Όχι..δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο..Στις φωτογραφίες Κωστή φαίνονται όμοια. Στην πράξη έχεις διαπιστώσει αν το τσοκ του Performance στραβογυρνάει τα τρυπάνια όταν τα προσαρμόσεις πάνω του;
Να πω εδώ ότι εγώ έχω και το πράσινο και το Performance δραπανοκατσάβιδο (το είχα αγοράσει πριν κανά 6μηνο που το έδιναν 50 ευρώ με μπαταρία, φορτιστή και τρυπάνια) . Το πράσινο που έχω δεν έχει το τσοκ που έχει αυτό της φωτό αλλά ένα άλλου τύπου. Το δε κόκκινο που αγόρασα όταν το δοκίμασα δεν στραβογυρνούσε.
Κωστή αυτό που πήρα εγώ (και μάλιστα έχω 2 όμοια τέτοια, ένα αγορασμένο κάπου τον Μάιο - Ιούνιο του 2020 κι ένα αγορασμένο το Μάιο του 2021) είναι με το τσοκ που φαίνεται στις φωτό από το παρακάτω link:Όχι..δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο..
Ούτε να μαγνωνουν κατά την πίεση..
Ποιο πράσινο έχεις.. ;
Αν έχεις LIDL PLUS, οι αποδείξεις υπάρχουν και στην εφαρμογή του κινητού.
Εγώ.μια χαρα τα βλέπω όλα..Μέχρι πριν από λίγο καιρό υπήρχε πεδίο αναζήτησης στην ενότητα με τις αποδείξεις, οπότε ήταν εύκολη η αναζήτηση κάποιου προιόντος που έχει αγοραστεί παλαιότερα.
Πλέον έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αναζήτησης στις αποδείξεις. Έχετε βρει κάποιον έξυπνο τρόπο για να βρίσκετε την απόδειξη που περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο προιόν;
Έτσι εμφανίζεται και σε εμένα, αλλά πρέπει να θυμόμαστε πότε αγοράσαμε κάτι για να πάμε στην απόδειξη της ημερομηνίας εκείνης.Εγώ.μια χαρα τα βλέπω όλα..
Συγκεκριμένο προιον ξεχωρα στην απόδειξη δεν είχε ποτέ...
Σε περιπτωση εγγυησης την στελνεις ολη μαζι αρκει να αναγραφει το προιον που θες.
Μήπως έχει κολλήσει η εφαρμογή σου..;
View attachment 252133
Πότε δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.. Η θα μου ειχε διαφύγει.. σε κάθε περίπτωση με την ημερομηνία αγοράς πάλι το βρίσκεις..Έτσι εμφανίζεται και σε εμένα, αλλά πρέπει να θυμόμαστε πότε αγοράσαμε κάτι για να πάμε στην απόδειξη της ημερομηνίας εκείνης.
Μέχρι πριν λίγους μήνες είχε ένα πεδίο αναζήτησης στην κορυφή της εικόνας που παραθέτεις, όπου πληκτρολογούσες τμήμα λέξης (πχ. δισκοπρ) και σου εμφάνιζε τις αποδείξεις στις οποίες περιλαμβάνονταν η λέξη αυτή
Τι εννοείς μεταλλικό αποστάτη?Εχει καποιος plasma cut parkside; Μπορει να κοψει χωρις το μεταλλικο αποστατη ή θελει καποιο αλλο μπεκ;
Έχω το προηγούμενο μοντέλο που δεν το έχει, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με την αφαίρεση του.View attachment 252314αυτο το μεταλικο που ειναι πιασμενο πανω στην πορσελανη
Τι εννοείς μπαταριας? Γραφει κατι για μπαταρια?
Ετσι όπως τα λέει στο σιτε συγκαταλεγεται στα εργαλεία μπαταρίας...!!!Τι εννοείς μπαταριας? Γραφει κατι για μπαταρια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.