VFM δεν ειναι στα 60 ευρώ. Προβλέπω να το μαζεύουν με τα καρότσια για να το βάλουν πίσω στις αποθήκες τους. Στα 40 ευρώ θα το αγόραζα για συμπληρωματικό.
Γνώμη μου ειναι οτι με 60 ευρώ αγοράζεις το skil κανονικό αν και μαζεμένο σε διαστάσεις δισκοπρίονο που θα σε καλύψει για ολες τις εργασίες DIY. Ειναι και επώνυνο (bosch)
Επίσης σε μεγάλου μήκους κοπές δεν το βλέπω σταθερό το μινι παρα μόνο με οδηγό πάνω του λόγο μεγάθους - βάρους.
Το κρεβάτι πάντως ειναι το καλύτερο που υπάρχει στο είδος του, έχει ξανασυζητηθεί.
Και ο καταλογος
https://app.box.com/s/cd9z4g10ak90pfnct8nx2zgiou43tl6l
Τα εξαρτήματα που το συνοδεύουν είναι περίπου ίδια με εκείνα που είχε το Dremel 8200, αλλά εξαρτήματα βρίσκεις και αυτά που πήρα από το Banggood είναι πολύ φτηνά σε σχέση με τα γνήσια (δεν τα έχω δουλέψει ακόμη).
Πάντως, το βαλιτσάκι με τη συσκευασία, 1) της συσκευής, 2) των εξαρτημάτων στήριξης και 3) της προέκτασης, νομίζω ότι είναι vfm, για τα 25 .
Εχει φερει ποτε το Lidl παγκους εργασιας? Γιατι βλεπω κατι πολυ αξιολογα προιοντα της powerfix που δεν τα θυμαμαι εδω.
![]()
![]()
![]()
Μην ανησυχείς. Έχει 3 χρόνια εγγύηση οπότε μικρό το κακό. Δεν ξέρω όμως αν το αντικαθιστούν υποχρεωτικά ή μπορεις να πάρεις πίσω τα χρήματα σου. Όσο για τη δουλειά, σε τέτοια εργαλεία δεν βασιζόμαστε. Για χόμπυ τα έχουμε.Δυστυχώς πήγα την Τετάρτη και πήρα το σκαπτικό δράπανο που είχε βγάλει πριν δυο εβδομάδες για μια δουλίτσα. Ήθελα να σπάσω κάτι τσιμέντακια 3 εκ. Μετά απο 45 λεπτά παρέδωσε πνεύμα το τσοκ. Κατα τη διάρκεια αυτών των λεπτών έκανα και διαλείμματα για να μην ζεσταθεί. Θα βάλω και φωτό αργότερα αλλά παρόλο θα δυσαρέστησω κάποιους εδώ οι εμπειρίες ως τώρα με αυτά τα εργαλεία ήταν τουλάχιστον αρνητική. Πολυ ακριβά για αυτό που προσφέρουν και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να βασιστείτε πάνω τους για κάποια δουλειά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.