Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα
Κάποια γνώμη για τη σέγα;

Ειχα παρει την πρωτη εκδοση αυτης της σπαθοσεγας πριν καμμια δεκαρια χρονια και μου βγηκε πολυ καλη. Φυσικα με λαμες Bosch γιατι αυτες που εχει η συσκευασια ειναι για τα μπαζα.

Εννοώ με την μπαταρια που εχει μπορεί να ζεστάνει καμια 20 σιδεράκια?

ΕΙναι ρευματος αυτη που εχω στο λινκ οποτε δεν υπαρχει κανενα θεμα.

Αν ομως εννοεις το μικρο μπαταριας απο το Τεμου, ναι μπορει να ζεστανει ανετα τα 20 σιδερακια.
Παιρνει μολις γυρω στα 3-4 δευτερολεπτα να τα πυρωσει, οποτε μπορει να ζεστανει πολυ περισσοτερα απο 20.

• Like
Reactions: mavras and dim tz
ΕΙναι ρευματος αυτη που εχω στο λινκ οποτε δεν υπαρχει κανενα θεμα.

Αν ομως εννοεις το μικρο μπαταριας απο το Τεμου, ναι μπορει να ζεστανει ανετα τα 20 σιδερακια.
Παιρνει μολις γυρω στα 3-4 δευτερολεπτα να τα πυρωσει, οποτε μπορει να ζεστανει πολυ περισσοτερα απο 20.
Ναι γιαυτο από temu μιλάω...θα το παραγγείλω....ty

• Like
Reactions: Χιωτης
Εντύπωση μου κάνει η τιμή (9,93)€, αυτό το συγκεκριμένο στοίχιζε πάνω από 20€ όταν το πήρα εγώ και μάλιστα πήρα δύο (το ένα νομίζω μου το είχε πάρει ο Κυριάκος).
Βγήκαν καλά όμως, ευτυχώς.
Καπου 15-16 ευρω το ειχαμε παρει φιλε.

Έχεις πάρει κάποιο από allie?
Ναι Δημητρημ ειχα παρει το παρακατω στα 14€ τοτε, 27 Απριλιου για την ακριβεια, 1 χρονο ακριβως, πωπω πως περνανε οι μηνες..
Νομιζω οτι βολευει καλυτερα σαν πιασιμο. Εννοειτε ρευματος.. Δεν πιστευω να ψαχνεις μπαταριας, σε εφαγα..

• Like
Reactions: dim tz
Ναι Δημητρημ ειχα παρει το παρακατω στα 14€ τοτε, 27 Απριλιου για την ακριβεια, 1 χρονο ακριβως, πωπω πως περνανε οι μηνες..
Νομιζω οτι βολευει καλυτερα σαν πιασιμο. Εννοειτε ρευματος.. Δεν πιστευω να ψαχνεις μπαταριας, σε εφαγα..
Ωραιο αλλά αυτά τα 4v να πω την αλήθεια παιδια με βολεύουν πολυ

Από τις τιμές που βλέπω θα σου έλεγα ότι μάλλον είναι απατεώνες.

Για online αγορές υπάρχει το https://www.lidl.de/online. Δεν στέλνουν Ελλάδα, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια υπηρεσία forwarding.

Απο εδώ αγόρασε κανείς στέλνουν Ελλάδα; https://parksldeyhs.com
Μπορείς να ρωτάς και το chatgpt να το ψαχνει για σενα. Ορίστε και η απάντησή του. Απάτη προφανώς. :mad:

Η ιστοσελίδα parksldeyhs.com εμφανίζεται ιδιαίτερα ύποπτη και ενδέχεται να αποτελεί απάτη.
Βασικά σημεία ανησυχίας:
  • Πολύ χαμηλή αξιοπιστία: Η Scamadviser δίνει στο parksldeyhs.com εξαιρετικά χαμηλό σκορ εμπιστοσύνης, γεγονός που υποδηλώνει υψηλό κίνδυνο απάτης. Scam Detector+2ScamAdviser+2Gridinsoft LLC+2
  • Πρόσφατη δημιουργία: Το domain καταχωρήθηκε στις 7 Μαρτίου 2025, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ νέο και δεν έχει καθιερωθεί. Scam Detector
  • Υψηλά σκορ κινδύνου: Η Scam Detector του αποδίδει πολύ χαμηλό σκορ αξιοπιστίας (20.2/100) και υψηλές βαθμολογίες σε phishing (98/100), malware (98/100) και spam (95/100). Scam Detector
  • Έλλειψη αξιολογήσεων: Δεν υπάρχουν κριτικές ή σχόλια από πελάτες, κάτι που είναι ασυνήθιστο για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.
  • Προσφορές που φαίνονται υπερβολικά καλές: Η ιστοσελίδα προσφέρει προϊόντα PARKSIDE με εκπτώσεις έως και 74%, κάτι που είναι ασυνήθιστο και ενδεχομένως παραπλανητικό.
Συμπέρασμα:
Συνιστάται να αποφύγετε οποιαδήποτε συναλλαγή με το parksldeyhs.com, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για απάτη. Αν έχετε ήδη πραγματοποιήσει αγορά, επικοινωνήστε άμεσα με την τράπεζά σας ή τον πάροχο της κάρτας σας για να αναφέρετε πιθανή απάτη και να ζητήσετε ακύρωση της συναλλαγής.

Γενικός κανόνας: Όταν σε κάποιο site ψάχνοντας στα στοιχεία επικοινωνίας, βλέπετε να βάζουν μόνο ένα email (κι αυτό περίεργο συνήθως), 99% πρόκειται για μούφα site.

• Like
Reactions: MAN0S and nikfor
Εντύπωση μου κάνει η τιμή (9,93)€, αυτό το συγκεκριμένο στοίχιζε πάνω από 20€ όταν το πήρα εγώ και μάλιστα πήρα δύο (το ένα νομίζω μου το είχε πάρει ο Κυριάκος).
Βγήκαν καλά όμως, ευτυχώς.
έχει πέσει η ποιότητα πλεον... και η τιμη φυσικά

Καλημέρα
Κάποια γνώμη για τη σέγα;
την έχει μια φιλη σε μαγαζί που κάνει στολισμους (για γαμο. βαφτιση κλπ) και παράγει δικά της διακοσμητικά|
σε μικροδουλειές να κόψει κάποια κοντρα πλακέ της κάνει δουλειά
οπως το ειδα για εκεί ειναι καλή η σέγα
για κάτι παραπάνω δεν ξερω να σου πω αν κάνει

• Like
Reactions: tom152
Κρίνοντας από την τιμή, θα πρότεινα να τις αποφύγεις (αναφέρομαι στις καστάνιες).
Τα καρυδάκια επίσης, βάσει τιμής, εικάζω ότι είναι πολύ "βασικά" ως ποιότητα (ίσως αναλογικά μισό κλικ καλύτερα από τις καστάνιες). Τα δε νούμερα ροπής που αναφέρονται (αν δεν πρόκειται για λάθος) είναι επιστημονικής φαντασίας (αναφέρομαι στα τριψήφια νούμερα) και σίγουρα "ό,τι νά ναι".

τις επιασα στο χερι μου και δεν φαινονται ψευτικες... αλλα μαλλον θα παω σε σπαστη αλλης εταιριας...το σετ κοστιιε οσο μια τετοια κ εχω αρκετες 1/4