οπως ειχα γραψει και παλιοτερα προβλημα ειχα με αυτην με τα μεγαλα συρταρια και τα μικρα στην μεση...
Γιατι τα "νευρα" στα πλαστικα ειναι μονο 2 στην μεση και εαν φορτωσεις τα μεγαλα συρταρια σιγα-σιγα κανει κοιλια.. και στο τελος θα σπασει απο το βαρος...
Εμενα εσπασε στην βαση του...
Την αλλη με μονο συρταρια την εχω και εγω φουλ φορτωμενη εχει λιγο παρει κλιση απο το βαρος στην μεση λιγο....αλλα προς ωρα δεν εχει κατι...

154964-3ff36b3967fbdbe9b6418bffb271958d.jpg

Το προβλημα μου εντοπιζεται εδω...
20230502_123304.jpg

Οπτικα και μονο της Tactix ειναι ενα level πιο πανω...μικρες και μεγαλες....!!!

154965-e83cec75ed3cff3195e7d517988b5cf8.jpg

Για να μην παρεξηγηθω δεν ειπα να μην παρει καποιος αλλα να προσεξει που και πως θα τις βαλει..αλλα κυριοτερα ποσο θα τις φορτωσει...

Καμιά ιδέα για τον αναδευτήρα που έχει αυτές τις μέρες????
Να τον πάρεις...1600w είναι υπεραρκετά για χαρμανια κολλάς,σοβαδων και επισκευαστικων...
Ενδεχομενως και για μπετο θα κανει αλλά με προσοχή...

Να τον πάρεις...1600w είναι υπεραρκετά για χαρμανια κολλάς,σοβαδων και επισκευαστικων...
Ενδεχομενος και για μπετο θα κανει αλλά με προσοχή...
Για μπετό έχουμε χέρια....
Από τα 12 με έπαιρνε ο πατέρας μου μαζί και έκανα χαρμάνια....μαρμαρας θεός σχωρεστον

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς, αν πωλούνται κάπου Αθήνα, μύτες για το κολλητήρι μπαταρίας PLKA 4 B3 σε λογική τιμή;
Το σέρβις των parkside τις έχει 7 ευρώ την μία (χωρίς τα μεταφορικά), ενώ το κολλητήρι ολόκληρο το είχα πάρει 12-13.
Αλλιώς να ρίξω παραγγγελία στο ali.

Έχουν ξεφύγει σε σχεδίαση (και τιμή μάλλον) τα Parkside Performance ή είναι ιδέα μου;
Τώρα να πω την αλήθεια την κόλληση WIG δεν την ήξερα. Μοιάζει με την TIG αλλά χωρίς αέριο.
https://safe-welding.com/wig-welding-clean-process-with-underestimated-health-risk/

• Like
Reactions: enduras1