Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Διαφορα εργαλειακια, αναλωσιμα και εξαρτηματα απο την αλλη Δευτερα στα Lidl.

..και για τον κηπο

Διαφορα εργαλειακια, αναλωσιμα και εξαρτηματα απο την αλλη Δευτερα στα Lidl.

..και για τον κηπο
Σκέφτομαι να πάρω τα allen με προβληματίζει η ποιότητα σαφώς. Σίγουρα στο μέλλον θα πάρω και κάποια πιο καλά.

Σκεφτόμουν να πάρω και τους εξολκείς για βίδες αλλά είδα στο skroutz/bestprice οτι παίρνεις επώνυμους (Force, Toptul, Luckhaus) με λιγότερα χρήματα και αναρωτιέμαι αν αξίζει να κάψω βενζίνη. Δεν τα χρειάζομαι και μάλλον δε θα πάω. Από την άλλη το σετ άλλεν είναι πάαααρα πολύ φτηνό και με τρώει η περιέργεια. Οπότε μάλλον θα πάω...

• Like
Reactions: Χιωτης
Ίδια σκέψη είχα και εγώ..
Για τα Άλεν συγκεκριμένα. Είναι αυτό που λες για την τιμή όμως. Χώμα είναι, πόσο σαβούρα να είναι;
Στην τελική αν χρειάζεται κάπου δύναμη, θα βάλω Άλεν με καστανια

• Like
Reactions: rhtoras
αν έρθει, το πήρα,
Ρίξε στο μπάρμπεκιου με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά να γίνει χαμός. Ακόμα καλύτερα με ένα θερμοπίστολο (την ίδια δουλειά κάνει - το καλύτερα πάει στο ότι δεν γκρινιάζουν οι γυναίκες για το πιστολάκι τους).

• Like
Reactions: KOSSTV
Ρίξε στο μπάρμπεκιου με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά να γίνει χαμός. Ακόμα καλύτερα με ένα θερμοπίστολο (την ίδια δουλειά κάνει - το καλύτερα πάει στο ότι δεν γκρινιάζουν οι γυναίκες για το πιστολάκι τους).
Δεν κάνει αέρα.
Ανοίγει μπουκάλια. Έχω ένα με μπαταριες και τις πληρώνω χρυσές.
Έχει και μύλο για αλάτι/πιπέρι αλλά δεν με ενδιαφέρει

• Like
Reactions: dk31 and dim tz
Να ρωτήσω ρε παιδιά..

Υπάρχουν αναλώσιμα για τον τροχό πάγκου parkside ;;

17455856428113933913637702391526.jpg

Όπως (και εγώ) έμαθα τώρα, όλες οι άλλες εταιρείες έχουν μεγαλύτερη τρύπα στον άξονα.
Σίγουρα θα το έχετε συζητήσει στο παρελθόν...

Να ρωτήσω ρε παιδιά..

Υπάρχουν αναλώσιμα για τον τροχό πάγκου parkside ;;

View attachment 251128

Όπως (και εγώ) έμαθα τώρα, όλες οι άλλες εταιρείες έχουν μεγαλύτερη τρύπα στον άξονα.
Σίγουρα θα το έχετε συζητήσει στο παρελθόν...
Υπάρχει αντάπτορας πλαστικός από τη μία διάμετρο στην άλλη.
Διαφορετικά πρέπει να βρεις κάποιον με τόρνο να σου φτιάξει... 😜

• Haha
Reactions: newbie and vlad66
Εκεί που παίρνεις τροχούς θα πάρεις και τους αντάπτορες. Όλοι έχουν.
Μπορείς όμως να πάρεις και πέτρα με 13mm τρύπα, ποιός σου είπε οτι δεν υπάρχουν;
Επίσης έχεις κι έναν μεταλλουργικό τόρνο απ’ότι άκουσα 😝

Last edited:
Μια που αναφέρετε δίσκους για τροχούς, έχετε υπόψη αν κυκλοφορούν ανταλλακτικοί δίσκοι σε διάμετρο 110 χιλ., όπως επίσης και κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα στην Αττική που να πουλά ειδικά τέτοια αναλώσιμα (δίσκοι για δίδιυμους τροχούς);

Πέρασα από το Lidl του Πειραιά, (στη Λ. Αθηνών) και πήρα τα σετάκια με τα alen και τα torx. Είχε πάρα πολλά κουτιά.
Για την τιμή τους (6€) είναι εξαιρετικά. Δηλαδή και τη διπλή τιμή να είχαν, πάλι φθηνά θα μου φαινόντουσαν. Για μένα τον ερασιτέχνη τα σετάκια είναι τέλεια. Προτείνονται. (y)

Image3103573249494803065.jpg

Πήρα και ένα θερμόμετρο υπέρυθρων στα 20€. Χάχα, χειρότερο πράγμα δεν έχω δοκιμάσει! :oops: Με διαφορά!
Ο ορισμός του "ό,τι να, ναι" Διαδοχικές μετρήσεις λένε θερμοκρασία 23/35/37! Και στο αυτί και στο μέτωπο, τα ίδια χάλια. :mad:
Θα επιστραφεί άμεσα. Μακριά! (n)

Mπολικα 12βολτα εργαλειακια και οχι μονο, αυτη την εβδομαδα στα Lidl!

Mπολικα 12βολτα εργαλειακια και οχι μονο, αυτη την εβδομαδα στα Lidl!

Μετά από πολύ καιρό 12ν...
Θα πάρω το 12ν sds.

IMG_20250428_162458.jpg
Παραλαβή σήμερα των Άλλεν ενός μαρκαδόρου για γρατσουνιές ,δισκάκια κοπής από τοπικό κατάστημα και τον πήχη αλουμινίου.
Σκέφτομαι τον πήχη να τον κόψω στο ένα μέτρο και για να είναι πιο μανιτζεβελος.

Μετά από πολύ καιρό 12ν...
Θα πάρω το 12ν sds.
Να το πάρεις Κωστή. Το έχω ακριβώς 4 χρόνια (το 2021 νομίζω το αγόρασα για 35 ευρώ) και δεν το έχω μετανιώσει. Σχετικά ελαφρύ εργαλείο, για τις περισσότερες τρύπες για ούπατ έως 8 χιλιοστών σε τοίχους-μπετά, δεν νομίζω να χρειαστείς κάτι πιο δυνατό.

• Like
Reactions: KOSSTV