Εννοώ με την μπαταρια που εχει μπορεί να ζεστάνει καμια 20 σιδεράκια?Τι ακριβως εννοεις?
Εννοώ με την μπαταρια που εχει μπορεί να ζεστάνει καμια 20 σιδεράκια?Τι ακριβως εννοεις?
Καλημέρα
Κάποια γνώμη για τη σέγα;
Εννοώ με την μπαταρια που εχει μπορεί να ζεστάνει καμια 20 σιδεράκια?
Ναι γιαυτο από temu μιλάω...θα το παραγγείλω....tyΕΙναι ρευματος αυτη που εχω στο λινκ οποτε δεν υπαρχει κανενα θεμα.
Αν ομως εννοεις το μικρο μπαταριας απο το Τεμου, ναι μπορει να ζεστανει ανετα τα 20 σιδερακια.
Παιρνει μολις γυρω στα 3-4 δευτερολεπτα να τα πυρωσει, οποτε μπορει να ζεστανει πολυ περισσοτερα απο 20.
Καπου 15-16 ευρω το ειχαμε παρει φιλε.Εντύπωση μου κάνει η τιμή (9,93)€, αυτό το συγκεκριμένο στοίχιζε πάνω από 20€ όταν το πήρα εγώ και μάλιστα πήρα δύο (το ένα νομίζω μου το είχε πάρει ο Κυριάκος).
Βγήκαν καλά όμως, ευτυχώς.
Καπου 15-16 ευρω το ειχαμε παρει φιλε.
Ναι Δημητρημ ειχα παρει το παρακατω στα 14€ τοτε, 27 Απριλιου για την ακριβεια, 1 χρονο ακριβως, πωπω πως περνανε οι μηνες..Έχεις πάρει κάποιο από allie?
Ωραιο αλλά αυτά τα 4v να πω την αλήθεια παιδια με βολεύουν πολυΝαι Δημητρημ ειχα παρει το παρακατω στα 14€ τοτε, 27 Απριλιου για την ακριβεια, 1 χρονο ακριβως, πωπω πως περνανε οι μηνες..
Νομιζω οτι βολευει καλυτερα σαν πιασιμο. Εννοειτε ρευματος.. Δεν πιστευω να ψαχνεις μπαταριας, σε εφαγα..
Μπορείς να ρωτάς και το chatgpt να το ψαχνει για σενα. Ορίστε και η απάντησή του. Απάτη προφανώς.Απο εδώ αγόρασε κανείς στέλνουν Ελλάδα; https://parksldeyhs.com
Απάτη..!!Απο εδώ αγόρασε κανείς στέλνουν Ελλάδα; https://parksldeyhs.com
έχει πέσει η ποιότητα πλεον... και η τιμη φυσικάΕντύπωση μου κάνει η τιμή (9,93)€, αυτό το συγκεκριμένο στοίχιζε πάνω από 20€ όταν το πήρα εγώ και μάλιστα πήρα δύο (το ένα νομίζω μου το είχε πάρει ο Κυριάκος).
Βγήκαν καλά όμως, ευτυχώς.
την έχει μια φιλη σε μαγαζί που κάνει στολισμους (για γαμο. βαφτιση κλπ) και παράγει δικά της διακοσμητικά|Καλημέρα
Κάποια γνώμη για τη σέγα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.