Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήγα να πάρω τη σκούπα το Σάββατο αλλά ήταν εξαφανισμένη και στα 3 καταστήματα. Τι πανικός... Ξέρετε αν την βγάζουν πιο συχνά μέσα στον χρόνο ή είναι ετήσια προσφορά;
τη βρήκα και την πήρα χθες στο κατάστημα του Νέου Κόσμου (στη Φρειδερίκου Σμιθ). είχε ακόμη 2 κομμάτια χθες βράδυ στο κλείσιμο.

Λαγωνικο σκετο εισαι βρε δαιμονα! Ολη η Ελλαδα μια γειτονια για σενα!
Φανταζομαι οτι οι εκπροσωποι του Lidl να εχουν ματια και να παρακολουθουν την σελιδα μας...

...οποτε αντε και υπευθυνος προμηθειων στα μη τροφιμα/non food, για να εχουμε και απλετο inside Lidl information :)

• Haha
Reactions: madblack
Εγώ θα ήμουν πολύ φειδωλος με την συγκεκριμένη προσφορά...το παλμικο τεινει να γίνει το υπ' αριθμον 1 εργαλείο σε επιστροφή από βλάβες...
Το να γίνεται έκπτωση και πώληση σε συγκεκριμένα μαγαζια κάτι λέει..

Σωστή η παρατήρηση του Κωστή. Εφόσον δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να πωλείται το συγκεκριμένο πχ εργαλείο με σημαντική έκπτωση στα εν λόγω καταστήματα (τέτοιος λόγος θα μπορούσε ενδεικτικά να είναι promotion λόγω νέων καταστημάτων, προκειμένου να τραβήξουν πελάτες), είναι αρκετά περίεργο (και στο δικό μου μυαλό) που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολύ δε περισσότερο που και από τη δική μου εμπειρία, σχεδόν σε όλες τις επαρχιακές πόλεις, ο κόσμος που μπαίνει στα καταστήματα των Lidl "διψάει" για εργαλεία σε αρκετά μεγαλύτερο βαθμό από ότι στην Αττική (οπότε δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι απλά πρόκειται για κομμάτια που ξέμειναν).
Κατά συνέπεια, είναι θεωρώ αρκετά πιθανό η συγκεκριμένη κίνηση να υποκρύπτει προσπάθεια να "σκοτώσουν" κομμάτια που αποτελούν επιστροφές στις συγκεκριμένες περιοχές.
Στην Αττική για παράδειγμα, από όσο μπορώ να θυμάμαι τόσο από εμένα όσο και από αναφορές φίλων στο φόρουμ, ποτέ δεν έχουν παίξει παρόμοιες προσφορές, πέρα από κάποιες που έγιναν στο πλαίσιο opening events για νέα καταστήματα, και πάλι σε πιο "δευτεράτζες" εργαλεία.

• Like
Reactions: KOSSTV
Περασα μια βολτα πριν απο λιγο απο το Lidl Αλιμου....
Γεματα τα ραφια...απο σεγα και σκαπτικο....και λοιπα...

20240516_161652.jpg
Τις βερμουδες τις ειχε σε προσφορα στα 8 ευρω...

20240516_161644.jpg
"Τσιμπησα" οποτε το κατι της...τα δισκακια λειανσης δεν τα πολυ ηθελα,,,την κασετινα ομως ναι...!!!

20240516_164104.jpg
Την λαμα καρβιδιου,αν και με διαφορετικο tpi δοντιων,Θα την συγκρινω με την αναλογη Bosch να δω τι λεει...

20240516_164730.jpg

Last edited:
Τόσες πολλές βλάβες έχει το παλμικο??εγώ το δούλεψα ελάχιστα...λέτε να μας κρεμάσει?

Και εγω το πήρα τον Δεκέμβριο αν θυμάμαι καλα. Το εχω δουλέψει αρκετά και γενικα ευχαριστημένος. Μια φορα μου εκανε αυτο το θεμα με διακόπτη( την επόμενη μέρα δούλευε κανονικα). Οποτε ισως πολυυυ αργότερα να το στηλω για αλλαγη. Το μονο θεμα που εχω δει ειναι οτι "ξεχνάει" την ταχύτητα.

Τόσες πολλές βλάβες έχει το παλμικο??εγώ το δούλεψα ελάχιστα...λέτε να μας κρεμάσει?
Στο πρώτο που είχα πάρει, είχε μπλοκάρει ένα μπιτάκι στο τσοκ και δεν έβγαινε τίποτα. Ίσως να έφταιγε και το κινέζικο μπιτ.

Το δεύτερο που πήρα, το έχω δουλέψει πολύ (2 χρόνια+) και είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχει πάθει τίποτα.

• Like
Reactions: dim tz
Για τρόφιμα πήγα αλλά είδα τους δίσκους κοπής, πολύ ωραία συσκευασία λέω, ας τους πάρω :ROFLMAO::ROFLMAO:. Δίπλα είχε τις λάμες, βλέπω μία και λέω τέτοια δεν έχω, ας την πάρω (εννοείται βέβαια ότι δεν κοίταξα για ποιά υλικά είναι) στο σπίτι διαπίστωσα ότι είναι για δομικά. Ψάχνω να βρω τοίχο να κόψω :LOL::LOL::ROFLMAO:

20240516_125014.jpg

Για τρόφιμα πήγα αλλά είδα τους δίσκους κοπής, πολύ ωραία συσκευασία λέω, ας τους πάρω :ROFLMAO::ROFLMAO:. Δίπλα είχε τις λάμες, βλέπω μία και λέω τέτοια δεν έχω, ας την πάρω (εννοείται βέβαια ότι δεν κοίταξα για ποιά υλικά είναι) στο σπίτι διαπίστωσα ότι είναι για δομικά. Ψάχνω να βρω τοίχο να κόψω :LOL::LOL::ROFLMAO:

View attachment 233672
Εψαχνα και εγω για αυτην υην λαμα αλλα δεν την βρηκα...

Τι να παθει ρε παιδια που να μην στο καλυπτει η 5ετης εγγυηση?

Επισης στα 36 ευρω το συζηταμε????

Ολοι σχεδον εχουμε μπαταριες λιντλ. Μακαρι να ειχαμε και ένα απο αυτα τα καταστήματα δίπλα μας...

• Like
Reactions: pt2937 and dim tz
1000005043.jpgμόλις τσιμπισα ένα κομμάτι και μοναδικό...Την προηγούμενη βδομάδα έβριζα που δεν το είχα και το χρειαζόμουν.. έψαξα μήπως έχει και κάνα 2-3 ακόμα αλλά τπτ...

• Like
Reactions: Χιωτης