Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στο βιντςο με το τροχο, ο μουσατος αντρας κοβει με δισκο λειανσεως. Αρα εχει δυναμη το μηχανημα...

Θετικά στοιχεία επίσης, ο ρυθμιζόμενος προφυλακτήρας και η αποθήκευση του κλειδιού στη λαβή

Αυτά τα βίντεο της lidl με το στυλ τα κάνουμε ολα σαν ζευγάρι/οικογένεια πολυ μου αρέσουν... Ειδικα στο κλειςιμο του ματιού επειδή του εδωςε την ¨μπαταρια¨ της...
Χαχαχαχαχαχαχα

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στο βιντςο με το τροχο, ο μουσατος αντρας κοβει με δισκο λειανσεως. Αρα εχει δυναμη το μηχανημα...

Δεν ξέρω αν έχει δύναμη το μηχάνημα, ξέρω όμως οτι αυτό απαγορεύεται. Κι επειδή είναι Γερμανός μάλλον ο δίσκος δεν είναι λειάνσεως αλλά κοπής. :D

Δεν ξέρω αν έχει δύναμη το μηχάνημα, ξέρω όμως οτι αυτό απαγορεύεται. Κι επειδή είναι Γερμανός μάλλον ο δίσκος δεν είναι λειάνσεως αλλά κοπής. :D

Εγω με τετοιοιυς δισκους εχω κοψει οταν ημουν ασχετος. Τομοτι ειναι γερμανος δεν σημαινει οτι θα ειναι και σωστος. 👂

Ευχαριστώ και δημόσια τον Δημήτρη (xelonakias) για τη σημερινή εξυπηρέτηση (με την αγορά της κασετίνας εξαρτημάτων Dremel).
Τον βρήκα στο μαγαζί με ένα καρότσι φορτωμένο με τρία (3) δράπανα (!!!) που είχε αγοράσει για άλλους συμφορουμίτες (!!!).

Συγχαρητήρια, και πάλι, για την ευγενική του προσφορά.

Σήμερα η κατάσταση ήταν τελείως διαφορετική από εκείνη της ΠΕ. Καθόλου ουρά έξω, ο κόσμος λίγος αλλά, παραδόξως, τα περισσότερα καλάθια με αρκετά πράγματα, κυρίως, ρουχισμό. Στα εργαλεία υπάρχουν ακόμη δράπανα, εξαρτήματα Dremel, εξαρτήματα πολυεργαλείου (νομίζω 3 ), σιλικόνη με 1 (από 2,99) και προστατευτικά parbrise (ήλιου) με 1 . Αγόρασα, με μεγάλη άνεση, τα 2 προστατευτικά (που είχα αφήσει την ΠΕ) και διαφάνειες Α4 για τη μηχανή πλαστικοποίησης με 1 ευρώ.

---------
Περνώντας από Ν. Ιωνία, είδα πολλά εργαλεία (σπαθοσέγα κ.α. από προηγούμενες βδομάδες), φαλτσοπρίονο, φρέζα, λίγα σετάκια bits και πολλούς ανιχνευτές.

Last edited:
Πολυ καλα κανεις και αναφερεις την ευγενεστατη κινηση του Δημητρη να εξυπηρετησει τα μελη μας που βρισκονται εκτος Αθηνων.

Μπραβο και απο μενα Δημητρη, να εισαι καλα και καλως ορισες την παρεα μας και παλι!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δημήτρη κι από εμένα..
Είναι μεγάλο πράγμα να εξυπηρετείς κάποιον χωρίς να τον ξέρεις καν!

Η Τροικα εριξε και τις τιμες....

Περασα απο το παζαρι, χαιρετηθηκαμε και με τον ευγενικοτατο Macfil. Ιδου φωτο απο τα τρυπανια που πηρα για σας παιδια.
Εχει ακομη 7 κομματια. Οτι αλλο αξιζε εχει χαθει, πλην κατιτης κεφαλες πολυεργαλειου.

20150606_101400b.jpg

Last edited:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δημήτρη κι από εμένα..
Είναι μεγάλο πράγμα να εξυπηρετείς κάποιον χωρίς να τον ξέρεις καν!

Θέλω να διαφοροποιήσω λίγο την (πολύ σωστή) τελευταία φράση σου:
Είναι μεγάλο πράγμα να έχεις τη διάθεση να εξυπηρετήσεις κάποιους, χωρίς να τους ξέρεις καν, βάζοντας 1) χρήμα από την τσέπη σου και 2) πρόσθετο χρόνο για την αποστολή των δεμάτων στην επαρχία.

Είναι στοιχεία που σπανίζουν στην εποχή μας και αξίζει να τα επισημαίνουμε.

Να πω και εγώ ένα μπραβο στον χελωνακια, για την κινηση του. Περνώντας με τα ποδια πριν απο λιγο, το μονο που ειδα σε αποθεμα ειναι οι σιλικονες και τα εξαρτηματα για εργαλεια dremel. Πρεπει να ειχε ακομα 2-3 κολωνάτα, αλλα η συσκευασια τους ηταν ταλαιπωρημένη. Δεν βρηκα καθολου εξαρτήματα για πολυεργαλείο.

Για οποιον θελει ρουχα, εχει ποικιλία παντως

Τα εξαρτήματα για το πολυεργαλείο τα βρήκα σκόρπια σε διάφορα καλάθια των 3 και όχι μαζεμένα σε ένα.
Ίσως ήταν λάθος μου, που δεν το τόνισα στο προηγούμενο post, και πιστεύω ότι, αν ξαναπεράσεις, θα τα βρεις.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα εξαρτήματα για το dremel πόσο τα έχει?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μόλις έστειλα μήνυμα στη Lidl Hellas ότι ενδιαφέρομαι για το δισκοπρίονο πάγκου. Θα ενημερώσω για την απάντηση που θα μου δώσουν.

Επίσης, έχω ήδη στείλει φίλο που μένει στην Ιταλία να τσεκάρει εάν έχει μείνει κάποιο στο κοντινό του κατάστημα και να δει πόσο θα κοστίσει να έρθει εδώ, χεχε...