dimirass4177
New member
- 5 August 2019
- 74
αρχάριος και εγώ αλλά με φιλο έμπειρο που μίλησα μου είπε οτι δεν ειναι πολύ καλάΚαλησπέρα σε όλους.
Για τα καλάμια έχει κανείς γνώμη?
Πάμε με τον μεγάλο μου, είναι σχεδόν 8 ετών, ήμαστε αρχάριοι, έχουμε κάνει καμιά 30 ψαρέματα με παλιό εξοπλισμό του πεθερού μου.
Έλεγα να πάρω ένα για casting και ένα για spining.
Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ.
Ελπίζω να βρω το πιστολι συγκολλησης που δεν βρήκα την άλλη φορά...!!!
PARKSIDE® Πιστόλι συγκόλλησης για συνθετική ύλη PKSP 5…
PARKSIDE® Πιστόλι συγκόλλησης για συνθετική ύλη PKSP 50 B1 - Για συρραφήwww.lidl-hellas.gr
Πρόσφατα είχα αγοράσει ένα ανάλογο φτηνό σετάκι από το σκρουτζ, το παρακάτω:Γιατι να δωσεις 20 ευρω και να μην παρεις ενα αντιστοιχο σετακι με τα μισα λεφτα απο το skroutz.
H ακομα καλυτερα, να παρεις ενα μικρο πιστολι συγκολλησης μπαταριας που ειναι παρα πολυ βολικο και λειτουργικοτατο. Ζεσταινει εξίσου γρηγορα με αυτο του ρευματος!
Και φτηνοτερο και πληρεστατο. Το εχω και ειναι τελειο, απο το Τεμου
Ποσα σιδεράκια αντέχει?Οταν πρωτοκυκλοφορησε το είχα αγορασει κοντά στα 30 ευρω από Banggood. Δουλεύει μια χαρα. Ειναι να μην πέσεις σε σκαρτο κομματι γιατι ο έλεγχος ποιότητας ειναι ανυπαρκτος σε ολα τα κινεζικα συν αυτο του Λιντλ. Βέβαια η τριετης εγγυηση ειναι εγγυηση.
Έχεις πάρει κάποιο από allie?Μπαμπη πριν λιγο καιρο που το ειχε ξαναβγαλει το Lidl (στην ιδια τιμη και τοτε) και το συζητουσαμε, το εργαλειο που αναφερεις ειχε γυρω στα 13€, ενω το 2023 ειχε 20€.
Δεν μου κανει εντυπωση καμια, κινεζιες ειναι τελικα ολα αμφιβολου ποιοτητας γιαυτο ειχα αγορασει ενα με 13€ απο Ali και λεω οσο κρατησει.