αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα να το μάθωαπό την άλλη με 13 ευρώ παίρνεις κατσαβίδια bondhus set made in germany και εγγυηση εφόρου ζωής αν και δεν ειναι τόσο καλή η λαβή τουςΚυριάκο, θα σου πρότεινα μιας και πήρες τα κατσαβίδια, αύριο να βιδώσεις μια βίδα 4x40 με ένα από τα σταυροκατσαβιδα σε ένα ξύλο χωρίς προτρυπημα και να το αφήσεις να "κλωτσήσει" πάνω στην βίδα. Μετά δες αν έχει φθαρεί η κεφαλή του κατσαβιδιου (όχι απλά να φύγει η μαύρη βαφή της κεφαλής αλλά αν έχει φαγωθεί το μέταλλο της κεφαλής του). Αν ναι, τότε επέστρεψε τα αμέσως, μην ασχοληθείς περισσότερο!!!
Τα είχα αγοράσει την προηγούμενη φορά που τα έφερε πριν 4-5 μήνες στα 13€ αν θυμάμαι καλά, βλέποντας κάποια βιντεάκια στο YouTube που τους έκαναν σκληρά τεστ και έτσι σε συνάρτηση με την χαμηλή τους τιμή τα αγόρασα,. Χειρότερα κατσαβίδια από αυτά δε νομίζω να κυκλοφορούν στην αγορά, πραγματικά! Το PH2 και το PZ2 που μου κλώτσησαν κάνα-δυο φορές, έχουν κυριολεκτικά καταστραφεί οι μύτες τους. Πλέον δεν κάνουν ούτε για απλά βιδωματα.
Δυστυχώς δεν έχω τώρα φωτογραφίες να σας δείξω, αλλά είναι τόσο μαλακό το μέταλλο τους που με το παραμικρό κλώτσημα αχρηστεύονται.
Έχω ενα παλιό σετ με κόκκινα κατσαβίδια, από τις πρώτες σειρές που έβγαλε το lidl με τα οποία έχω βιδώσει πάρα πολλές βίδες και ακόμα αντέχουν αν και έχουν κάποιες φθορές, αυτά εδώ είναι κυριολεκτικά σκουπίδια!
Δυστυχώς δεν τα τεσταρα στην αρχή και όταν ανακάλυψα το πόσο άχρηστα είναι, είχε περάσει το 3μηνο και δεν μπορούσα να τα γυρίσω, τώρα δεν θέλω να μπω στη διαδικασία αντικατάστασης και να εξηγώ ότι δεν τους έκανα σκληρή χρήση κλπ.
Ίσως σε αυτήν την παρτίδα να άλλαξαν το μέταλλο τους και να είναι καλύτερο, όπως στις πρώτες σειρές..... ίσως........
ποτε βεβαια δεν κατάλαβα τι προσφέρουν κατσαβίδια αν εχουν κρούση...
'ασχετο αυτά τα bits ειναι μονο για χρήση με δράπανο ? Είναι πιστεύετε καλύτερα από τα απλά που έχω ?
Attachments
Last edited: