Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν το τσοκ του φτηνού (πράσινου) 12βολτου Parkside είναι όντως ακριβώς ίδιο με του μαύρου (Performance),..

Πες μου εσυ αν βλεπεις διαφορες...ακομη και στο κουμπωμα των εργαλειων....!!!

Στιγμιότυπο οθόνης (385).png

Στις φωτογραφίες Κωστή φαίνονται όμοια. Στην πράξη έχεις διαπιστώσει αν το τσοκ του Performance στραβογυρνάει τα τρυπάνια όταν τα προσαρμόσεις πάνω του;
Να πω εδώ ότι εγώ έχω και το πράσινο και το Performance δραπανοκατσάβιδο (το είχα αγοράσει πριν κανά 6μηνο που το έδιναν 50 ευρώ με μπαταρία, φορτιστή και τρυπάνια) . Το πράσινο που έχω δεν έχει το τσοκ που έχει αυτό της φωτό αλλά ένα άλλου τύπου. Το δε κόκκινο που αγόρασα όταν το δοκίμασα δεν στραβογυρνούσε.

Στις φωτογραφίες Κωστή φαίνονται όμοια. Στην πράξη έχεις διαπιστώσει αν το τσοκ του Performance στραβογυρνάει τα τρυπάνια όταν τα προσαρμόσεις πάνω του;
Να πω εδώ ότι εγώ έχω και το πράσινο και το Performance δραπανοκατσάβιδο (το είχα αγοράσει πριν κανά 6μηνο που το έδιναν 50 ευρώ με μπαταρία, φορτιστή και τρυπάνια) . Το πράσινο που έχω δεν έχει το τσοκ που έχει αυτό της φωτό αλλά ένα άλλου τύπου. Το δε κόκκινο που αγόρασα όταν το δοκίμασα δεν στραβογυρνούσε.
Όχι..δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο..
Ούτε να μαγνωνουν κατά την πίεση..

Ποιο πράσινο έχεις.. ;

Όχι..δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο..
Ούτε να μαγνωνουν κατά την πίεση..

Ποιο πράσινο έχεις.. ;
Κωστή αυτό που πήρα εγώ (και μάλιστα έχω 2 όμοια τέτοια, ένα αγορασμένο κάπου τον Μάιο - Ιούνιο του 2020 κι ένα αγορασμένο το Μάιο του 2021) είναι με το τσοκ που φαίνεται στις φωτό από το παρακάτω link:

Πήρα το PBSA 12 E4 χθές, για χρήση αποκλειστικά σαν κατσαβίδι, θεωρώντας το σχετικά ελαφρύ ώστε να αντικαταστήσει ένα BOSCH (νομίζω το Universaldrill 18V).
.
20250509_131325.jpg

Είχαν περίπου 350gr διαφορά στο βάρος (το BOSCH με 1,5A και το PARK 2A).

20250509_130547.jpg 20250509_130714.jpg

Δυστυχώς αυτή η διαφορά βάρους δεν φαίνεται στο χέρι, γιατί το BOSCH είναι τόσο καλά "ζυγισμένο" που δεν το νιώθεις πιο βαρύ.

Στο θέμα της εγγύησης που μας απασχόλησε παραπάνω, πουθενα δεν αναφέρει το τσοκ.
20250509_131105.jpg

Βέβαια η μετάφραση δεν είναι ότι καλύτερο.
Πχ
131105.jpg
Δηλαδή, η εγγύηση εκπίπτει όταν:
- Η συσκευή υπέστη βλάβη
- Δεν χρησιμοποιήθηκε σωστά

- Δεν συντηρήθηκε σωστά

Και για να το κάνω πιο σαφές:
Όπως αναφέρεται στις οδηγίες: Αυτή η εγγύηση εκπίπτει σε περίπτωση που η συσκευή υπέστη βλάβη, (κόμμα) δεν χρησιμοποιήθηκε ή δεν συντηρήθηκε σωστά.
Όπως θα έπρεπε να αναφέρεται: Αυτή η εγγύηση εκπίπτει σε περίπτωση που η συσκευή υπέστη βλάβη γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ή δεν συντηρήθηκε σωστά.

Κάπως έτσι είναι τα ψιλά γράμματα.

