Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μην αγχωνεστε, δεν εει εργαλεια, κατι κοπελουδες με μαγιο, εσωρουχα και σεχυ φορεματα καλοκαιρινα εχει...

VFM δεν ειναι στα 60 ευρώ. Προβλέπω να το μαζεύουν με τα καρότσια για να το βάλουν πίσω στις αποθήκες τους. Στα 40 ευρώ θα το αγόραζα για συμπληρωματικό.

Γνώμη μου ειναι οτι με 60 ευρώ αγοράζεις το skil κανονικό αν και μαζεμένο σε διαστάσεις δισκοπρίονο που θα σε καλύψει για ολες τις εργασίες DIY. Ειναι και επώνυνο (bosch)
Επίσης σε μεγάλου μήκους κοπές δεν το βλέπω σταθερό το μινι παρα μόνο με οδηγό πάνω του λόγο μεγάθους - βάρους.

VFM δεν ειναι στα 60 ευρώ. Προβλέπω να το μαζεύουν με τα καρότσια για να το βάλουν πίσω στις αποθήκες τους. Στα 40 ευρώ θα το αγόραζα για συμπληρωματικό.

Γνώμη μου ειναι οτι με 60 ευρώ αγοράζεις το skil κανονικό αν και μαζεμένο σε διαστάσεις δισκοπρίονο που θα σε καλύψει για ολες τις εργασίες DIY. Ειναι και επώνυνο (bosch)
Επίσης σε μεγάλου μήκους κοπές δεν το βλέπω σταθερό το μινι παρα μόνο με οδηγό πάνω του λόγο μεγάθους - βάρους.

Ακριβώς.
Νομίζω ότι παραείναι εξειδικευμένο για τον απλό χρήστη... Πιο πολύ οι επαγγελματίες ασχολούνται με τέτοιου είδους εργαλεία (είδους όχι ποιότητας γιατί για επαγγελματική χρήση δεν κάνει φυσικά). Ένας ερασιτέχνης βολεύεται με ένα απλό δισκοπρίονο ή ένα τροχάκι για πλακάκια...

Συμφωνω μαζι σας. Το σκεφτηκα αρκετα σοβαρα το συγκεκριμενο εργαλειο γιατι αυτο που χρειαζομαι ειναι ενα μικρο δισκοπριονακι παγκου σαν το Proxxon FET (κοστος 400ευρω, διασταση τραπεζιου περιπου 30Χ30 και μεγιστο παχος κοπης περιπυ 2,5εκατοστα). Επειδη ομως το FET ειναι αδικαιολογητα ακριβο σκεφτηκα μετατροπη του εργαλειου του Lidl σε δισκοπριονακι παγκου, μονο ρυθμιση υψους μου αρκει, δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η φαλτσοκοπη.
Νομιζω ομως οτι τελικα θα μεινω στην αποθηκη με ενα αλλο κουτι αξιας 60ευρω.
Εαν το ξανασκεφτουν με μικροτερη τιμη ας πουμε -30% θα το ξανασκεφτω και εγω.

πηρα την ηλεκτροκολληση parkside .αν και βγαζει λιγα αμπερ και δεν εχω ακουσει και τα καλητερα σχολια την πηρα σιγουρα καπου θα χρειασθει και πιστευω την δουλιτσα της θα την κανει .

Πήρα σήμερα το ντρεμλοειδες της lidl...
Δοκιμή αύριο μιας και σήμερα είμαι δουλεια

Το πήρα και εγώ στις 08.00 από τη Ν. Ιωνία και με το που άνοιξε η πόρτα όσοι περιμέναμε έτρεξαν στο καλάθι (ήταν γεμάτο) και πήραν από ένα.
Ακόμη δεν το άνοιξα, λόγω άλλων υποχρεώσεων.

το πηρα και γω το ντρεμελοειδες πολυ καλο σιγουρα VFM . αρνητικο σημειο τα χαμηλης ποιοτητας εξαρτηματα αλλα αγοραζοντας γνησια ντρεμελ εξαρτηματα πιστευω θα ειναι οκ !!

Τα εξαρτήματα που το συνοδεύουν είναι περίπου ίδια με εκείνα που είχε το Dremel 8200, αλλά εξαρτήματα βρίσκεις και αυτά που πήρα από το Banggood είναι πολύ φτηνά σε σχέση με τα γνήσια (δεν τα έχω δουλέψει ακόμη).

Πάντως, το βαλιτσάκι με τη συσκευασία, 1) της συσκευής, 2) των εξαρτημάτων στήριξης και 3) της προέκτασης, νομίζω ότι είναι vfm, για τα 25 .

Τα εξαρτήματα που το συνοδεύουν είναι περίπου ίδια με εκείνα που είχε το Dremel 8200, αλλά εξαρτήματα βρίσκεις και αυτά που πήρα από το Banggood είναι πολύ φτηνά σε σχέση με τα γνήσια (δεν τα έχω δουλέψει ακόμη).

Πάντως, το βαλιτσάκι με τη συσκευασία, 1) της συσκευής, 2) των εξαρτημάτων στήριξης και 3) της προέκτασης, νομίζω ότι είναι vfm, για τα 25 .

