Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ισως να ειμαι λιγο offtopic αλλα ε παιδια ψαχνω καιρο μπαταριες επαναφοριζομενες 3Α, ξερουμε ποτε θα φερει, ή αν υπαρχουν σε καποιο καταστημα στα νοτια προαστια Αθηνα?

ισως να ειμαι λιγο offtopic αλλα ε παιδια ψαχνω καιρο μπαταριες επαναφοριζομενες 3Α, ξερουμε ποτε θα φερει, ή αν υπαρχουν σε καποιο καταστημα στα νοτια προαστια Αθηνα?

Αν περάσεις από ΙΚΕΑ, πάρε να δοκιμάσεις τις LADDA. Προσωπικά, τις θεωρώ πιο αξιόπιστες από του LIDL.

Το αυτόματο στρώμα για καμπινκ, το έχει δοκιμάσει κανείς? Βλέπω έχει δύο διαφορετικά.

Το ένα είναι 4 πόντους με μαξιλάρι, το άλλο 5 πόντους χωρίς μαξιλάρι και δυνατότητα να δέσεις ακόμα ένα δίπλα.

Ποιο πολύ με ψήνει το δεύτερο, κυρίως για τα παιδιά, εμείς βολευόμαστε, αλλά όχι ότι θα μας χάλαγε και εμάς. Αν αντέχει και ενώσουμε 3 μαζί ας πούμε...

Το έχει πάρει κανείς?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα φίλε μου enduras1. καταρχάς, σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Νομίζω όμως πως δεν υπάρχει σύγκρηση, μιας και μιλάμε για διαφορετικά προιόντα. θα μου πεις, ρε φίλε, και τα δύο στρώματα είναι. Αυτά όμως που λέω, είναι τα αυτοφούσκωτα. Αφού έχω τυπήσει ένα κάρο από τα φουσκωτά παλιού τύπου, αφού έχω βαρεθεί να ξυπνάω το βράδυ 2-3 για να σηκώσω την οικογένεια, το πρωί εγώ να είμαι στο πάτωμα και οι υπόλοιποι ακόμα ψηλά (ο πιο βαρύς γαρ), έψαξα τις επιλογές μου από Amazon και είχα πρωτοδει αυτά τα αυτοφουσκώμενα, που αυτοί οι οποίοι τα είχαν δοκιμάσει, λέγανε τα καλύτερα.

Στον αντίποδα, υπήρχαν ΠΟΛΛΟΙ χρήστες, σε πολλά διαφορετικά αυτοφουσκώμενα, που λέγανε για θέματα στην βαλβίδα και ότι έχανε, οπόυε έπρεπε να ανέβεις στην τιμή για να πάρεις κάτι αξιόπιστο.

Αν το ψάξετε, θα δείτε ότι αυτά τα στρώματα νγένουν όντως σε αυτά τα εκατοστά. 3, 4, 5, 7 και 10 το πιο παχύ που έχω δει.

Μερικά παραδείγματα.

• Like
Reactions: enduras1
και τα δυο στρωματα ειναι γνωστα στα κινεζοκαταστηματα. και στην ιδια τιμη πανω κατω.

το θεμα του μεγεθους εχει να ακνει με την αγορα...οι hikers και ειδικα οι ultralight οδηγουν τις τασεις της αγορας.
Οταν πρπεει να το κουβαλας στην πλαητ για δεκαδες χιλιομετρα, αρχιζει και παιζει ρολο.
Αν ειναι επαρκη για ανετο υπνο αυτο ειναι δευτερευων θεμα.

Αν δηλαδη το κουβαλησεις με αυτοκινητο, αστο..παρε ενα πραγματικο χονδρο φουσκωτο με τρομπα

και τα δυο στρωματα ειναι γνωστα στα κινεζοκαταστηματα. και στην ιδια τιμη πανω κατω.

το θεμα του μεγεθους εχει να ακνει με την αγορα...οι hikers και ειδικα οι ultralight οδηγουν τις τασεις της αγορας.
Οταν πρπεει να το κουβαλας στην πλαητ για δεκαδες χιλιομετρα, αρχιζει και παιζει ρολο.
Αν ειναι επαρκη για ανετο υπνο αυτο ειναι δευτερευων θεμα.

Αν δηλαδη το κουβαλησεις με αυτοκινητο, αστο..παρε ενα πραγματικο χονδρο φουσκωτο με τρομπα
Ωραία τα λες και έχεις δίκιο, ότι δεν είμαι στη περίπτωση του "περπατάω χλμ"

Παρόλα αυτά, η ΔΙΚΙΑ μου εμπειρία με τα φουσκωτά είναι κακή. Τρυπήματα, ξεφουσκωματα, κακή αίσθηση και επειδή μιλάμε για lidl που στην εγγύηση για εμένα όχι μόνο δεν συγκρίνεται με τα κινέζικα, αλλά και με κανένα άλλο μαγαζί, λέω να το ρισκάρω. Θα περιμένω 2-3 μέρες μπας και παίξει κάνα κουπονακικαι πράττω αναλόγως.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον διάλογο.

• Like
Reactions: enduras1