Είχε βάλει πριν 20 ημέρες περίπου με διάφορα παρελκόμενα πιστόλι, μούφες και καρούλι για το λάστιχο.
Κρίμα, το έχασα…

Είχε βάλει πριν 20 ημέρες περίπου με διάφορα παρελκόμενα πιστόλι, μούφες και καρούλι για το λάστιχο.
Μπορεί να βρεις κάνα περισευα πουθενά!Κρίμα, το έχασα…![]()
Αν το βρω μεχρι μεθαυριο θα στο φερω.Κρίμα, το έχασα…![]()
τη βρήκα και την πήρα χθες στο κατάστημα του Νέου Κόσμου (στη Φρειδερίκου Σμιθ). είχε ακόμη 2 κομμάτια χθες βράδυ στο κλείσιμο.Πήγα να πάρω τη σκούπα το Σάββατο αλλά ήταν εξαφανισμένη και στα 3 καταστήματα. Τι πανικός... Ξέρετε αν την βγάζουν πιο συχνά μέσα στον χρόνο ή είναι ετήσια προσφορά;
Κόστιζε 36 ευρώ μαζί με καρούλι τοίχου και δεν είχε καμία σχέση με τα κλασσικά λάστιχα που φέρνει συνήθως. Πολύ καλύτερη ποιότητα.Κρίμα, το έχασα…![]()
Στο πρώτο που είχα πάρει, είχε μπλοκάρει ένα μπιτάκι στο τσοκ και δεν έβγαινε τίποτα. Ίσως να έφταιγε και το κινέζικο μπιτ.Τόσες πολλές βλάβες έχει το παλμικο??εγώ το δούλεψα ελάχιστα...λέτε να μας κρεμάσει?
Εψαχνα και εγω για αυτην υην λαμα αλλα δεν την βρηκα...Για τρόφιμα πήγα αλλά είδα τους δίσκους κοπής, πολύ ωραία συσκευασία λέω, ας τους πάρω. Δίπλα είχε τις λάμες, βλέπω μία και λέω τέτοια δεν έχω, ας την πάρω (εννοείται βέβαια ότι δεν κοίταξα για ποιά υλικά είναι) στο σπίτι διαπίστωσα ότι είναι για δομικά. Ψάχνω να βρω τοίχο να κόψω
View attachment 233672
Είχε αρκετούς στην Λυκόβρυση, αλλά πήγα στις 08:00.Εψαχνα και εγω για αυτην υην λαμα αλλα δεν την βρηκα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.