σιγουρα αυτο δεν το συζηταμε ειναι πολυ καλη επιλογη .

Εχει φερει ποτε το Lidl παγκους εργασιας? Γιατι βλεπω κατι πολυ αξιολογα προιοντα της powerfix που δεν τα θυμαμαι εδω.

b9779ebd496d8a5f99533fba72fddb50ab69d03c.jpg

493257.jpg

493256.jpg

Εχει φερει ποτε το Lidl παγκους εργασιας? Γιατι βλεπω κατι πολυ αξιολογα προιοντα της powerfix που δεν τα θυμαμαι εδω.

b9779ebd496d8a5f99533fba72fddb50ab69d03c.jpg

493257.jpg

493256.jpg

Μιχάλη εδώ και 2 περίπου χρόνια που ψωνίζω εργαλεία δεν θυμάμαι να έφερε κάτι τέτοιο...
Κρίμα πάντως γιατί θα είχε σίγουρα απήχηση!!!!

Και link από lidl γερμανίας που απ ότι βλέπω δεν το έχει με Ελληνικό εγχειρίδιο άρα ακόμα δεν σκοπεύουν να το φέρουν στα μέρη μας...
http://www.lidl-service.com/cps/rde...9&rdeLocaleAttr=de&title=Werk- und Spanntisch

Δυστυχώς πήγα την Τετάρτη και πήρα το σκαπτικό δράπανο που είχε βγάλει πριν δυο εβδομάδες για μια δουλίτσα. Ήθελα να σπάσω κάτι τσιμέντακια 3 εκ. Μετά απο 45 λεπτά παρέδωσε πνεύμα το τσοκ. Κατα τη διάρκεια αυτών των λεπτών έκανα και διαλείμματα για να μην ζεσταθεί. Θα βάλω και φωτό αργότερα αλλά παρόλο θα δυσαρέστησω κάποιους εδώ οι εμπειρίες ως τώρα με αυτά τα εργαλεία ήταν τουλάχιστον αρνητική. Πολυ ακριβά για αυτό που προσφέρουν και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να βασιστείτε πάνω τους για κάποια δουλειά.

Mπα, μη φοβασαι, δεν στενοχωρεις κανεναν. Ουτε μετοχοι ειμαστε ουτε κανενα συμφερον εχουμε με τα Lidl.

Eπειδη εχω το ιδιο εργαλειο, απο το οποιο εχω αριστες εντυπωσεις, να πω οτι τα διαλειμματα για να κρυωσει το εργαλειο δεν ειναι το κυριο προβλημα. Συνηθως κρυωνουμε το bit (με νερο οταν τρυπαμε). Οχι το μοτερ.
Αυτο που παει λαθος ακομα και στα επαγγελματικα εργαλεια ειναι η χρηση που τους κανουμε. Αν ειναι το εργαλειο ερασιτεχνικο τοσο πιο προσεκτικοι πρεπει να ειμαστε και να ακολουθουμε τις οδηγιες του κατασκευαστη.
Πρωτον το εργαλειο πρεπει να λιπανθει (τσοκ και βαση του bit) καλα πριν καθε χρηση και δευτερον και σημαντικοτερο το εργαλειο δεν πρεπει να ζοριζεται εντονα. Να μην πιεζεται υπερβολικα πανω στο υλικο.
Εαν πιεζεται εντονα, τοτε ενδεχομενως οχι μονο να σπασει το βιτ/τσοκ αλλα και να καει και το μοτερ.
Eιμαι σιγουρος οτι αναγραφεται στις οδηγιες, τις οποιες και γω δεν διαβαζω ποτε, οπως επισης ζοριζω υπερβολικα παντα τα εργαλεια μου... ειτε ειναι ερασιτεχνικα ειτε επαγγελματικα, αρα δεν φταιει παντα το εργαλειο:))

Αν θες, οπως ειπες, ανεβασε καμμια φωτο, ετσι απο περιεργια.

Δυστυχώς πήγα την Τετάρτη και πήρα το σκαπτικό δράπανο που είχε βγάλει πριν δυο εβδομάδες για μια δουλίτσα. Ήθελα να σπάσω κάτι τσιμέντακια 3 εκ. Μετά απο 45 λεπτά παρέδωσε πνεύμα το τσοκ. Κατα τη διάρκεια αυτών των λεπτών έκανα και διαλείμματα για να μην ζεσταθεί. Θα βάλω και φωτό αργότερα αλλά παρόλο θα δυσαρέστησω κάποιους εδώ οι εμπειρίες ως τώρα με αυτά τα εργαλεία ήταν τουλάχιστον αρνητική. Πολυ ακριβά για αυτό που προσφέρουν και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να βασιστείτε πάνω τους για κάποια δουλειά.
Μην ανησυχείς. Έχει 3 χρόνια εγγύηση οπότε μικρό το κακό. Δεν ξέρω όμως αν το αντικαθιστούν υποχρεωτικά ή μπορεις να πάρεις πίσω τα χρήματα σου. Όσο για τη δουλειά, σε τέτοια εργαλεία δεν βασιζόμαστε. Για χόμπυ τα έχουμε.