euromaster
Senior Member
ισως να ειμαι λιγο offtopic αλλα ε παιδια ψαχνω καιρο μπαταριες επαναφοριζομενες 3Α, ξερουμε ποτε θα φερει, ή αν υπαρχουν σε καποιο καταστημα στα νοτια προαστια Αθηνα?
Ωραία τα λες και έχεις δίκιο, ότι δεν είμαι στη περίπτωση του "περπατάω χλμ"και τα δυο στρωματα ειναι γνωστα στα κινεζοκαταστηματα. και στην ιδια τιμη πανω κατω.
το θεμα του μεγεθους εχει να ακνει με την αγορα...οι hikers και ειδικα οι ultralight οδηγουν τις τασεις της αγορας.
Οταν πρπεει να το κουβαλας στην πλαητ για δεκαδες χιλιομετρα, αρχιζει και παιζει ρολο.
Αν ειναι επαρκη για ανετο υπνο αυτο ειναι δευτερευων θεμα.
Αν δηλαδη το κουβαλησεις με αυτοκινητο, αστο..παρε ενα πραγματικο χονδρο φουσκωτο με τρομπα
Έχω ξανα γράψει σχετικά με αυτήν και είναι value 100%..τολμήστε το ακομα και αν δεν ξέρετε να κολλάτε...Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τη μικρή μηχανή σύρματος που φέρνουν την επόμενη Δευτέρα;
PARKSIDE® Συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης Inverter PIFDS 12…
PARKSIDE® Συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης Inverter PIFDS 120 B2 - Αποδοτικήwww.lidl-hellas.gr
Αν δεν κάνω λάθος την είχαν ξαναφέρει τους τελευταίους μήνες, οπότε αν κάποιος φίλος την είχε αγοράσει τότε και την δοκίμασε, θα μου ήταν πολύτιμες οι απόψεις του.
Έχω σπίτι ένα τμήμα από στρατζαριστό σιδερένιο κάγκελο που έχει σαπίσει, και σκεπτόμουν την αγορά της υπόψη μηχανής (δεδομένης και της χαμηλής, 79 ευρ'ω με την έκπτωση, τιμής της), για την αντικατάστασή του με νέο κάγκελο (20Χ20 χιλ. είναι με πάχος, αν δεν κάνω λάθος, 1,2 χιλ.) και την συγκόλλησή του.
Την πήρα εγώ πρόσφατα ,είναι εξαιρετική!!Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τη μικρή μηχανή σύρματος που φέρνουν την επόμενη Δευτέρα;
PARKSIDE® Συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης Inverter PIFDS 12…
PARKSIDE® Συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης Inverter PIFDS 120 B2 - Αποδοτικήwww.lidl-hellas.gr
Αν δεν κάνω λάθος την είχαν ξαναφέρει τους τελευταίους μήνες, οπότε αν κάποιος φίλος την είχε αγοράσει τότε και την δοκίμασε, θα μου ήταν πολύτιμες οι απόψεις του.
Έχω σπίτι ένα τμήμα από στρατζαριστό σιδερένιο κάγκελο που έχει σαπίσει, και σκεπτόμουν την αγορά της υπόψη μηχανής (δεδομένης και της χαμηλής, 79 ευρ'ω με την έκπτωση, τιμής της), για την αντικατάστασή του με νέο κάγκελο (20Χ20 χιλ. είναι με πάχος, αν δεν κάνω λάθος, 1,2 χιλ.) και την συγκόλλησή του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.