Επίσης, παρόλο που θεωρώ τα Ελληνικά μου σχετικά καλά, αυτό το Η διάρκεια της εγγύησης δεν επεκτείνεται από την παροχή εγγύησης, δεν το κατάλαβα. Πιθανότατα εννοεί ότι δεν μπορεί να επεκταθεί πλέον των 3 ετών, αλλά......
20250509.jpg

Και κάτι σημαντικό που έχω αναφέρει πάλι στο παρελθόν, αλλά καλό θα είναι να το θυμόμαστε. Σε περίπτωση αντικατάστασης, η εγγύηση ξεκινάει από την αρχή!!!!

2025050.jpg

Αν έχεις LIDL PLUS, οι αποδείξεις υπάρχουν και στην εφαρμογή του κινητού.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό υπήρχε πεδίο αναζήτησης στην ενότητα με τις αποδείξεις, οπότε ήταν εύκολη η αναζήτηση κάποιου προιόντος που έχει αγοραστεί παλαιότερα.
Πλέον έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αναζήτησης στις αποδείξεις. Έχετε βρει κάποιον έξυπνο τρόπο για να βρίσκετε την απόδειξη που περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο προιόν;

Μέχρι πριν από λίγο καιρό υπήρχε πεδίο αναζήτησης στην ενότητα με τις αποδείξεις, οπότε ήταν εύκολη η αναζήτηση κάποιου προιόντος που έχει αγοραστεί παλαιότερα.
Πλέον έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αναζήτησης στις αποδείξεις. Έχετε βρει κάποιον έξυπνο τρόπο για να βρίσκετε την απόδειξη που περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο προιόν;
Εγώ.μια χαρα τα βλέπω όλα..
Συγκεκριμένο προιον ξεχωρα στην απόδειξη δεν είχε ποτέ...
Σε περιπτωση εγγυησης την στελνεις ολη μαζι αρκει να αναγραφει το προιον που θες.
Μήπως έχει κολλήσει η εφαρμογή σου..;
Screenshot_20250513_160033_Lidl Plus.jpg

• Like
Reactions: Χιωτης
Εγώ.μια χαρα τα βλέπω όλα..
Συγκεκριμένο προιον ξεχωρα στην απόδειξη δεν είχε ποτέ...
Σε περιπτωση εγγυησης την στελνεις ολη μαζι αρκει να αναγραφει το προιον που θες.
Μήπως έχει κολλήσει η εφαρμογή σου..;
View attachment 252133
Έτσι εμφανίζεται και σε εμένα, αλλά πρέπει να θυμόμαστε πότε αγοράσαμε κάτι για να πάμε στην απόδειξη της ημερομηνίας εκείνης.
Μέχρι πριν λίγους μήνες είχε ένα πεδίο αναζήτησης στην κορυφή της εικόνας που παραθέτεις, όπου πληκτρολογούσες τμήμα λέξης (πχ. δισκοπρ) και σου εμφάνιζε τις αποδείξεις στις οποίες περιλαμβάνονταν η λέξη αυτή

Έτσι εμφανίζεται και σε εμένα, αλλά πρέπει να θυμόμαστε πότε αγοράσαμε κάτι για να πάμε στην απόδειξη της ημερομηνίας εκείνης.
Μέχρι πριν λίγους μήνες είχε ένα πεδίο αναζήτησης στην κορυφή της εικόνας που παραθέτεις, όπου πληκτρολογούσες τμήμα λέξης (πχ. δισκοπρ) και σου εμφάνιζε τις αποδείξεις στις οποίες περιλαμβάνονταν η λέξη αυτή
Πότε δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.. Η θα μου ειχε διαφύγει.. σε κάθε περίπτωση με την ημερομηνία αγοράς πάλι το βρίσκεις..

Ούτε εγώ θυμάμαι να είχε "αναζήτηση", αλλά δεν παίρνω και όρκο 😁
Αφού μπορείς όμως να αποθηκεύσεις τις αποδείξεις, βάλε σαν τίτλο το προϊόν και νομίζω οτι μπορείς να το βρείς σχετικά εύκολα όταν χρειαστεί.

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Κουπονακι 5 ευρω για λιντλ, μεσω εφαρμογης, μoνο για το Σαββατο 17/5
QIY8CSll.jpg

Σήμερα το μεσημέρι που επισκέφθηκα κατάστημα Lidl, είδα σε κάποιο ράφι να έχουν 2-3 κομμάτια από το παρακάτω εργαλείο (πιστόλι θερμού αέρα - καταστροφέας ζιζανίων).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Θυμάται κάποιος φίλος πότε έφεραν το εν λόγω; Προσωπικά δεν το είχα καν υπόψη. Η τιμή του στα 20 ευρώ.