Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

TziMmys

New member
9 October 2009
92
Λάρισα
Καλησπέρα σε όλους.

Για τα καλάμια έχει κανείς γνώμη?

Πάμε με τον μεγάλο μου, είναι σχεδόν 8 ετών, ήμαστε αρχάριοι, έχουμε κάνει καμιά 30 ψαρέματα με παλιό εξοπλισμό του πεθερού μου.

Έλεγα να πάρω ένα για casting και ένα για spining.

Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ.

• Like
Reactions: rhtoras

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,140
Αθήνα
Ρε εγκληματία, εκεί στο πάτο βλέπω κάτι ενδιαφέροντα ξύλα, για που τα προορίζεις, για κάψιμο; ☹️

rhtoras

Established Member
15 August 2018
285
Καλησπέρα σε όλους.

Για τα καλάμια έχει κανείς γνώμη?

Πάμε με τον μεγάλο μου, είναι σχεδόν 8 ετών, ήμαστε αρχάριοι, έχουμε κάνει καμιά 30 ψαρέματα με παλιό εξοπλισμό του πεθερού μου.

Έλεγα να πάρω ένα για casting και ένα για spining.

Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ.
αρχάριος και εγώ αλλά με φιλο έμπειρο που μίλησα μου είπε οτι δεν ειναι πολύ καλά
μου τόνισε όμως οτι ολο το θέμα ειναι ο μηχανισμός γιατί κι εκείνος με αυτά ειχε ξεκινήσει
οπότε υποθέτω οτι παίρνεις αυτά και με κάποιο μηχανισμό π.χ ryobi ή shimano το βελτιώνεις

• Like
Reactions: TziMmys

ΝΤΙΝΟΣ

Senior Member
5 January 2017
516
ΒΟΛΟΣ
Οι τιμές είναι καλύτερες σε σχέση τη Γερμανία. Ενδεικτικά η τροχήλατη ξαπλώστρα κάνει 33 ευρώ στη Γερμανία ενώ εδώ 20. Ο φορητός αεροσυμπιεστής 25 ενώ εδώ 20 ευρώ, η μέγγενη 40 ενώ εδώ 27.

• Like
Reactions: rhtoras and TziMmys

vespas

Senior Member
19 November 2013
694
το θέμα είναι αν θα φέρουν αρκετά κομμάτια. η ξαπλώστρα και η μέγγενη είναι καλές προσφορές αλλά υποψιάζομαι πως δε θα τα βρούμε πουθενά

• Like

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,500
Βριλήσσια
Ελπίζω να βρω το πιστολι συγκολλησης που δεν βρήκα την άλλη φορά...!!!

Γιατι να δωσεις 20 ευρω και να μην παρεις ενα αντιστοιχο σετακι με τα μισα λεφτα απο το skroutz.

H ακομα καλυτερα, να παρεις ενα μικρο πιστολι συγκολλησης μπαταριας που ειναι παρα πολυ βολικο και λειτουργικοτατο. Ζεσταινει εξίσου γρηγορα με αυτο του ρευματος!
Και φτηνοτερο και πληρεστατο. Το εχω και ειναι τελειο, απο το Τεμου

lazarefa

AVClub Addicted Member
18 October 2007
1,512
Γιατι να δωσεις 20 ευρω και να μην παρεις ενα αντιστοιχο σετακι με τα μισα λεφτα απο το skroutz.

H ακομα καλυτερα, να παρεις ενα μικρο πιστολι συγκολλησης μπαταριας που ειναι παρα πολυ βολικο και λειτουργικοτατο. Ζεσταινει εξίσου γρηγορα με αυτο του ρευματος!
Και φτηνοτερο και πληρεστατο. Το εχω και ειναι τελειο, απο το Τεμου
Πρόσφατα είχα αγοράσει ένα ανάλογο φτηνό σετάκι από το σκρουτζ, το παρακάτω:
Δε ξέρω αν έπεσα σε προβληματικό κομμάτι, πάντως αυτό που παρέλαβα το επέστρεψα, γιατί πολύ απλά όταν δοκιμάστηκε δεν ανέπτυσσε την απαιτούμενη (σωστή) θερμοκρασία στα μεταλλικά συνδετηράκια για να λιώσουν όπως πρέπει το πλαστικό στο οποίο θα συγκολλούνταν.
Η αίσθησή μου είναι ότι το συγκεκριμένο προϊόν, είναι ότι σου κάτσει, καθώς στο σκρουτζ κυκλοφορούν διάφορες παραλλαγές και παρτίδες, ανάλογα και το κατάστημα που πουλάει.
Αν μη τι άλλο με το parkside ο αγοραστής έχει μια καλύτερη κατοχύρωση θεωρώ, και σαν τριετή εγγύηση αλλά και σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό από την εταιρεία που το φτιάχνει για τη Lidl.

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,140
Αθήνα
Εντύπωση μου κάνει η τιμή (9,93)€, αυτό το συγκεκριμένο στοίχιζε πάνω από 20€ όταν το πήρα εγώ και μάλιστα πήρα δύο (το ένα νομίζω μου το είχε πάρει ο Κυριάκος).
Βγήκαν καλά όμως, ευτυχώς.

• Like

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,500
Βριλήσσια
Οταν πρωτοκυκλοφορησε το είχα αγορασει κοντά στα 30 ευρω από Banggood. Δουλεύει μια χαρα ακομα.
Ειναι να μην πέσεις σε σκαρτο κομματι γιατι ο έλεγχος ποιότητας ειναι ανυπαρκτος σε ολα τα κινεζικα συν αυτο του Λιντλ. Βέβαια η τριετης εγγυηση ειναι εγγυηση.

• Like

dim tz

Senior Member
24 September 2023
439
Οταν πρωτοκυκλοφορησε το είχα αγορασει κοντά στα 30 ευρω από Banggood. Δουλεύει μια χαρα. Ειναι να μην πέσεις σε σκαρτο κομματι γιατι ο έλεγχος ποιότητας ειναι ανυπαρκτος σε ολα τα κινεζικα συν αυτο του Λιντλ. Βέβαια η τριετης εγγυηση ειναι εγγυηση.
Ποσα σιδεράκια αντέχει?

euromaster

Senior Member
18 January 2014
390
Αθηνα
Μπαμπη πριν λιγο καιρο που το ειχε ξαναβγαλει το Lidl (στην ιδια τιμη και τοτε) και το συζητουσαμε, το εργαλειο που αναφερεις ειχε γυρω στα 13€, ενω το 2023 ειχε 20€.
Δεν μου κανει εντυπωση καμια, κινεζιες ειναι τελικα ολα αμφιβολου ποιοτητας γιαυτο ειχα αγορασει ενα με 13€ απο Ali και λεω οσο κρατησει.

dim tz

Senior Member
24 September 2023
439
Μπαμπη πριν λιγο καιρο που το ειχε ξαναβγαλει το Lidl (στην ιδια τιμη και τοτε) και το συζητουσαμε, το εργαλειο που αναφερεις ειχε γυρω στα 13€, ενω το 2023 ειχε 20€.
Δεν μου κανει εντυπωση καμια, κινεζιες ειναι τελικα ολα αμφιβολου ποιοτητας γιαυτο ειχα αγορασει ενα με 13€ απο Ali και λεω οσο κρατησει.
Έχεις πάρει κάποιο από allie?